Категорії товарів

Коньяк маннан (коньяковий глюкоманнан)

Артикул: 4343-3374
Бренд:
Китай
Рейтинг:
Артикул: 4343-3374
39.00 грн
шт
Бренд:
Китай
Артикул: 4343-3374
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Коньяк маннан (коньяковий глюкоманан)

Найменування: Коньяк маннан (коньяковий глюкоманнан), Konjac Gum
Опис зовнішнього вигляду: білий дрібний порошок.
Молекулярна вага: 500000-2000000 дальтон.
Зміст глюкоманнана (UV): 95,43%.
Втрата при сушінні: 7,82%.
Зола: 1,95%.
рН: 5,0-7,0
Розчинність: утворює у воді гель (гидроколлоид).
Властивості:

  • вологоутримуюча,
  • плівкоутворююча,
  • зволожуюча,
  • розгладжує мікрорельєф шкіри,
  • вітамінізуюча,
  • підтягуюча.

Коньяк Мананн створює прозорий гель, який дає дуже м'яке і приємне відчуття на шкірі. Це екологічно чистий продукт, оскільки отримують його шляхом багатоступінчастої фільтрації з бульб. Бульби цієї рослини використовуються в харчових рецептурах для приготування желе і скляних (прозорих) макаронів. В Японії цей вид називається Konyaku і використовується для приготування гелю стабільного в киплячій воді. Коньяк-маннан володіє прекрасними зволожуючими властивостями, подібними гіалуронової кислоти, тобто утворює матрицю на поверхні шкіри для додаткового збереження вологи та покращення процесів регенерації шкіри.

Коньяк Мананн стимулює вироблення шкірою колагену, підтягує і тонізує шкіру. Має тривалу пом'якшувальний і зволожуючий ефектом за рахунок особливості створювати найтоншу плівку, яка утримує вологу, збагачує шкіру цінними жирними кислотами і ліпідами і запобігає появі целюліту. Покращує міжклітинний обмін в тканинах, що сприяє більш швидкому відновленню м'язової тканини і сприяє швидшій епітелізації, відновленню структури шкіри. Прекрасно зволожує суху шкіру, вирівнюючи її рельєф.

Важливою особливістю Коньяк Мананну є природна стимуляція утворення колагенових і еластинових волокон, в результаті якої шкіра стає пружною і оксамитовою.

Рекомендована концентрація: 0,01-0,6%. Порошок рекомендується заздалегідь розводити в водній фазі до утворення гелю. Потім вводити в рецептуру.

  • - гелі на водній основі - 0,02-0,1%,
  • - пляжна косметика з сонцезахисною спрямованістю- 0,02-0,5%,
  • - гіалуронові емульсії для сухої шкіри - 0,02-0,5%,
  • - желеподібні густі гель-маски (для волосся і обличчя) - 0,3-0,6%,
  • - сироватки після епіляції - 0,01-0,3%.

Зберігання: в сухому приміщенні при кімнатній температурі, уникати попадання вологи

Татьяна Осипчук
Нужно замачивать его в ВФ заранее, хотя бы за несколько часов, потому как иначе он катается на коже мгновенно. Предварительно замоченный и в небольшой концентрации вроде не катается. В целом взять тот же Аристофлекс проще, с ним проще работать, но если хочется супер-натурального геля, то можно попробовать заморочиться с маннаном.
Написати відгук

Похожие товары

Гліцерил стеарат цитрат (Ercawax CE V) емульгатор для прямих емульсій

Гліцерил стеарат цитрат (Ercawax CE V)...

32.00 грн

Гліцерин Моностеарат 90%

Гліцерин Моностеарат 90%

18.00 грн

Гуарова камідь

Гуарова камідь

11.00 грн

Ксантанова камідь

Ксантанова камідь

16.00 грн

Кстантанова камідь косметична

Кстантанова камідь косметична

41.00 грн

Ланолін

Ланолін

69.00 грн

Рекомендовані товари