Категорії товарів

Олія Ромашки косметична (масляний екстракт)

Артикул: 4617-3560
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 4617-3560
35.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 4617-3560
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олію ромашки отримують з квіток ромашки методом екстракції рафінованою кукурудзяною олією дезодорованою.

Опис: однорідна в'язка рідина від жовтого або темно-жовтого / коричневого до зелено-коричневого кольору з характерним запахом.
Густина (при 20 ° С): 0,919 г / см3;
Показник пріломлення (при 20 ° С): 1,4730;
Кислотне число: 0,4мгКОН / г.

Ромашка є однією з найпопулярніших лікарських рослин, яка використовується в народній медицині вже багато століть. З її допомогою можна позбутися від великої кількості найрізноманітніших захворювань - починаючи з незначних шкірних висипань і аж до небезпечних запальних процесів, що протікають в організмі.

Основна дія: антисептичну, бактерицидну, протизапальну, ранозагоювальну, протиалергічну.

Підходить для: всіх типів шкіри, особливо для сухої і чутливої, а також для шкіри немовлят.

У косметології олію ромашки застосовують в засобах для сухої і чутливої ​​шкіри, вона входить до складу косметики для малюків. Вона корисна також і при в'янучій шкірі, має здатність розгладжувати дрібні зморшки, злегка відбілює шкіру (добра для зменшення пігментних плям), надає свіжість обличчю, підвищує тонус і пружність.

Олія ромашки ідеально підходить і для проблемної шкіри, так як допомагає вилікувати дерматит, купероз і гнійничкові висипання. Ця олія має цілющі властивості, тому надає омолоджуючу дію і покращує стан шкіри обличчя, повертаючи їй гладкість і еластичність, надаючи здорове сяйво

Олію ромашки використовують при лікуванні шкірних запалень, опіків, обморожень, вугрової висипки і лупи. Вона ефективно видаляє почервоніння та запалення на шкірі і сприяє її регенерації.

Косметична олія ромашки відмінно підходить для догляду за волоссям та шкірою голови. Надає волоссю еластичність, блиск і здоровий вигляд, відновлює і зволожує пошкоджене і посічене волосся.

Застосування: ромашкова олія може застосовуватися як в чистому вигляді, в складі сумішей з іншими базовими оліями, використовується для збагачення готових косметичних засобів - кремів, масок, шампунів, бальзамів.

  • Классификация Нерафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

35.00 грн

Реп'яхова олія рафінована

Реп'яхова олія рафінована

17.00 грн

Олія Обліпихи нерафінована

Олія Обліпихи нерафінована

34.00 грн

Олія насіння Броколі нерафінована (органічна, екологічно чиста) 10мл

Олія насіння Броколі нерафінована...

69.00 грн

Олія Авокадо нерафінована

Олія Авокадо нерафінована

51.00 грн

Олія плодів Годжі 10мл

Олія плодів Годжі 10мл

25.00 грн

Рекомендовані товари