Категорії товарів

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Артикул: 4862-3754
Рейтинг:
Артикул: 4862-3754
48.00 грн
шт
Артикул: 4862-3754
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Коко-глюкозид це один з дуже важливих компонентів для ряду вживаних щодня косметичних засобів. Його вводять до складу очищувальних гелів, скрабів для тіла, мила і гелів для душу, в засоби по догляду за волоссям (шампуні і кондиціонери). Також його використовують при виготовленні побутової хімії.

Зовнішній вигляд: густа рідина мутно-жовтого відтінку з ледь помітним солодкуватим запахом. 
Зміст активної речовини: 53,7%. 
Вміст води (Карл Фішер): 46,3% 
рН: 11,9 (у 20% водному розчині). 
Розчинність: добре розчиняється в воді. 
В'язкість по Хепплеру, 20 о С: 1691МРа.s 

Кокосова похідна відмінно вимиває брудне і жирне волосся, робить його м'яким, після чого таке волосся легко розчісувати. Завдяки кокоглюкозид шкірні покриви очищаються, покращуючи проникнення зволожуючих компонентів, які входять до складу косметичних засобів. Загальний ефект від цієї речовини - це розгладження структури волосся, збільшення його об’єму.

Кокоглюкозид також входить і до складу дитячих кремів, мазей і паст, їм насичують вологі одноразові серветки. Він використовується як активна речовина в засоби для очищення шкіри дітей і жінок після косметики, в сонцезахисних кремах. Як правило, coco glucoside взаємодіє з базовими поверхнево-активними речовинами для посилення його очищуючого ефекту.

Косметичні властивості:

- працює як піноутворювач, кондиціонер і емульгатор;  
- допомагає збільшити пінність розчину, і особливо корисний в продуктах догляду за волоссям, в яких він має можливість підвищити керованість; 
- як ПАР, м'яко очищує шкіру і волосся; 
- як емульгатор - запобігає від поділу емульсії;  
- підсилює властивості очищення і зволоження речовин, що містяться в продукті; 
- м'яко і дбайливо очищує шкіру всіх типів; 
- відновлює природний ліпідний баланс шкіри, пом'якшує поверхню шкіри, живить її, відновлює порушений природний захисний бар'єр; 
- ретельно доглядає за волоссям, дбайливо очищуючи їх поверхню по всій довжині, дозволяє уникнути зайвої сухості волосся і поверхні шкіри голови, надає волоссю силу і зміцнює його; 
- додає волоссю об'єм, відповідає за їх здоровий вигляд; 
- не подразнює і не пересушує шкіру рук.

Коко-глюкозид застосовують для зниження поверхневого натягу косметичних продуктів. В результаті цього вони можуть проникати глибше і краще справлятися з очищенням верхнього шару шкіри. Пом'якшує подразнюючу дію аніонних ПАР. В якості головного ПАР цей інгредієнт використовують в пыноутворюючих засобах: він збільшує кількість піни і стабілізує її. Використовують як емульгатор для додання ніжної консистенції косметичним засобам. Коко-глюкозид високо цінується виробниками дитячої косметики.

Цей компонент сумісний з усіма типами шкіри і досить ніжний, щоб використовувати в дитячих продуктах.

Серед протипоказань - індивідуальна несумісність.

Відсоток вводу в косметичні засоби: 1 · 40%

- в косметику банної лінії (шампуні і гелі для душу) - 15% - 30%; 
- в миючі засоби для обличчя - 10% - 20%; 
- в дитячі косметичні засоби - 10-15%.

 

Елена Букшань
Хорошо показал себя как пенка для умывания, довольна результатом)))
Написати відгук

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

Коко-бетаїн (coco-betaine, eco-betaine)

32.00 грн

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

Ламесофт (Lamesoft PO 65) ПАВ

59.00 грн

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

ПАР Кокоіл ізетіонат натрію

24.00 грн

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

41.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

22.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

25.00 грн

Рекомендовані товари