Категорії товарів

Віск кокосу

Артикул: 5767-8776
Рейтинг:
Артикул: 5767-8776
105.00 грн
Артикул: 5767-8776
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Опис зовнішнього вигляду: тверда біла маса.

Температура плавлення: 33,8 ° С.

Пероксидне число: 1,2.

Косметичне застосування:

- баттери для тіла;

- масляні плитки для тіла;

- свічки (дає чисте полум'я, згоряє повільно);

- засоби по догляду за губами;

- бальзами і крему для обличчя і тіла;

- засоби по догляду за волоссям.

Косметичні властивості:

- пом'якшення;

- піноутворення;

- захисне;

- зволоження;

- харчування;

- регенерація.

Відсоток введення: до 90%.

Відмінний засіб для догляду за волоссям, легко змивається після прийняття процедур.

Чудовий пом'якшувальний засіб при загрубілі шкірі.

У миловарінні цінується також за унікальні піноутворюючі і миючі властивості.

Відмінно засвоюється шкірою. Захищає від агресивних чинників навколишнього середовища. Підтримує шкіру в здоровому стані.

Може використовуватися в чистому вигляді, і для збагачення косметичних засобів. Рекомендується в якості добавки в різні маски.

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

95.00 грн

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

111.00 грн

Віск Соєвий

Віск Соєвий

37.00 грн

Віск Канделільський

Віск Канделільський

59.00 грн

Віск Карнаубський

Віск Карнаубський

50.00 грн

Віск Мімози

Віск Мімози

94.00 грн