Категорії товарів

Сечовина (карбамід) (чда)

Артикул: 2655-1316
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 2655-1316
12.00 грн
Бренд:
Украина
Артикул: 2655-1316
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Сечовина (карбамід) ЧДА, використовувана в косметиці, це синтетична речовина, відома під назвою карбамід. Його отримують з діоксиду азоту та аміаку.

За формою випуску карбамід буває твердий і рідкий. Літерне позначення «чда» означає ступінь очищення - «чиста для аналізу».

INCI: Urea pura
Зовнішній вигляд: гранули або пластівці білого кольору, без запаху
Смак: солоний, гіркий
Розчинність: у воді (1: 1), етанолі (1: 5)
Норма введення: 1-15% в водну фазу
pH: 7
Температурний режим: понад 130ºС розкладається

Сечовина чда - широко використовуваний косметологічний і медичний компонент. Крім цього, сечовину активно використовують в кремоваренні. У косметиці використовується синтетична, а не тваринна сечовина.

Головне завдання сечовини - зволоження. Сечовина в людському організмі міститься в шкірі. Близько 7% сечовини є в натуральному зволожуючому факторі. Сечовина підтримує баланс вологи, несе антибактеріальну та протимікробну дію.

Ціна карбаміду невисока і дозволяє поліпшити косметичні засоби всім, хто займається їх виготовленням.

У медицині сечовина використовується для вирішення дерматологічних питань. Її зміст в протигрибкових мазях доходить до 50%. Близько 40% в лікарських мазі для лікування псоріазу, нейродермітів, сильних розтріскувань.

У косметиці карбамід входить до складу шампунів для волосся, зволожуючих кремів, фруктових сироваток.

Важливі властивості сечовини для косметики:

  • зменшує втрату вологи в роговому шарі. Сечовина добре притягує вологу і утримує її. Допомагає впоратися із зневодненням;
  • зберігає захисний бар'єр, відновлюючи і оновлюючи клітини;
  • ефективно зволожує, так як може отримувати вологу навіть з повітря;
  • допомагає іншим компонентам краще і швидше проникнути в шкіру;
  • загоює рани, прискорює цей процес;
  • відлущує мертві клітини (вона відмінний ексфоліант), добре працює в парі з молочною кислотою.

 Сечовина вважається безпечною, але є моменти, на які варто звернути увагу:

  • власникам жирної, вугруватої шкіри краще виключити засоби з сечовиною. Карбамід може збільшити вироблення сала в шкірі, з'явиться більше прищів, вугрів;
  • тим, у кого чутлива шкіра, засоби з сечовиною можуть викликати подразнення;
  • з сильними подразненнями, ранами, почервоніння, інфекціями сечовину краще не використовувати;
  • дітям до трьох років її не можна застосовувати зовсім.

 Найбільше карбамід (сечовина) підійде для догляду за сухою шкірою і шкірою, що лущиться.

Сечовина добре працює з трегалозою і гіалуроновою кислотою. Вона не поєднується з бетаїн гідрохлоридом і бетаїном. Не терпить нагрівання більше 130 ºС.

Відсоток введення: 1-15%

  • 2-4% засоби для волосся;
  • 3-5% зволожуючі засоби;
  • до 7% загоюючи засоби;
  • до 15% відлущування, боротьба з ороговілою шкірою.

 Зберігання: в герметичній тарі, в сухому місці. Підвищена гігроскопічність. Можуть утворюватися грудки, які не впливають на властивості.

Примітка: Перед використанням обов'язково проведіть тест на чутливість.

Ціна сечовини дуже доступна, а різні варіанти фасування дозволяють купувати виключно потрібні для роботи обсяги.

Стикаючись в перший раз з питанням, де купити сечовину, зверніть увагу на спеціалізовані магазини з продажу інгредієнтів для виготовлення косметики.

У Aromasoap ціна карбаміду в Україні одна з кращих. Ви можете легко купити карбамід в один клік.

Уже купували карбамід і знаєте про її властивості? Діліться відгуками про сечовину на нашому сайті.

 

 

Ольга
Пользовалась этим продуктом, не могу утверждать, что на мне он способствует появлению прыщей. Чаще, конечно, я его использую для стоп - супер, супер, супер. Но на лице я эффекта не отметила. Концентрация разумеется для лица другая. Здесь не рискую, ввиду необразованности
Hiheyalena@rambler.ru
Подскажите, почему при растворении мочевины в обычной воде, запах амиака, краски для волос? В чем причина?
Михаил Прудников
Отличного качества, чистая, без запаха.
Написати відгук

Похожие товары

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не кристалізований

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не...

18.00 грн

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

302.00 грн

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий фактор)

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий...

35.00 грн

Молочна кислота 80%

Молочна кислота 80%

9.00 грн

D-Pantenol 75% (д-пантенол)

D-Pantenol 75% (д-пантенол)

97.00 грн

Гліцерин 99,7% фармакопейний

Гліцерин 99,7% фармакопейний

19.00 грн

Рекомендовані товари