Такий смачний аромат медового пряника розвіявся по всій кухні, що діти подумали ніби мама смакоти, напекла. Це звичайно солодкість, але не для їжі, а для вашої шкіри. Тому тут потрібна табличка для попередження про те, що продукт не їстівний. Апетит звичайно викликає, не сперечаюся.
Що ж дає нам цей чудовий аромат в новому сорті мила? Так це натуральне мило, схоже на солодкий щербет. Завдяки відвару календули і меду ми чуємо нотки натурального десерту. Це не все, так як безліч корисних речей ми маємо в кожному шматочку і про них поговоримо докладніше.
Календула мені знайома з дитинства з бабусиної клумби. Збираючи врожай мені пам'ятається ця липкість після збору і аромат. Далі яскраві квіти розкладалися на підносах і висушують природним чином під сонцем. Взимку ми додавали сухі квіти в чай або готували цілющі настоянки. Відвари і настої мають антисептичний, ранозагоювальний ефект. У будинку у мене завжди є ромашка, м'ята і календула. Вони служать народними докторами.
Сьогодні відвар календули я додам до складу рецепта мила з нуля холодним способом. А ще ложечку меду. Смачного, ароматного, свіжого меду. Тільки мед дає такий дивовижний аромат милу, яке пройде всі етапи дозрівання. Його робота & ndash; це розгладити зморшки, живити і пом'якшувати шкіру.
Коли у вас є хороший базовий рецепт мила з нуля, тоді від нього ви можете танцювати, додаючи замість води відвари, соки, трав'яні настойки, а в пережір додавати цілюща олія. Якщо вам хочеться зробити скрабірующій продукт, тоді додавайте кави, перетерту вівсянку, гранули жожоба і так далі. 
Все для миловаріння такого чудового виробу можна знайти в нашому каталозі.
