Категорії товарів
Авторське мило Рожевий вальс
Рейтинг:
Поділитися:

Авторське мило Рожевий вальс

Коли настрій на висоті, а душа співає і танцює, тоді швидко за творчі справи. З таким настроєм вийде прекрасна робота заряджена позитивними емоціями. Включаємо надихаючу мелодію і приступаємо до приготування ніжного мила з жіночним ароматом троянд.

Коли настрій на висоті, а душа співає і танцює, тоді швидко за творчі справи. З таким настроєм вийде прекрасна робота заряджена позитивними емоціями. Включаємо надихаючу мелодію і приступаємо до приготування ніжного мила з жіночним ароматом троянд.

 

Що потрібно для приготування:

  • англійської основи з маслом ши - 500 грам;
  • основи для свірлов - 500грамм;
  • оливковий, жовтий, малиновий, червоний пігменти;
  • аромат "Шовкова троянда" - 30 крапель;
  • сухі пелюстки троянди - 2 грами;
  • силіконова форма на 1 кілограм;
  • ємності для плавлення мильної основи - 3 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування - 3 штуки;
  • спирт в пляшечці з розпилювачем;
  • ніж і дошка для нарізки мила;
  • пакети прозорі, бирки і стрічки для упаковки мила.
Авторське мило Рожевий вальс

Процес приготування:

  • 1.

    Основу з маслом ши наріжемо дрібно.

  • 2.

    Розплавимо її в мікрохвильовій печі.

  • 3.

    Додамо 8 крапель аромату і 5 крапель оливкового пігменту.

  • 4.

    Добре розмішати і вилити в форму, попередньо обробивши її спиртом.

  • 5.

    Поки перший шар буде застигати до стану м'якого масла, беремо основу для свірлов і дрібно ріжемо.

  • 6.

    Плавимо її і розділимо на дві порції.

  • 7.

    В одну порцію додамо 5 крапель аромату і по 3 краплі червоного і жовтого пігменту. Перемішуємо.

  • 8.

    Зелений шар надрізаємо ножем, надаючи нерівності по всій поверхні.

  • 9.

    Виливаємо другий шар і обробляємо спиртом від бульбашок.

  • 10.

    Беремо другу порцію розплавленої основи і додамо в неї 5 крапель аромату і 5 крапель малинового пігменту.

  • 11.

    Добре перемішавши, вливаємо в другій шар, який ще зовсім не застиг.

  • 12.

    Утворюються візерунки, які ви можете паличкою доповнити.

  • 13.

    Поверхню обробимо спиртом і посипаємо пелюстками троянд.

  • 14.

    Залишаємо остигати кілька годин.

  • 15.

    З форми дістаємо Батч і викладаємо на дошку.

  • 16.

    Нарізаємо ножем рівні порційні шматочки мила.

  • 17.

    Упакуємо в пакетик кожен шматочок і прикрасимо шнуром, наклейками, квітами, листям на свій смак.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
98.00
0,5
0,5
1
83.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
115.735
0,5
0,5
1
26.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар