Категорії товарів

Оксид цинку мікронізований косметичний

Артикул: 5296-4185
Бренд:
США
Рейтинг:
Артикул: 5296-4185
41 грн
шт
Бренд:
США
Артикул: 5296-4185
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

Мікронізований оксид цинку є УФ-фільтром. Готові продукти в яких він використовується не забілює. Це дає можливість отримати сонцезахисні засоби з низькою покриваючою здатністю, що не буде давати на шкірі ефект маски. Оксид цинку відноситься до фізичних УФ-фільтрів. Такі фільтри діють як відбивач. Принцип відображення вважається більш щадним, адже він не викликає алергічної дії. Мікронізований оксид цинку використовується як в сонцезахисній так і в доглядовій і декоративній косметиці.

Застосування в косметології: 
- сонцезахисна косметика і косметика для догляду із захисним фактором; 
-  декоративна косметика:   прозорий оксид цинку залишаючись прозорим не підкреслює дрібні зморшки при скупченні в складках шкіри; 
- мазі і креми для немовлят; 
- засоби для проблемної шкіри (акне, екзема); 
- пудра, тіні, помади. 

Відсоток введення:   1-30%

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Діоксид титану мікронізований маслодиспергований

Діоксид титану мікронізований...

41 грн

Діоксид титану мікронізірованний косметичний

Діоксид титану мікронізірованний косметичний

41 грн

Олія Насіння Моркви дикої  рафінована

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

100 грн

Діоксид титану мікронізований маслодиспергований

Діоксид титану мікронізований...

41 грн

Діоксид титану мікронізірованний косметичний

Діоксид титану мікронізірованний косметичний

41 грн

Олія Насіння Моркви дикої  рафінована

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

100 грн

Рекомендовані товари