Категорії товарів

Фракційна кокосова олія (капрілік / капрік тригліцериди)

Артикул: 5310-7939
Бренд:
Малайзия
Рейтинг:
Артикул: 5310-7939
24.00 грн
шт
Бренд:
Малайзия
Артикул: 5310-7939
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

 

 

Фракційна кокосова олія

(Капрілік / каприк тригліцериди)

INCI: Caprylic / Capric Triglycerides 
Синоніми: тригліцериди каприлової / капринової кислот, MCT, Wilfarester MCT, Myritol 318, Crodamol GTCC.
Жирнокислотний склад,%: С 6: 0 - 0, С8: 0 - 55,7, С10: 0 - 44,1, С12: 0 - 0,1
Йодне число: 0,2
Число омилення, мг КОН / г: 332 
Щільність (при 20С): 0,945
Зовнішній вигляд: прозора масляниста рідина, без запаху;
Розчинність: в оліях, силікон, восках, жирних спиртах, неполярних розчинниках. 
Сфери застосування: доглядова і декоративна косметика, миловаріння з нуля, парфумерія, приготування масляних витяжок.

Капрілік-каприк тригліцериди є найлегшою фракцією кокосової олії, яка в нативному варіанті становить близько 10% від повного жирнокислотного складу олії кокоса. 
Капрілікові тригліцериди - це натуральний і безпечний пом'якшувач шкіри, золотий стандарт серед емолентів. Швидко вбирається, не залишає після себе відчуття липкості і жирної плівки, зменшує трансепідермальну втрату води. Підходить для будь-якого типу шкіри. 
Важлива перевага фракційної кокосової олії полягає в його високій стабільності проти окислення. Така олія може зберігатися до 12 років при оптимальних умовах. 

Цей компонент має дуже широку сферу застосування: 
- в складі олій для обличчя, тіла, волосся, для масажних композицій як базова олія-носій (суха олія);

- як носій для ефірних олій і парфумерних композицій на масляній основі (тверді парфуми, масляні парфуми);

- як емолент із середньої розтікаємості в складі емульсій (крем, молочко, лосьйон, мус і ін) і псевдоемульсій (сироватки, гелі);

- в якості замінника силіконів в засобах по догляду за волоссям, для полегшення інших олійних засобів в косметиці для волосся;

- як жирова основа для диспергування пігментів, УФ-фільтрів, як фізичних (диоксид титану, оксид цинку мікронізовані), так і хімічних; для розведення в'язких субстанцій - жиророзчинних вітамінів, СО2-екстрактів.

- для приготування Мацерата, інфузії (інфузних олій);

- в милі з нуля в якості одного з рецептурних компонентів *, а також для диспергування пігментів, мік, рослинних пудр.  
* Дану фракційну кокосову олію має сенс вводити в мило з нуля в невеликій кількості, до 20%, оскільки із зменшенням довжини ланцюга жирнокислотного залишку слабшають миючі властивості мила (зменшується здатність ПАР до міцелоутворення). 
Капріновая жирна кислота в складі тригліцеридів фракційної кокосової олії також володіє невеликою антимікробною активністю.

 

Дозування: 1-100% 
Зберігати в темному прохолодному місці.


 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

Ізононіл Ізононоат (Ultrafeel ININ, Ланол 99)

36.00 грн

Диметикон 350St

Диметикон 350St

18.00 грн

Сквалан оливковий 10мл

Сквалан оливковий 10мл

69.00 грн

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

Амодіметікон (водорозчинний силікон)

32.00 грн

Фенілтриметикон (BC 98/073)

Фенілтриметикон (BC 98/073)

29.00 грн

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

Полікватерніум 10 (кондиціонер)

38.00 грн

Рекомендовані товари