Категорії товарів

Лаванда ефірна олія 10мл (1шт)

Артикул: 687
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 687
84.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 687
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Лаванда - це не тільки «душа Провансу». Це запах щастя, символ душевної рівноваги, любові, очищення та гармонії.   

Ефірна олія лаванди зобов'язане походженням теплим берегів Середземномор'я. Сьогодні ареал зростання лаванди дуже широкий, від Східної Індії до Канарських островів.   Спеціально лаванду вирощують в Болгарії, Іспанії і звичайно ж Франції.  
Особливості ефірного масла лаванди
INCI: Lavender Essential Oil    
Синоніми: Oleum lavandulaei    
Зовнішній вигляд: рідина, від прозорого до світло жовтого відтінку, з характерним ароматом    
Країна походження сировини: Україна    
Ліналілацетат: 20%    
Камфора: 1,25%    
Розчинність в воді: не розчиняється    
Показник заломлення 20ºС: 1,466-1,479    
Питома щільність 20ºС: 0,874-0,897    
Метод отримання: дистиляція водою і парою    
Активні речовини: ефір линалилацетат, кетони, терпени, спиртиНайбільша концентрація ефірного масла лаванди знаходиться в суцвіттях рослини, хоча для виробництва використовують все, що росте зверху (стебла, листя, квіти).   

У складі лавандового масла знаходиться значна кількість ліналоола, з м'яким і приємним ароматом, а також, його оцтовий ефір. Крім них присутня гераніол, кумарин, борнеол, фурфурол та ін.   
Властивості масла лаванди різноманітні. Крім, звичної нам ароматерапії, його використовують в кулінарії. Масло лаванди має квітково-пряний, злегка древесно-гіркий, витончений аромат. Їм освіжають прохолодні напої, його додають в маринади і соуси, а також, використовують для випічки.Ефірне лавандова олія відмінно комбінується з іншими ефірними маслами і добре приймається базовими. Ця особливість особливо важлива в сфері ароматерапії.   

Багато вирішують вперше купити ефірне масло лаванди саме з цією метою. Лаванда добре знімає занепокоєння, привносить відчуття ясного розуму і думок, допомагає вийти з депресивного стану.  

Рекомендуємо спробувати кілька комбінацій з маслом лаванди:

Ванна для концентрації:    2 к. Ялівцю;    3 к. Бергамота;    3 к. Лаванди.    
розслаблююча:    4 к. Лаванди;    2 к. Ромашки;    2 к. Майорану;    1 к. Троянди.  

Властивості ефірного масло лаванди

Лавандове масло має бути в кожній домашній аптечці. Його дія дуже широка, багатогранна. Головне, що лаванда підходить всім типам шкіри, вона чудово поводиться в догляді за дітьми, на неї рідко зустрічається алергія.   

Головні властивості ефірного масла лаванди:
протизапальну, знімає почервоніння, полегшує біль при травмах і ударах;    
регенеруючу, допомагає в загоєнні рубців і шрамів;    
усуває лущення, лікує вугрі, грибки, застосовується при псоріазі, шкірних виразках, дерматитах;    
зміцнює волосся, усуваючи ламкість і лупа;    
володіє загальним зміцнює дією для імунітету, полегшує застуди, ангіни;    
допомагає при безсонні, стресі, апатії, страху, хвилюванні, дратівливості, депресії;    
прибирає неприємний сильний запах;    
вирівнює тон шкіри, розгладжує, освіжає і матує її.

У домашньому щоденному застосуванні ефірне масло лаванди збирає позитивні відгуки багатьох жінок по всьому світу.   
Ефірна олія лаванди в дуеті з лимоном добре підходить для інгаляцій дорослим і дітям від кашлю та застуди.   
Воно добре відновлює шкіру рук. Ванночки з морською сіллю і лавандою вже після 10-15 хвилин змінюють стан шкіри. Вона стає більш гладкою, м'якою і приємною на дотик.   Кілька крапельок масла лаванди на нижній білизні допоможуть вилікувати молочницю, грибок, знімуть свербіж і роздратування.Додавши лаванду в базове масло можна насолодитися ароматним і корисним масажем навіть вдома. Лаванда легко знімає м'язову напругу, улучает кровообіг і навіть настрій.   

