Категорії товарів

Бета-Циклодекстрин (стабілізатор, емульгатор)

Артикул: 5052-3979
Бренд:
Китай
Рейтинг:
Артикул: 5052-3979
29 грн
шт
Бренд:
Китай
Артикул: 5052-3979
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

Beta cyclodextrin Бета-циклодекстрин (БСД) - це вид олігосахаридів, які утворюються за участю ферментів з крохмалю.

Опис: білий кристалічний порошок, без запаху, солодкуватий на смак, розчинний у воді, практично нерозчинний в метанолі, етанолі, пропанолі і етиловому спирті.
рН: 6,0.
Вміст основної речовини: 99,89%.

Функції Бета-циклодекстрину (за даними міжнародної Асоціації циклодекстрином):
-захист матеріалів від окислення і старіння під впливом UV протягом терміну зберігання або використання;
- стабілізація ароматизаторів і спецій;
-маскування гіркоти і неприємного запаху харчових продуктів і ліків;
-Перетворення рідких матеріалів в сухі форми;
-Поліпшення розчинності речовин з низькою розчинністю у воді;
-емульгування гідрокарбонів, стероїдів, жирів і жирних кислот;
- керована дія активних компонентів ліків та ароматизаторів;
- каталізатор хімічних реакцій;
- штучне середовище хімічного синтезу;

Пересувна фазова добавка і стаціонарний фазовий компонент для HPLC або TLC

Завдяки своїм унікальним характеристикам, бета циклодекстрин широко використовується у фармацевтичній, харчовій, косметичній промисловості і сільському господарстві.

Найбільші світові компанії, такі як Procter & Gamble, Ai-Star Co. і Revlon, використовують Бета Циклодекстрин в складі косметичних засобів.

Перелік функцій, які може виконувати Бета-циклодекстрин в косметичних препаратах:
- бар'єр проти вільних радикалів;
- протизапальний компонент;
- заспокійливий компонент;
- антиоксидант;
- корозійний інгібітор;
- дезодорант;
- емульгатор;
- агент для капсуляції і мікро-капсуляції;
- зволожуючий і змочувальний компонент;
- закріплювач барвників;
- добавка до пудрі;
- консервант;
- загущувач;
- кондиціонуючий агент;
- стабілізатор.

Рекомендована мінімальна доза - 0,1% максимальна - 10%.

Співвідношення з активними компонентами - рівними частинами (1: 1).

Бета-циклодекстрин не надає подразнювальної дії і одночасно діє як стабілізатор активних компонентів, знижує летючість активних молекул, маскує неприємний смак і запах. Він може використовуватися в косметичному молочку, пастоподібних і рідких формах, Бета-циклодекстрин підвищує стабільність ароматизаторів і косметичних ароматів.

Бета-циклодекстрин в поєднанні з вітаміном С
Вищі фракції ефіру і вищі аліфатичні ефіри вітаміну С можуть розчинятися у воді, але з розчинністю в жирах існують відомі складності. У той же час, вітамін С використовується як відбілюючий компонент, але під впливом світла, тепла, кисню і лугу він може придбати жовтий і навіть коричневий відтінок. Якщо вводити вітамін С в поєднанні з Бета-циклодекстрином, то вищеописані недоліки будуть усунені. Циклодекстрин робить аскорбінову кислоту більш стабільною і сприяє її проникненню в шар дерми, не викликаючи подразнення на епідермісі. Вітамін С з додаванням Бета-циклодекстрину може використовуватися в рідкому косметичному молочку, лосьйонах, кремах, в дитячій косметиці. Готовий препарат буде стабільний за кольором і запахом під впливом тепла, світла і повітря.

 

Протизапальна та заспокійлива дія Бета-циклодекстрину
Циклодекстрин має здатність блокувати жирні кислоти, що провокують запальні процеси, які супроводжуються акне.

Відсоток введення залежить від кінцевого продукту і його призначення:
- для додання перлинного сяйва засобів для волосся - 2,5-5%;
- косметичні засоби для поглинання надлишку сала (матуючі креми і шампуні для жирного волосся) - 0,5-5%;
- креми, сироватки - 5-8%;
- засоби проти вугрового висипу - 2-5%;
- дезодоранти (дезодоранти можуть бути водні та безводні.) - 0,1-10%;
- очищення вугруватої шкіри - 2-3%;
- в засобах анти-акне- 1-5% .-

Вводять компонент у водну або активну фазу. Попередньо розчиняють в гарячій (не менше 50ºС) воді. Перед змішуванням компонентів розчин Бета-циклодекстрину охолоджують.

Бета-циклодекстрин можна додавати безпосередньо в крем для поглинання неприємного запах уолії. Але слід мати на увазі, що він усуває всі запахи, включаючи аромати і будь-які інші аромати.

Beta cyclodextrin Beta-tsyklodekstryn (BSD) - tse vyd olyhos

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Olivem 1000

Olivem 1000

74 грн

Альгінат натрію

Альгінат натрію

64 грн

Арістофлекс (Aristoflex)

Арістофлекс (Aristoflex)

58 грн

Ксантанова камідь

Ксантанова камідь

40 грн

Кстантанова камідь косметична

Кстантанова камідь косметична

59 грн

Віск Емульсійний

Віск Емульсійний

21 грн

Рекомендовані товари