Категорії товарів

Стеарат Магнію (Magnesium stearate)

Артикул: 4030-2927
Бренд:
Чехия
Рейтинг:
Артикул: 4030-2927
34.00 грн
шт
Бренд:
Чехия
Артикул: 4030-2927
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Безкоштовно перевізниками від 1500 грн

INCI name: Magnesium stearate    

Хімічна формула: Mg (C 18 35 2

Синоніми: Магній стеариновокислий , магнієва сіль стеаринової кислоти Зовнішній вигляд: Однорідний порошок, тонко подрібнений, на дотик злегка мильний   

Колір : білий

Запах : відсутній

Функція в косметичної індустрії : структуроутворювач і стабілізатор.

Стеарат магни я- тонко подрібнений білий порошок, злегка мильний на дотик. Є магниевую сіль стеаринової кислоти або суміш солей стеаринової та синтетичних жирних кислот. Розчиняється в теплому спирті, розмішується в оліях, практично не розчиняється у воді. Стеарат магнію плавиться при температурі близько 88 ° С. Щільність: 1,02 г / см³.

застосування: 
Стеарат магнію використовується при виробництві косметики як структуроутворюючу і зв'язуючу речовину. Магнію стеарат запобігає утворенню грудок в косметичних продуктах, також надає їй об'єм.

Фізико-хімічні характеристики стеарата магнію: 
Масова частка магнію стеарату ,%, в межах 98-100 
Масова частка сульфатів,%, не більше 1 
Масова частка хлоридів,%, не більш, 0,1 
Відносний вміст стеаринової і пальмітинової кислоти,% 99,2 
кислотне число, мг КОН / г, не більше 0,8 
Масова частка води,%, не більше 1,5 

Хімічний склад: 
Зміст MgO 7,7% 
Зміст Mg 4,6% 
Вміст важких металів ( Pb ) менше 0,001% 
Вміст Cd менше 0,0003% 
Зміст Ni менш 0,0005% 

Вимоги безпеки: 
Може бути нестабільний в присутності сильних окислювачів. Горючий. У вогні виділяє дратівливі або токсичні пари (або гази). Дрібнодисперсні частки в повітрі утворюють вибухонебезпечні e суміші. 

Зберігання: в сухому, добре провітрюваному приміщенні 

Магнію стеарат в косметології 

Стеарат магнію активно застосовується в сучасній косметології. Його додають в різні пудри і тональний крем, а також в тіні, губну помаду, різні різновиди дезодорантів, гелів і шампунів. Подібне різноманітність застосування зовсім не дивно, так як Е572 здатний регулювати формування піни, він несе відповідальність за однорідність готової продукції, а також виконує функцію природного згущувача. Крім того на сьогоднішній день виробники з великою охотою застосовують стеарат магнію в ролі філлера - порівняно безпечного наповнювача, здатного в рази збільшити загальний обсяг виробленого товару з мінімальною кількістю фінансових витрат.

Тальк - Mg3Si4O10 (OH) 2 - мінерал, кристалічна речовина. Являє собою жирний розсипчастий порошок білого (зрідка зеленого) кольору. Якість тальку визначається його білизною.

 

Клавдия
А какой процент ввода в дезодорант. Спасибо
Написати відгук

Похожие товары

Цитрат натрію, фарм.

Цитрат натрію, фарм.

25.00 грн

Тальк (фарм)

Тальк (фарм)

13.00 грн

Діоксид титану (сухий)

Діоксид титану (сухий)

12.00 грн

Цитрат натрію, фарм.

Цитрат натрію, фарм.

25.00 грн

Тальк (фарм)

Тальк (фарм)

13.00 грн

Діоксид титану (сухий)

Діоксид титану (сухий)

12.00 грн