Категорії товарів

Масло Ши (каріте) нерафіноване (баттер)

Артикул: 1708-1008
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 1708-1008
24.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 1708-1008
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Легендарне масло каріте або ши - це чудовий екзотичний Баттер. Масло каріте витягують з плодів дерева ши. Воно поширене на африканському континенті між Нігерією та Сенегалом.       
INCI: Shea (Butyrospermum parkii) Butter Raw    
Зовнішній вигляд: тверда/напівтверда маса, від відтінку слонової кістки до сіро-жовтого кольору. Має впізнаваний, специфічний горіховий запах, іноді схожий на згіркле масло    
Співвідношення жирних кислот:
олеїнової 40-55%,
стеаринової 35-45%,
пальмітинова 3-7%,
лінолевої 3-8%,
ліноленової до 1%    

Число омилення: 175-183
Йодне число (кількість ненасичених зв'язків масла): 55-73    
Щільність: 0,88-0,92    
Розчинність: не розчиняється у воді    
Неомиляєма фракція: до 17%    
Активні речовини: вітаміни Е, А, F, D, B, C, фітостероли, токофероли, ефіри коричної олії, магній, калій, залізо, фолієва кислота    
Тип: невисихаюче    
Метод отримання: механічне віджимання   
Натуральне масло ши користується величезною любов'ю у себе на батьківщині і продовжує підкорювати серця вітчизняних майстрів домашньої косметики і миловаріння.На території Африки масло ши вживається в їжу, а залишки виробництва продаються на ринках. Місцеві красуні маслом каріте лікують багато шкірні захворювання, рятуються від посушливої ​​погоди, постійного вітру, спеки.   

Масло ши допомагає в щоденному догляді загоїти тріщини і ранки, захистити шкіру і зволожити.   

Сьогодні в косметичній сфері воно використовується в догляді за тілом, особою і волоссям всіх типів.   

Рекомендуємо купити масло дерева ши особливо в зимовий період. З ним ніякі морози не страшні.  

Основні властивості натурального масла ши:

поживна;    
захисна (в тому числі УФ);    
пом'якшувальна;    
антиоксидантна;    
відновлювальна;    
зволожуюча.   

Масло ши вважається одним з кращих масажних масел. Воно добре засвоюється, але не миттєво. Шкіра після нього дуже м'яка, неймовірно приємна на дотик.   

Каріте часто зустрічається в складі дитячих кремів. На це масло практично не буває алергії і протипоказань.Завдяки своїм антиоксидантним властивостям, ши додають в антивікову косметику. Масло підсилює регенерацію, розгладжує зморшки і надає приємне омолоджуючу дію.   

Ши - незмінний компонент пляжної косметики. Воно не тільки врятує від сухого повітря і вітру, а й захистить від згубних ультрафіолетових променів.   

Радимо купити масло каріте і перевірити його властивості відразу на собі. Для цього достатньо на ніч нанести масло на руки і розтерти. Вранці ваші ручки скажуть вам «спасибі».Крім цього, натуральне масло ши подбає про красу і здоров'я нігтів і волосся. Для догляду за нігтями досить періодично втирати масло в нігті. А для гарного харчування волосся можна використовувати бальзами і маски, що містять масло каріте.   Купити масло ши можна в спеціалізованих магазинах органічної продукції або в інтернет порталах з миловаріння. На сайті Aromasoap ви завжди можете вибрати зручну вагу масла і швидко отримати своє замовлення.Застосування масла ши нерафінованого   У щоденному догляді каріте можна використовувати для самих різних цілей.  

Застосування для тіла:     

від розтяжок;    
базове масажне масло;    
для дитячої, чутливої ​​шкіри;    
для пом'якшення і подальшого загоєння ран і тріщин;    
для підтримки еластичності шкіри в області шиї і декольте;    
від сонячного впливу;    
для ламких нігтів;    
для загоєння ранок від укусів комах.

