Категорії товарів

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

Артикул: 4042-2938
Короткий опис

 

Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 4042-2938
17.00 грн
шт
Короткий опис

 

Бренд:
Италия
Артикул: 4042-2938
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Полісорбат - неіоногенний ПАР, який знайшов масове застосування у фармацевтиці, харчової промисловості та косметології.

Полісорбати будуються на основі сорбіту - шестиатомний спирт, який більше знають, як харчову добавку Е420. Вона має солодкий смак, тому виступає підсолоджувачем або замінником цукру в дієтичних продуктах, рулетах, тортах, сиропах.

 Основна косметична роль - емульгатор (М / В), солюбілізатор . Полісорбат 20 призначений для емульгування незначної кількості ефірних, базових масел і ароматів у воді. Ідеально підходить для косметичних засобів з невеликою кількістю олії в рецепті.

 

Особливості полісорбату 20

  • INCI: ERCASORB 2020 FD, Polysorbate 20, ERCASORB MLE V / FD
  • Зовнішній вигляд: в'язка рідина, від прозорого до жовтого і зелено-жовтого кольору, з характерним легким запахом
  • Країна виробник: Італія
  • pH (5%): 6,43
  • ГЛБ: 16,7
  • Кислотне число, mg / g KOH: 0,45
  • Число омилення, mg / g KOH: 47,4
  • Йодне число, cg12 / g: 3,88
  • Розчинність: відмінно в воді, етанолі, бензолі, не розчинний в мінеральних маслах і рідкому парафіні 

Полісорбат - це справжній косметичний помічник, який виконує відразу кілька важливих функцій:

  1. Полісорбат - емульгатор, тобто пов'язує різні речовини в емульсію, допомагаючи отримати потрібну в'язкість, консистенцію.
  2. Полісорбат - диспергатор , який служить для подрібнення косметичних компонентів в засобах.
  3. Полісорбат - солюбілізатор або іншими словами «розчинник». Саме завдяки йому базові олії або ефірні олії можуть повністю розчинятися у воді.

 Існує чотири основних види полісорбату . Вони відрізняються числовим «індексом»: 20 ( монолаурат ), 40 ( монопальмітат ), 60 ( моностеарат ), 80 ( моноолеат ).

 Числове значення пов'язано з типом молекул. Для нас важливо те, що чим вище номер, тим більше « ліпофільним » є полісорбат і його ГЛБ зменшується.

 Всі полісорбати - харчові добавки, «Е- шки » і виконують роль стабілізаторів: Е433, Е434, Е435, Е433.

 Для виробництва «40» і «60» полісорбату беруть пальмову олія, для «80» оливкову і для «20» кокосову олію.

 Нам важливо розрізняти найбільш використовувані в косметиці полісорбати 80 і 20. Полісорбат з індексом 80 найкраще підходить для тих засобів, де «масляна» частина досить велика. Це можуть бути різні шампуні, гелі, кондиціонери.

 Полісорбат 20 найкраще підійде для створення засобів з ефірними оліями. Засоби з «20» Полісорбати мають менш щільну і в'язку структуру, якщо порівнювати з «80».

 Підсумуємо:

  • « Polisorbat 20» беремо для емульгування ефірних олій і ароматів, коли кількість олій мінімальна;
  • Якщо потрібно брати багато олій, то використовуємо « polysorbate 80».

 Polysorbate 20 в косметиці

Полісорбат-20 - досить м'який емульгатор з в'яжучою і зволожуючою дією. Він добре і ніжно очищає шкіру, зволожує її. Ідеальне рішення для міцелярної води і в цілому, демакіяжу . 

Уявити косметику без Полісорбатів дуже складно. Сьогодні вони є важливими компонентами багатьох засобів:

  • Очищуючі засоби для тіла і волосся;
  • зволожуючі і демакіяжнізасоби;
  • засоби по знебарвленню і фарбуванню волосся;
  • скраби для тіла;
  • дитячі миючі засоби і серветки;
  • тоніки для обличчя та спреї для тіла.

Основні косметичні властивості полісорбату 20:

  • розчиняє ефірні, базові олії в кремах, масках, гелях, скрабах ;
  • полегшує змивання з волосся і шкіри косметичних засобів;
  • добре розчиняє шкірний жир;
  • незначно зволожує і кондиціонує;
  • виробляє слабкий антистатичний ефект;
  • пом'якшує дію абразивів в скрабах , полегшуючи ковзання по шкірі;
  • дозволяє дбайливо змивати навіть водостійку косметику;
  • покращує в'язкість емульсії.

Відсоток введення: 1-5%, до 50%

  • 3-5% міцелярная вода, тоніки, серветки, демакіяж ;
  • 5-10% гелі, шампуні;
  • до 20%олії для ванн;
  • до 50% скраби для тіла.
  • Для розчиненняефірних олій можна брати пропорцію від 1: 1 до 1: 3 

Особливості: вводиться як в жирну, так і водну фазу. Може замутнювати засіб при нагріванні. 

Полісорбат 20 - самий м'який полісорбат , тому іноді емульсії розшаровуються на фази. Щоб відновити однорідний стан досить струснути засіб.

Зберігання: в прохолодному місці, уникати прямих сонячних променів.

 Купити полісорбат ( polisorbat 20) в Києві і Україні можна на сайті Aromasoap в один клік.

 

Залишайте свої відгуки, діліться враженнями та спостереженнями від використання полісорбату в коментарях до товару на Aromasoap.com.ua

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

43.00 грн

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

24.00 грн

Плантапон (Plantapon SF) ПАР

Плантапон (Plantapon SF) ПАР

51.00 грн

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

32.00 грн

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

19.00 грн

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 90%

ПЕГ-40 гідрогенізов. рицинова олія 90%

38.00 грн

Рекомендовані товари