Категорії товарів

Основа (База) для кондиціонера з цетрімоніумом хлоридом ERCAQUAT HRC

Артикул: 4700-3646
Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 4700-3646
31.00 грн
шт
Бренд:
Италия
Артикул: 4700-3646
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Основа   (База) для кондиціонера з цетримоніумом хлоридом ERCAQUAT HRC   - продукт який дає можливість з легкістю і швидко зробити якісний кондиціонер для волосся, який буде досить м'яким, дозволить зволожити волосся, створити чудовий кондиціонуючий ефект і при цьому не використовувати велику кількість допоміжних речовин. За рахунок Цетрімоніума хлориду що входить до складу бази який використовують у виробництві кондиціонерів, фарби для волосся, інших продуктів по догляду за волоссям, а також в деяких продуктах догляду за шкірою.

Cetrimonium Chloride в складі   Основа (База) для кондиціонера з цетримоніумом хлориду ERCAQUAT HRC   змішує забруднення на волоссі і шкірі голови, тим самим полегшує їх змивання. Також, Цетримоніум хлорид визнається високоактивним доглядають біологічно активною речовиною, що створює захисну вирівнює плівку на поверхні волосся; крім цього він полегшує розчісування мокрого волосся і перешкоджає їх статичної електризації. Використовуючи дану суміш, для приготування продуктів для волосся, не потрібно використовувати велику кількість дополенітельних пом'якшуючих добавок або силіконів. Достатній буде ввести разом з   Основа (База) для кондиціонера з цетримоніумомхлориду ERCAQUAT HRC:   базові масла, відповідний емульгатор, емолент (за бажанням), активні інгредієнти які будуть додатково живити (залізничний пантенол, НУФ для волосся, хітозан, гідролізат пшениці або шовку і т.д.), при цьому не вводити або використовувати в невеликих кількостях - силікони, кватерніум або інші полімери для надання відчуття гладкості, м'якості, блиску. Даний продукт дуже простий у використанні і не несе шкоди.

INCI: цетеариловий спирт, етилгексілстеарат, цетримонія хлорит, ц етеарет-20

Опис компонентів: 

цетеариловий спирт   - є різні співвідношення 50/50, 30/70 - суміш цетилового і Стеариловий спиртів. Іс ­ користується в косметиці як емолент і структуроутворюючий компонент. Натурального походження, виробляється з олії кокосового горіха, в косметиці використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. 

Цетримоніум хлорид   - сіль четвертинного амонію. Використовується при розробці кондиціонерів для волосся, фарб, інших продуктів по догляду за волоссям, а також при розробці деяких продуктів по догляду за шкірою. 
Виконує функції: 
- антистатичний, зменшуючи статичну електрику шляхом нейтралізації електричного заряду на поверхні; 
- консервант, в першу чергу пригнічує розвиток мікроорганізмів в косметиці. Цей консервант входить в список дозволених до застосування консервантів (Додаток VI Директиви про косметику); 
- антимікробного агента, допомагає очистити шкіру і запобігти появі запаху, руйнуючи і пригнічуючи ріст мікроорганізмів; 
- емульгуючого агента, допомагає змішати воду з олією і брудом, так що їх можна змити; 
- ПАР, знижує поверхневий натяг косметики і тим самим полегшує її рівномірне нанесення. 
У чистому вигляді цетрімоніум хлорид є дуже сильним подразником для шкірних покривів, слизових оболонок, але, оцінюючи наукові дані в The CIR Expert Panel прийшли до висновку, що речовина є безпечною для використання в змивних продуктах і безпечною для використання в концентрації до 0,25% в незмивної парфюмерно-косметичної продукції. 
Не є канцерогеном. 
У відповідності з Дерективою Європейського Союзу про косметику, цетримоніум хлорид може бути використаний в якості консерванту при максимальній концентраціі 0,1%. 

етилгексил стеарат   це речовина, яка виступає в складі сучасних косметичних се дств в до ачестве реагенту для шкіри, призначеного для пом'якшення шкіри і поліпшення її зовнішнього вигляду. Будучи типовим емолентом - речовиною, яке додається в креми і лосьйони для створення моментального ефекту оксамитовосты і гладкості, етилгексил стеарат входить в жирну фазу безлічі косметичних засобів і має чудові пом'якшуючі властивості.  
Не проникаючи вглиб шкіри, ця речовина не робить якого б то не було впливу на живі клітини і створює виключно косметичний ефект, без активного втручання в фізіологію тимчасово покращуючи зовнішній вигляд шкіри. Тим часом, вона надійно захищає шкіру від механічних пошкоджень і втрати вологи, забезпечує зчеплення рогових лусочок на її поверхні; сприяє зміцненню бар'єрних функцій епідермісу і відновлення ліпідного балансу, знижуючи тим самим трансепідермальних випаровування води. 
Популярність етилгексил стеарата в складі косметичних засобів обумовлена тим, що, будучи традиційним емолентом, він помітно покращує споживчу якість косметичної продукції, визначаючи її прекрасний зовнішній вигляд, поглинання, легкість розподілу по шкірі, а також після нанесення на шкіру надаючи їй незвичайне відчуття м'якості, гладкості і шовковистості . 
особливо гарний етилгексил стеарат в складі засобів для особливо чутливої шкіри, зволожуючих емульсій для обличчя і тіла, що пом'якшують антивікові креми та ін. 
Однак не можна не згадати про небезпеку, яку може таїти в собі етилгексил стеарат . По-перше, в залежності від концентрації він має обмеження у використанні. По-друге, в окремих випадках може викликати забивання пор, спровокувавши тим самим появі вугрового висипу. Якось сподобалась мені речовина з цього опису, напевно замовлю його окремо ще) 