Застосування для обличчя       

для сухої шкіри від свербіння або лущення, почервоніння;    
в anti-age догляду для відновлення пружності, від зморшок;    
для пом'якшення шкіри, бархатистості і ніжності;    
від набряків під очима;    
проти пігментації, для рівного тону;    
для догляду за губами, особливо з тріщинами, лущення, ранками.

Застосування для волосся       

для зволоження всіх типів волосся, особливо сухих, пофарбованих;    
від випадання;    
для додання сили, блиску, зволоження.   

У миловарінні з нуля використовують рафіновану олію ши, яке позбавлене характерного запаху, але при цьому наділяє мило шикарними характеристиками.Мило з маслом каріте буде м'яко очищає шкіру своєю ніжною, кремовою пінкою і залишає після себе відчуття шовковистості.

Звичайна норма введення - 15-30%.  
Відсоток введення: 1-100%   

Зберігання: в закритій тарі, при кімнатній температурі, в темному місці.   

Де можна купити масло ши/каріте? Звичайно, для цього вам не доведеться вирушати на африканський континент. Досить заглянути в інтернет-магазин товарів для миловаріння і косметики - Aromasoap.На нашому сайті ви можете купити масло ши нерафіноване в зручній фасовці. Від 25 грам для тих, хто тільки хоче спробувати шикарне масло до напівкілограмових упаковок для миловарів і справжніх цінителів.   

При покупці масла каріте звертайте увагу на те, скільки коштує масло ши нерафіноване. Це не найдешевше масло. Ціна повинна бути відповідною.

  • Классификация Нерафіноване
Алёна
Заказывала сразу несколько позиций!

Заказывала 25гр пришло в пластиковой баночке, масло очень густое и не совсем приятно пахнет, но на то оно и масло Ши

Осталась довольна очень! Заказ приняли и обработали быстро, забрала на следующий день! Все отлично!

Единственное что смутила упаковка, ну очень много пищевой пленки, давайте все таки более осознанно подходить к этим вещам. Баночки в основном пластиковые и в коробке с ними ничего не случится, достаточно просто положить их все в один зип пакет и в коробку с бумагой или картоном.

Рекомендую магазин!
Александра
Я довольна, что взяла именно не рафинированное масло. От него куда лучше эффект, чем от косметического! Спасибо огромное! Уверена, что это мой не последний заказ!)
Ксения
Отлично подошел в крем для кожи вокруг глаз.
Оксана
Знала, что приятного запаха нет, но не ожидала такого. Надеюсь хотя бы на косметический эффект
Елена Бугаенко
Масло понравилось, добавляла в бальзам для губ.
Елена
Последний раз брала, не понравилось! Консистенция теперь мягкая, мелкие вкрапления, похоже на песок консистеция, в результате невозможно растворить мелкие песчинки. Очень неудобно! Также для помады не подойдет. Не понятно что с ним делали... Такое впечатление, что пропустили через какаю то мелкую терку или что то вроде того. Само по себе масло имеет выраженный запах. Я люблю такой. Но не всем подойдет. Раньше масло было белее и кусочками цельными.
administrator
Производитель: Henry Lamotte, Германия
Христя
Скажіть будь ласка, а хто виробник?
Надежда Мовчан
Мне понравилось масло. Ореховый теплый аромат. Добавляю в крема и бальзам для губ. Качеством довольна. Цена ниже, чем во многи других магазинах. Рекомендую.
Написати відгук

Похожие товары

Масло Оливкове рафіноване (Баттер)

Масло Оливкове рафіноване (Баттер)

43.00 грн

Масло Пальмове РДО (Баттер)

Масло Пальмове РДО (Баттер)

15.00 грн

Масло Пальмоядрове РДО (Баттер)

Масло Пальмоядрове РДО (Баттер)

35.00 грн

Какао терте натуральне

Какао терте натуральне

22.00 грн

Масло Авокадо (баттер) рафіноване

Масло Авокадо (баттер) рафіноване

68.00 грн

Масло Ши (каріте) рафіноване (баттер)

Масло Ши (каріте) рафіноване (баттер)

19.00 грн

Рекомендовані товари