Категорії товарів

Сік Алое Вера 10:1 концентрат

Артикул: 4486-3429
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 4486-3429
58.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 4486-3429
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Безкоштовно перевізниками від 1500 грн

Гель алое вера 10: 1. Джерело - однойменне рослина суккулент. 

  • INCI: Alcohol, Aqua, Aloe Vera Leaf, Extract .
  • Зовнішній вигляд: прозора або трохи мутна рідина. Колір від жовтого до темно-коричневого (бурштинового). Характерний запах.
  • Країна постачальник: Україна
  • Сухий залишок: 1,0%
  • Щільність: 0,982 (20°С)
  • Температурний режим: не гріти
  • Розчинність: в воді
  • Сировина для отримання: рослина алое

Історія Алое Вера

Навряд чи знайдеться той, хто нічого не чув про алое. Про нього писав Авіцена , Гален, Діоскорид , Пліній Старший.

 Перші згадування про це «зеленому лікаря» з'явилися в IV ст. до н.е. Традиційно їх пов'язують з царем Македонії Олександром.

 Вважають, що Аристотель попросив Олександра завоювати о.Сокорта спеціально заради алое. Той виконав прохання і встановив монополію на вирощування aloe vera .

Вченим і лікарям давнину був відомий найпоширеніший вид алое - Aloe Vera. У перекладі звучить, як «справжнє», «справжнє» алое. Цей вид був поширений в Середземномор'ї. Звідси іспанці перенесли рослина в Південну Америку. Алое знайшло свій новий будинок на острові Барбадос ( « Aloe barbadensis »).

Сьогодні налічується близько 300 видів алое. У нашому регіоні широко поширене алое деревовидне. Народна назва «столітник». Його біологічна назва « aloe arborescens ».

 Він схожий на aloe vera , але, більше нагадує маленьке деревце, а не кущ. У столетника листя зі стебла ростуть з різних сторін, а у алое вони розташовані по колу. Батьківщиною деревовидного алое вважають Південну Африку. У Європі про даний вид дізналися тільки в XV столітті.

 Різні види алое мають різну дію. Так, у Aloe Vera загоюючий ефект майже в 10 разів сильніше, ніж у деревовидного вигляду. Останній , проте, активно використовується в побуті.

 З алое роблять сік, пюре та настоянки. Якщо від алое відрізати лист, з нього буде витікати рідина - той самий цінний сік алое.

 Алое  акадською мовою звучало як « siburu ». Звідси арабське « saber » - витривалість. «Сабур» називали згущений твердий сік з листя алое. Сабур у Галена був компонентом « еліксир життя». Позначення «сабур» використовується до сих пір.

Використання соку алое вера в косметиці

У сфері косметології та домашньої косметики алое вера додають в засоби по догляду за шкірою для зволоження, очищення, захисту від сонця.

Алое вважається унікальним. Його листя на 96% складаються з води. А в іншій частині міститься близько 250 різних речовин:

 мікроелементи (залізо, марганець, калій, кальцій, магній, фосфор, мідь, цинк);

 Фолієва кослота,
 неацін, 
 вітаміни A, B1, B2, B6, C, E, 
 амінокислоти, 
 мінерали, 
 мукополісахариди, 
 фітонциди, 
 саліцилова кислота.

 Такий хімічний склад робить алое справжньою «цілющою» рослиною. Цінність алое вера полягає в його здатності «запускати» організм людини.

Властивості алое вера соку в косметиці

 Ранозагоювальна
Алое вера прекрасно справляється з грибками, мікробами і навіть деякими вірусами. Він знімає складні запалення (навіть з гноєм), загоює рани і опіки на шкірі і слизових оболонках.

Завдяки ефективності застосовується в терапії, стоматології, хірургії, гінекології, офтальмології.

 Протизапальну
Сапоніни в складі алое вера соці, пояснюють його сильний протизапальний ефект. Вони перешкоджають запуску запальних процесів в організмі. У доповненні до цього, саліцилова кислота також має протизапальну дію.

 Очищаючу
Алое глибоко проходить в шкіру. У 3-4 рази глибше і швидше води. Він очищає пори, зволожує шкіру, впливає на вироблення шкірного сала. Алое вера сік - відмінний компонент « демакіяжних » коштів.

 Сонцезахисну
Використовувати сок алое вера в якості захисту від сонця дозволяє речовина алоин . Він більше відомий як блювотний і проносний засіб. Але також захищає від ультрафіолету, тому його додають в креми і гелі «сонцезахисної» серії.

Сік алое вера - натуральний УФ-фільтр . Він зніме дискомфорт після перебування на сонці і допомагає відновитися після сонячного опіку.

 Матуючу
Сік алое вера для шкіри універсальний. Для проблемної шкіри це надійний друг. Він очистить пори і стягне їх. Впливає на себорегуляцію . Призводить загальний вигляд шкіри в хороший стан.

 Омолоджуючу
Сік алое вера сприяє синтезу колагену, розгладжує зморшки. Крім цього, перешкоджає старінню шкіри, внаслідок впливу ультрафіолету.

 Знімає подразненняя
Алое добре використовувати після гоління чоловікам чи жінкам після епіляції. Сік алое зніме подразнення і почервоніння шкіри, прибере стягнутість і дискомфорт.

Крім цього, алое зніме свербіж від укусів комах, тому його також додають в репеллентну косметику. 

Зволожуючий
Сік алое глибоко зволожує шкіру голови і тіла. Його часто додають в зволожуючі креми. Алое вера особливо актуальний для сухої, чутливої шкіри. Він добре всмоктується шкірою, а на поверхні утворює захисну плівку . Його використовують в засобах для догляду за ніжною областю навколо очей.

 Гель алое вера ідеальний для :

  1. « Anti-age » догляду за зневодненою, «втомленою» шкірою (креми, гелі для повік);
  2. Жирної шкіри (матуючий ефект з хорошим очищенням пор);
  3. Догляду за волоссям (шампуні, бальзами, зволожуючі маски);
  4. Сонцезахисної серії (лосьйони і креми «до» і «після»);
  5. Чоловічої та жіночої косметики «після» гоління;
  6. дитячої косметики


 Відсоток введення: 0,5-6%

  • 0,5-1% дитяча косметика (шампуні, креми);
  • 1-3% догляд за шкірою після гоління, епіляції;
  • 1-4% кошти з матуючим ефектом;
  • 5% миючі засоби для зняття макіяжу;
  • 6% сонцезахисна серія.

Застосовувати концентрат алое вера дуже вигідно. Відсоток введення незначний, але ефективний. Вводиться до 6% концентрату алое вера або 60% розведений розчин. Вводиться в водну фазу. У гарячому способі найостаннішим, разом з іншими активними компонентами.

Зберігання: в герметично закритій упаковці, в сухому, прохолодному місці (t <15 ° C). Не можна зберігати під прямими сонячними променями. Після відкриття упаковки використовувати відразу.

Якщо сік повністю не використаний, щільно закрийте тару і поставте в холодильник. Максимальний термін зберігання при дотриманні температурного режиму і упаковки до півроку.

Особливі вказівки: не сумісний з екстрактом грейпфрута. Не використовувати в чистому вигляді, обов'язково розбавляти концентрат.

Нелли Кучер
Мне понравился этот концентрат, в компании с лецигелем получился очень хороший гель после эпиляции. Магазин хороший, звонят быстро, отправляют быстро. Благодарю
Елена
Новый производитель. Это не похоже на концентрат, обычный гель, он не концентрированный, и вязкий как сок. Запах спирта легкий. Из чего вы его делаете?
Нагребельная Валерия
Замечательный гель. Очень хорошего качества. Заказ отправили очень быстро.Магазином довольна.
Елена
Я добавила 3 мл алое на 100 мл воды
Елена
Очень хороший гель, развела в водичке и пользуюсь как спреем на лицо, тело и волосы. Волосы пересушенные на солнце ожили с первого применения. Рекомендую.
Катарина
Это не гель, а водичка с легким запахом алоэ. Лучше купить просто цветок
Оля Останина
Подскажите, как правильно развести в воде?
Написати відгук

Похожие товары

Гіалуронат натрію низькомолекулярний (гіалуронова кислота)

Гіалуронат натрію низькомолекулярний...

52.00 грн

Гідролізований кератин (Hydrolyzed keratin)

Гідролізований кератин (Hydrolyzed keratin)

158.00 грн

Sepitonic M4

Sepitonic M4

67.00 грн

Папаїн

Папаїн

103.00 грн

Трилон Б (EDTA)

Трилон Б (EDTA)

26.00 грн

Оксид цинку 99,9%

Оксид цинку 99,9%

23.00 грн

Рекомендовані товари