Цетеарет-20 - поверхнево-активна речовина. Здатна руйнувати частки жиру або бруду, сприяє його легкому видаленню з поверхні шкіри або волосся. Зменшує поверхневий натяг рідини, покращує змочування шкіри і волосся. Призначення продукту Цетеарес-20 (Цетеарет-20): Емульгатор, стабілізатор. Протипоказання: індивідуальна непереносимість. 


   
Цетеарес-20 (Цетеарет-20) - емульгатор - речовина, яка утримує воду і олії в розмішаному (емульсивному) стані (число 0 20 відображає хімічну структуру молекули). Не токсичний , не викликає алергію. 
Хімічний характер Цетеарес-20 (Цетеарет-20): аніонний. 
Цетеарес-20 (Цетеарет-20) добре поєднуєтьсяз аніонними і катіонними ПАРами . 
У кремі Цетеарес-20 (Цетеарет-20) дає структуру, легку консистенцію і шовкове відчуття при нанесенні .. 
 

Характеристики:
Бренд:
 ERCA 
Країна виробник:
 Італія 
База для виготовлення кондиціонера:
 аналог BHT, дегікварта 
Додаткові хара
ктеристики:

Основа (База) для кондиціонера з цетрімоніумом хлориду ERCAQUAT HRC 
№ Параметри Значення Метод випробування Одиниці виміру Результат 

  1. Точка застигання 62-68 ERCA_25 ° С 63,0 
    2. рН 5% розчину 4-6 ERCA_27 - 4,58 
    3. Вода, за Карлом-Фішером Мах 3 ERCA_39% 2,18

Рекомендації щодо введення в рецептуру Основи (База) для кондиціонера з цетрімоніумом хлориду ERCAQUAT HRC: в водну фазу від 3% до 10%, якщо відсоток введення досить маленький - бажано додати со-емульгатор ( до 3%), щоб зробити більш щільну структуру продукту.

Рецептура №1 
ВФ:
   Вода - до 100% 
   База - 10% 
   Цетил-стеариловий спирт 50/50 - 4% 
ЖФ:
   Ізопропілпальмітат - 5% 
   Масло какао раф . - 2% 
   Масло кокоса НЕ раф . - 3% 
   Кетон малини - 0,5% 

Акт .Ф: 
   Гідролізат протеїнів пшениці - 5% 
   Д- пантенол - 3% 
   ВМР авокадо - 3% 
   Вітамін Е - 0,5% 
   Консервант 

Базу, цетил-стеариловий спирт і воду змішуємо і гріємо, добре помішувати поки база остаточно не розчинитися. Після отримання білого розчину перестаємо гріти і вводимо Жирну фазу, починаємо емульгування. Отримуємо досить щільний на вигляд крем з легкої структурою. Коли суміш охолола вводимо інгредієнти Акт .Ф і все добре вимішуємо. Отримуємо білий кремоподібний кондиціонер. Кондиціонер готовий до використання. 

Рецептура №2 

Кондиціонер для волосся, яке складно піддається укладанню 

ВФ: 
Вода - до 100% 
База - 7% 
Цетил-стеариловий спирт 50/50 - 3% 

ЖФ
Олія жожоба - 4% 
Рицинова олія - 3% 
Олія макадамії - 3% 
Кетон малини - 0 , 5% 

Акт 
Гідролізат протеїнів пшениці - 2% 
Кератин - 3% 
ВРМ зародків пшениці - 3% 

Консервант 

Повторюємо все як в першому рецепті.

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Olivem 1000

Olivem 1000

29.00 грн

Альгінат натрію

Альгінат натрію

21.00 грн

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не кристалізований

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не...

18.00 грн

Арістофлекс (Aristoflex)

Арістофлекс (Aristoflex)

365.00 грн

Бета-Циклодекстрин (стабілізатор, емульгатор)

Бета-Циклодекстрин (стабілізатор, емульгатор)

21.00 грн

Віск Емульсійний

Віск Емульсійний

21.00 грн

Рекомендовані товари