Лаванда - це прекрасний і натуральний ароматизатор для речей і білизни. Кілька крапель усувають затхлість в шафі, наповнюють простір свіжістю.   Лаванда здавна використовується для боротьби з міллю при зберіганні речей. До того ж, вона дезінфікує повітря в приміщенні. Для цього достатньо регулярно запалювати аромалампу. Всього 3-5 крапель на кімнату середніх розмірів.Ефірна олія лаванди дуже добре підходить для створення натуральних саше, які можна розмістити, як вдома в якості декору, так і в автомобілі для приємного аромату.   

Відправляєтеся в похід, на прогулянку або відпустку? Сміливо беріть масло лаванди. Воно не тільки відлякує комарів, але і допоможе позбутися від дискомфорту після укусу комах.   Радимо купити лавандову олію і спробувати перераховані варіанти самостійно. Адже це далеко не всі можливі варіанти використання.   

Пам'ятайте, ефірні масла не розчиняються у воді. Щоб використовувати масло лаванди візьміть «емульгатор». Це може бути молоко або мед, сіль, цукор, базове масло або спирт.Застосування ефірного масла лаванди в косметиці   

Перераховані вище властивості лаванди, можна коротко згрупувати в наступний список: антисептичну, дезодоруючу, бактерицидну, загоює, протизапальну.   Не дивно, що в світі косметичному світі, ефірну олію лаванди можна знайти в складі засобів по догляду за всіма частинами тіла.   

Ціна ефірного масла лаванди в Aromasoap відповідає якості цього масла і дозволяє використовувати його для самих різних цілей. Від побутових завдань до професійного кремоваріння.

Застосування для тіла     
лікує дерматити, екземи, акне, добре загоює, надає антисептичну дію;    
розгладжує ущільнення і сприяє розсмоктуванню рубців;    
в компреси використовується від ревматизму для зняття болю;    
полегшує наслідки опіків, гнійних ран, виразок на тілі;    
знімає втому з ніг і прибирає неприємний запах;    
використовується в інтимних засобах гігієни;    
допомагає зняти головний біль, мігрень, тривогу.

Застосування для обличчя     
матує, вирівнює тон, розгладжує поверхню;    
відмінно допомагає в догляді за жирною шкірою, з вуграми;    
тонізує, покращує циркуляцію;    
підходить навіть для чутливого типу шкіри.  

Застосування для волосся і нігтів
ідеальне масло для тонкого, ослабленого волосся і нігтів;    
бореться з лупою і випаданням волосся;    
зміцнює нігтьові пластини, добре підходить для ванночок або в якості компонента в масляної суміші для нігтів і кутикул.   

У миловарінні ефірне масло лаванди використовується для створення «класичного» лавандового, дитячого і мила для чутливої ​​шкіри.

Традиційний відсоток введення: 2%, проте, можливі варіації, як в меншу, так і більшу сторону.

Відсоток введення:     
до 2,5% в косметичних засобах;    
до 4% в лікувальних.   
Дозування в краплях (приблизна):     
1 крапля на 50 мл води для полоскання ротової порожнини;    
4-6 крапель аромалампи;    
до 10 крапель для повної ванни, в середньому 5-7 досить;    
1 мл ефірного масла на 50 мл базового для масажу та масляних плиточок.

Особливості: ефірне масло лаванди забороняється до використання вагітним, при гіпотонії, епілепсії, астмі. Не можна поєднувати з залізо-і містять йод препаратами. Для дітей і людей у ​​віці концентрація масла повинна бути знижена мінімум в 2-3 рази.   

Зберігання: уникати попадання світла і повітря, не нагрівати. Як і всі ефірні масла, рекомендовано зберігати в темній скляній тарі.   С

воєчасно і швидко дізнатися, скільки коштує ефірне масло лаванди завжди можна в Aromasoap. Купити ефірне масло лаванди на нашому сайті можна швидко в один клік.Залишайте свої відгуки про ефірне масло лаванди і діліться своїми враженнями від використання на сайті Aromasoap.

  • До свята 8 Березня
  • Направление аромата Квіти
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Іланг-іланг ефірна олія 10мл

Іланг-іланг ефірна олія 10мл

123.00 грн

Гвоздика ефірна олія 10мл

Гвоздика ефірна олія 10мл

65.00 грн

Грейпфрут ефірна олія 10мл

Грейпфрут ефірна олія 10мл

58.00 грн

Кедр ефірна олія 10мл

Кедр ефірна олія 10мл

61.00 грн

Бергамот ефірна олія 10мл

Бергамот ефірна олія 10мл

79.00 грн

Базилік ефірна олія 10мл

Базилік ефірна олія 10мл

82.00 грн

Рекомендовані товари