Категорії товарів

Авокадове мило з нуля холодним способом

Авокадове мило з нуля холодним способом

Рецепт приготування мила з нуля особливо допоможе людям, які бажають значно поліпшити свої навички, набратися якнайбільше досвіду і підвищити якість своїх мильних виробів. Адже готувати домашнє мило з нуля - заняття цікаве, але вимагає уважності і точних кроків, яких необхідно дотримуватися в процесі варіння.

Також пам'ятайте про необхідні правила безпеки при приготуванні мила з нуля, адже в його процесі важливою складовою буде луг, з якої необхідно обережно поводитися. Для захисту вам знадобляться захисні окуляри, респіратор, рукавички, халат і шапочка.

Авокадове мило з нуля холодним способом

Вам знадобиться:

  • олія авокадо 123,39 г - 36%
  • пальмова олія 98,71 г - 29%
  • пальмоядрова олія 98,71 г - 29%
  • олія солодкого мигдалю 19., 74 г - 6%
  • 47,05 г лугу;
  • 112,39 г води;
  • 86 г пюре авокадо;
  • розмарин 25 г;
  • будь-яка ефірна олія, наприклад - олія сандалу 9 м

Процес миловаріння в домашніх умовах:

  1. В першу чергу необхідно зробити пюре зі свіжого авокадо. Слідкуйте за тим, щоб пюре було абсолютно однорідним, без випадкових домішок і грудочок.
  2. Виміряйте всі інгредієнти в необхідних для вас пропорціях і підготуйте холодну воду.
  3. У воду обережно, дотримуючись заходів безпеки, додайте луг і залиште охолоджуватися на деякий час.
  4. Підготуйте водяну баню, змішайте в ній всі олії з рецепту і підігрівати до утворення однорідної маси.
  5. Далі в отриману масу потрібно додати заздалегідь зроблене пюре з авокадо і розмарин, заважати суміш до однорідного стану.
  6. Тепер чекаємо поки лужна і масляна маса нагріються приблизно до однакової температури (бажано близько 45-50 градусів С) і починаємо їх об'єднувати, обов'язково постійно помішуючи масу.
  7. Наступним кроком буде збивання отриманої маси блендером до утворення мильного сліду.
  8. І останній етап - це розлив вашого мила по формах. Ми залишаємо його на 2-3 дня до повного застигання. Потім дістаємо ароматні формочки - і авокадове мило з нуля повністю готове для використання!

 

Примітка: мило дозріває протягом 1-2-х місяців.

Корисні властивості домашнього мила з авокадо і ефірних масел

 Приготоване мило за нашим рецептом буде володіти приголомшливим ароматом, ніжною піною і багатим складом вітамінів, таких як: A, D, B і E.

Особливу цінність мило на основі авокадо має для сухої шкіри рук та обличчя, адже саме авокадо містить величезну кількість жирних омега-3 кислот, які вилікують і додадуть здоров'я сухої або комбінованої шкірі.

Простота приготування такого домашнього мила з нуля і велика кількість корисних властивостей робить авокадове мило чудовим вибором і гарною підмогою для розвитку майстерених навичок.


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари