Категорії товарів

Euxyl PE9010 (Еуксил, Феноксіетанол)

Артикул: 4327-3343
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 4327-3343
19.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 4327-3343
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Euxyl PE9010 (Еуксил, Феноксіетанол)

Euxyl PE 9010 - ідеальний і зручний в застосуванні консервант, який пройшов безліч випробувань і медичних досліджень. Компонент офіційно отримав схвалення дерматологів і лікарів у всьому світі, широко використовується в косметичній промисловості. 

Виглядає Euxyl PE 9010 як прозора рідина з запахом, який не відчувається після введення в косметичний засіб. Консервант створений на основі феноксіетанолу з додаванням етилгексілгліцерина, який допомагає основній речовині стати більш активною. Таке поєднання дозволяє застосовувати Euxyl PE 9010 в засобах з широким діапазоном PH (до 12 PH).


Переваги: 


- містить тільки натуральні компоненти, повністю біорозкладні; 
- є потужним антисептиком, за 48 годин справляється з будь-якою хворобливою мікрофлорою, в подальшому не дозволяє їй утворитися; 
- добре сприймає перепади температур, нагрівання; 
- сумісний з будь-якими ПАРами, крім етоксильованих; 
- Не замутнює прозорі гелі та сироватки, залишає кристально чистий вид будь-якого засобу; 
- захищає епідерміс від будь-якого зовнішнього впливу, зволожує, бореться зі стягнутістю; 
- при регулярній дії підвищує пружність шкіри, покращує пружність; 
- краще «тримає» запашки і парфумерні композиції, ніж будь-який інший консервант. 

Euxyl PE 9010, незважаючи на свою натуральність, легко справляється з усіма видами грибків, дріжджів і бактерій. Час зберігання складів з Euxyl PE 9010 може наближатися до промислового, якщо інші компоненти засоби це дозволяють. 

Застосування: Euxyl PE 9010, мабуть, один з небагатьох консервантів, які підходять для створення дитячої косметики і лікарських засобів, наприклад, натуральних ополіскувачів для рота. З цим компонентом можна робити різні сироватки, лосьйони, особливо, незмивні. Крім відмінного терміну зберігання Euxyl PE 9010 надає засобам і власні доглядові властивості. Також добре Euxyl PE 9010 впорається в складі миючих засобів для шкіри і кремів. 

Введення: У емульсії Euxyl PE 9010 вводять після охолодження, в решту засобів або перед нагріванням або після нього в жирну фазу. Компонент беруть в співвідношенні не більше 1% від загального обсягу отриманого засобу

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Phenoxyethanol PG  (Феноксіетанол PG)

Phenoxyethanol PG (Феноксіетанол PG)

18.00 грн

Sharomix 702 (аналог Euxyl K 703, Optiphen ND, Rokonsal ND) консервант

Sharomix 702 (аналог Euxyl K 703, Optiphen...

14.00 грн

Пропілпарабен (Propylparaben)

Пропілпарабен (Propylparaben)

7.00 грн

Sepicide HB

Sepicide HB

31.00 грн

Тимол ч

Тимол ч

22.00 грн

Метил парабен (ніпагін), фарм.

Метил парабен (ніпагін), фарм.

20.00 грн

Рекомендовані товари