Категорії товарів

Ланолін

Артикул: 2250-1280
Короткий опис

Ланолін добре всмоктується в шкіру і має пом'якшувальну дію. Є одним з найбільш ефективних і найбільш живильних жирів, який сприяє хорошому зволоженню, пом'якшенню і живленню шкіри.

Бренд:
Бельгия
Рейтинг:
Артикул: 2250-1280
57.00 грн
шт
Короткий опис

Ланолін добре всмоктується в шкіру і має пом'якшувальну дію. Є одним з найбільш ефективних і найбільш живильних жирів, який сприяє хорошому зволоженню, пом'якшенню і живленню шкіри.

Бренд:
Бельгия
Артикул: 2250-1280
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Ланолін (lanolin)   - це   вид воску , який добувають під час промивання овечої вовни. Неочищений виглядає як тягуча жовтувато-бура різко пахнуча субстанція. Для косметичних і медичних цілей використовується виключно в очищеному вигляді. Після очищення він змінює колір на жовтий і втрачає неприємний запах. 

Ланолін, на відміну від інших видів воску, містить в своєму складі дуже багато стеролів. Цей тваринний віск плавиться при температурі від 36 до 42 градусів Цельсія.

Маса йоду в 100 грамах складає від 18 до 36 відсотків. Кислотність становить близько 2 мл, а вологість не більше 25%. Ланолін абсолютно не розчинний у воді, але може розчинитися в мінеральній або рослинній олії. Він досить стійкий і може залишатися в'язким і при низьких температурах, і при різних показниках вологості.Захищений від води, він здатний вбирати її в великих кількостях і залишатися таким же тягучим.

У складі ланоліну є різні складні ефіри, вищі жирні кислоти і вільні високомолекулярні спирти. Його склад складний настільки, що навіть в нинішній час залишається не до кінця вивченим.


Ланолін добре зберігається і відрізняється низькою хімічною активністю. У нього велика здатність до створення емульсій. Ланолін може виробляти води в два рази більше своєї маси, трохи менше гліцерину, а етанолу -майже в половину своєї маси.  
Притому, що сам він у воді не розчиняється, невелика кількість цієї речовини допомагає вуглеводням і жирам краще з'єднуватися з водою і її різними розчинами.

 

Цінні властивості ланоліну

  1. Ланолін відмінно пом'якшує шкіру і має високепоглинання. Останнє пов'язано з тим, що його властивості дуже схожі на властивості шкірного сала людини.Проникаючи глибоко в шкіру, ланолін несе в собі цілий комплекс корисних речовин, ніж особливо цінний як косметичний компонент.
  2. Це дуже живильний засіб для шкіри, який ще й володіє потужним захисним ефектом. Крем з додаванням ланоліну може захистити шкіру від морозу, вітру та інших несприятливих чинників.
  3. Здатність вбиратися в шкіру і зберігати в собі великий відсоток вологи робить ланолін потужним зволожуючим засобом. Після використання ланоліну до шкіри на довгий час повернеться пружність і свіжість. Фактично, це сильне омолоджуючий засіб, яке перешкоджає в'янення шкірних покривів.

 

Де використовують ланолін?

З огляду на всі вищезгадані властивості, його застосовують при   створення крему , який насичує шкіру вологою і повертає їй молодість. Часто ланолін входить до складу різноманітних мазей, нерідко змішаний з іншими речовинами. Для мам, які годують дітей грудьми, випускають позбавлений домішок ланолін, який використовують для загоєння болючих тріщин. Так як цей віск абсолютно безпечний для малюків, його не потрібно прибирати перед годуванням.


Високий ступінь поглинання води робить його першокласним засобом для зняття запалень і охолодження шкіри. Ще ланолін є харчовою добавкою з кодом E913


Його застосовують:
• в складі різних емульсій; 
• при безводному лікуванні; 
• як компонент лікувальних мазей і кремів для шкірних ушкоджень; 
• як компонент загоюють засобів; 
• як засіб для перенесення корисних речовин глибоко в шкіру; 
• як компонент дитячої косметики; 
• як засіб для жінок, що годують; 
• як компонент лікувальних очних мазей; 
• як компонент захисної косметики; 
• як основу для різних косметичних засобів; 
• при створенні декоративної косметичної продукції.


При цьому його кількість в різних косметичних засобах часто не перевищує десяти відсотків.


Така популярність ланоліну викликана ще його абсолютною безпекою. Так як він широко використовується у виробництві косметики, його постійно піддають самим різним тестам. Його можна знайти практично в будь-якому медико- Фармокологіческіе реєстрі, і дозвіл на його застосування підтверджує друга поправка до Міжнародної Директиві по косметиці. Існують окремі випадки, коли у людини виникає алергія на цю речовину і шкіра починає червоніти і свербіти.


Спосіб перевірити наявність алергічної реакції на ланолін - стандартний. Просто нанесіть трохи нового крему на ніжну шкіру зап'ястя і трохи почекайте.


Сам по собі ланолін використовується досить рідко. Його в'язкість може закрити пори шкіри, та й нанести його на тіло досить складно.


Вирішили купити ланолін для своїх косметичних засобів?

У нас ви можете придбати ланолін по самій вигідною ціною. Якщо ви живете в Києві, то   купивши ланолін, ви можете забрати його самостійно, або ж замовивши кур'єрську або поштову доставку. Ми здійснюємо доставку нашої продукції по всій Україні і за її межі.

 

Алина Захарова
Покупаю в магазине не в первый раз, и достаточно рзный товар. Не знаю, где лучше было написать: очень хочется выразить благодарность магазину и девочкам за оперативное и очень вежливое обслуживание, - очень приятно сотрудничать. Существует система накопительных скидок, что немаловажно, а также лояльный и индивидуальный подход (была дана скидка (или бонус это называется) даже больше договоренного), что показывает уровень сервиса и заинтересованности в каждом отдельном клиенте. Работу магазина и коллектива оцениваю высоко, - единственное, что хочется пожелать, так это указывать состав в описании. В той же, к примеру, отдушке: где непонятно, есть ли спирт в составе,и поставит ли оно тебе массу колом.В Европе это закон, - в Украине, по идее, тоже состав должен быть прописан, - аллергии и нетоллерантности в наше время - не редкость.
Еще раз спасибо, успехов в развитии!
( очень хочтелось бы пополнения ассортимента в активах)
Елена Букшань
Запах на любителя, эффективно справляется со своей задачей, буду брать еще)))
Ольга
Спасибо за быструю доставку. Приятно с Вами сотрудничать.
светлана
25 гр:
внешний вид: туба запечатана, указан изготовитель и дата;
качество: довольна, брался для сухой кожи (сгибы локтей, трещинки на пальцах и пятках).
По доставке и качеству вопросов нет.
Рекомендую.
Анна
База колдкрема- просто незаменимая вещь
Написати відгук

Похожие товары

Кстантанова камідь косметична

Кстантанова камідь косметична

35.00 грн

Пропіленгліколь 1,2

Пропіленгліколь 1,2

51.00 грн

Емульсійна база Olivoil Glutamate Emulsifie

Емульсійна база Olivoil Glutamate Emulsifie

23.00 грн

Lecigel (лецигель, лецитиновий гелеутворювач)

Lecigel (лецигель, лецитиновий гелеутворювач)

49.00 грн

Емульфарма 1000*

Емульфарма 1000*

14.50 грн

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

13.00 грн

Рекомендовані товари