Череп 70г форма пластикова (1шт)
Максимальна вага готового мила 70г
Розміри 72х42х30мм
Вага форми 16 +/- 1г
Робоча температура: +5 .. + 70 градусів Цельсія що повністю відповідає робочому температурному режиму мильної основи.
Товщина пластика: 0.7..0.8 мм Форма добре віддає готове мило і відмивається теплою водою.
 
                                                    
                                                    
                                                    Наталя
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                    Мыло получилось хорошее вытягивается легко после 10 минут с морозилки.
                                                
                                                                                            
                                                    
                                                    Вера Плавущенко
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                    а у меня вес мыла получился 50 гр. хотя мылко конечно замечательное
                                                
                                                                                            
                Рекомендовані товари
            
            
         
                     
                                     
                             
                                                                                     
                                                                                     
                                                                                     
                                                                             
                                                                             
                                                                             
                                                 
                                                 
                                                