Категорії товарів

Віск Карнаубський

Артикул: 981-1887
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 981-1887
43.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 981-1887
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Карнаубський віск - це один із самих твердих восків. Не викликає алергії. З цієї причини використовується в тій косметиці, де факт гіпоалергенності особливо важливий (наприклад, туш або тіні). Бразильським воском (синонім карнаубского) в медицині покривають таблетки.

 

  • INCI: Carnauba (Copernicia cerifera) Wax
  • Зовнішній вигляд: тонкі пластини різних розмірів. Колір від блідо-жовтого до золотистого. У твердому стані з солодкуватим запахом. При нагріванні з'являється специфічний запах.
  • Розчинність: в масляній фазі, в олії
  • Температура плавлення: 85-91 ° C
  • Неомиляєма фракція: 55%

 Це один з найбільш тугоплавких восків, проте, він починає розм'якшуватися вже при 45 ° С.

Карнаубський віск забезпечує продукту глянцевий, красивий блиск. Не дивно, що його використовують у взуттєвих лаках, автомобільних восках, в поліровці і лаку для меблів. Ним доглядають за дошкою для серфінгу, його додають в харчові продукти.

У Києві придбати карнаубський віск приходять в Aromasoap ті, кому потрібно повернути колишній вигляд дерев'яним виробам. Ним цікавляться автолюбителі.

 

 Карнаубський віск в косметології

Карнаубський віск - це емульгатор. Його використовують кремовари, як структуроутворюючий компонент. На відміну від ланоліну (тваринного походження) НЕ комедогенний, тобто не закупорює шкіру.

Віск додають в жирну фазу, попередньо нагріваючи до високої температури. Його можна поєднувати з бджолиним воском або канделільським. Він зробить структуру продукту щільніше.

 

Віск карнаубський застосовують для:

  • губних помад;
  • туші;
  • дезодорантів;
  • фарбувальних олівців;
  • тіней і підводок.

 

Через високу тугоплавкість його особливо рекомендують застосовувати в жарку пору року. Тоді небезпека протікання бальзаму або помади виключена. Саме тому в Україні карнаубський віск купують особливо активно навесні і влітку.

 

 Карнаубський віск можна комбінувати з іншими восками і різними смолами.

 

Відсоток введення: 1-10%

  • 0,5-5% креми;
  • 1-2% туш;
  • 2-5% догляд за губами;
  • 3-10% масажні плитки;
  • до 25% свічки.

 

Особливі вказівки: потрібно дотримуватися відсотку введення. Наприклад, збільшення введення в губних помадах призведе до того, що вони будуть кришитися.

 

Зберігання: щільно упакованим в сухому місці. Забезпечувати гарне провітрювання. Уникати занадто низької і високої температури.

 

Карнаубський віск придбати в Україні можна через багато інтернет магазинів натуральної косметики. В Aromasoap придбати карнаубський віск можна за один клік. Якщо у вас є сумніви купувати карнаубський віск чи ні, зв'яжіться з нами, і ми допоможемо розібратися.

 

 

Alexandra Gorban
Только сегодня сделала плитку для тела с карнаубским воском!Шикарно!!!нравятся вся продукция AromaSoap)спасибо Анечке большое за все предоставленные сертификаты!!!!:)))

Люблю вас!Вы прекрасная команда!

Александра
Анна
как эмульгатор базовый - лучше не сыщешь
Написати відгук

Похожие товары

Віск кокосу

Віск кокосу

103.00 грн

Віск Канделільський

Віск Канделільський

50.00 грн

Вощина натуральна 410*260мм

Вощина натуральна 410*260мм

28.00 грн

Віск Мімози

Віск Мімози

59.00 грн

Віск натуральний (альтернатива Канделільському) KKH Alt 0155

Віск натуральний (альтернатива...

44.00 грн

Віск пальмовий (Suria Palm Wax)

Віск пальмовий (Suria Palm Wax)

13.00 грн

Рекомендовані товари