Категорії товарів

Оксид цинку 99,9%

Артикул: 2653-1308
Бренд:
Перу
Рейтинг:
Артикул: 2653-1308
12.00 грн
шт
Бренд:
Перу
Артикул: 2653-1308
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Оксид цинку 99% ( Zinc oxide ), у вигляді безбарвних кристалів, розчиняється в кислоті і луги, не розчиняється у воді.

властивості:

  • антисептичні
  • в'язкі
  • протимікробні
  • протизапальні
  • Захищає шкіру від α і β ультрафіолетових променів

застосування:

  • Сонцезахисна косметика
  • Денні і захисні креми
  • пудра
  • Тіні для повік
  • Бальзами для губ
  • рум'яна
  • антиперспіранти
  • Креми для гоління
  • Дитяча косметика

Особливо рекомендується купити такий компонент косметики власницям чутливої ​​шкіри.

Концентрація введення:

  • Крем, молочко, очищаючі вершки - від 2 до 10%
  • Косметика декоративна - від 1 до 60%
Ольга
Подскажите, если делать крем, в какой фазе растворять оксид цинка? написано, что растворим в кислоте и щелочи! но понятное дело, что данные компоненты я в крем не добавляю. или его просто добавить как в готовый крем можно?
Лариса Гамидова
Спасибо большое! Отличное обслуживание, оперативная доставка! Даже сдачу прислали посылкой. Советую к сотрудничеству, замечательный коллектив!
Написати відгук

Похожие товары

Сік Алое Вера 10:1 концентрат

Сік Алое Вера 10:1 концентрат

38.00 грн

Папаїн

Папаїн

36.00 грн

Трилон Б (EDTA)

Трилон Б (EDTA)

10.00 грн

Алюмокалієві галуни (ч)

Алюмокалієві галуни (ч)

15.00 грн

Камфора синтетична

Камфора синтетична

28.00 грн

Алантоїн

Алантоїн

25.00 грн

Рекомендовані товари