Категорії товарів

Віск Троянди (Rosa Multiflora Flower Wax)

Артикул: 4081-3014
Рейтинг:
Артикул: 4081-3014
81.00 грн
Бренд:
Нидерланды
Артикул: 4081-3014
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI: Rosa Multiflora Flower Wax
Зовнішній вигляд: середньої твердості маса від темно-жовтого кольору.
Температура застигання: 55 ° С.
Кислотне число: 5,2 мг КОН / г.
Число омилення: 33,1 мг КОН / г.

Опис: ефірна олія троянди отримана шляхом екстракції (гексаном) з квітів троянди - є цінним компонентом для парфумерної промисловості. З цієї олії отримують невелику кількість ефірних восків, які отримані з використанням етанолу. Віск троянди зберігає інтенсивний солодкий, квітковий аромат ефірної олії. У своєму складі показує схожість з канделільським воском та іншими натуральними восками.

Властивості:

  • - володіє структуротворними властивостями, близькими до бджолиного воску;
  • - виявляє легку бактерицидну і протизапальну дію;
  • - володіє потужними зволожуючими властивостями;
  • - заспокоює і пом'якшує шкіру;
  • - антиоксидант;
  • - володіє захисними властивостями.

 

Квітковий віск троянди має зволожуючу і пом'якшувальну дію, потужний антиоксидант, заспокоює і лікує подразнену, пошкоджену шкіру, в тому числі від стресу, вітру, холоду і т.п., має захисні властивості, омолоджує, бореться зі зморшками. Віск троянди володіє високими структуротворними властивостями, близькими до властивостей бджолиного воску, дозволяє регулювати в'язкість кремів типу вода-масло і особливо масло-вода.

Застосовується для сухої, ніжної, пошкодженої і чутливої ​​шкіри (в т.ч.сверблячої) в засобах для підліткової шкіри, в засобах для тонкого і пошкодженого волосся і свербіння голови, в сонцезахисній косметиці, в лініях косметики anti-age, в гігієнічних засобах для тіла, в засобах для зняття макіяжу і очищуючих продуктах, в декоративній косметиці (для фіксації пігментів і як додатковий зволожувач), в парфумерії.

 

Косметичне застосування і відсоток введення: 0,5-5%

  • - крем для сухої шкіри - 0,5-2%,
  • - бальзам і помада для губ - 3-5%,
  • - догляд за проблемною шкірою - 1%,
  • - шампунь і кондиціонери - 1-1,5%,
  • - аромасвічки і тверді парфуми - 2-4%.

 

 

Анна
я очень люблю этот запах
Написати відгук

Похожие товары

Віск Бджолиний білий (пластини)

Віск Бджолиний білий (пластини)

26.00 грн

Віск рисових висівок

Віск рисових висівок

29.00 грн

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

Віск Троянди (Rosa Damascena Extract)

69.00 грн

Віск Емульсійний

Віск Емульсійний

21.00 грн

Віск Соєвий

Віск Соєвий

35.00 грн

Вощина натуральна 400*260мм

Вощина натуральна 400*260мм

28.00 грн

Рекомендовані товари