Категорії товарів
Бальзам-масло для губ «Райська насолода»
Рейтинг:
Поділитися:

Бальзам-масло для губ «Райська насолода»

Нехай ваша усмішка буде на мільйон! Сяйте і випромінює світло, щоб притягувати красу до себе. Але щоб ваші уста виглядали здоровими, над цим потрібно попрацювати. Тому запропоную вам 100% -ий натуральний бальзам для губ приготувати в домашніх умовах.

Нехай ваша усмішка буде на мільйон! Сяйте і випромінює світло, щоб притягувати красу до себе. Але щоб ваші уста виглядали здоровими, над цим потрібно попрацювати. Тому запропоную вам 100% -ий натуральний бальзам для губ приготувати в домашніх умовах. Готувати просто і легко. А корисних властивостей цілий ряд. Можна розібрати кожен інгредієнт окремо, щоб ви знали настільки все корисно.

Складових не так багато, але в цьому і принадність. І так:

Бджолиний віск - це продукт, вироблений трудівницею бджолою своїми восковими залозами. Завдяки йому в складі бальзаму волога в шкірі тримається довше. Містить в ньому вітамін А стимулює регенерацію ніжної шкіри. Ще бджолиний віск відмінне бактерицидну і ранозагоювальну засіб. Якщо у вас тріщини на губах або дрібні ранки, віск допоможе прискорити процес відновлення.

Масло какао - це жир, який видавлюється з плодів какао бобів. Відразу представляється нам шоколад, при почуте маслі. І це правильно, тому що в основі шоколаду і є це смачне масло. А аромат ви чули? Цей смачний і солодкий аромат справжнього шоколаду. Що стосується властивостей для шкіри, то це справжній десерт для харчування губ. Допомагає бути їй еластичною, пружною і доглянутою.

Кокосове нерафіновану олію - це теж рослинний жир, який застосовують як в кулінарії, так і в косметології. На даному етапі нас цікавлять всі його корисності для шкіри. У мене це масло є завжди на полиці. Воно корисно для всіх ділянок шкіри і волосся. Можна застосовувати в якості маски, щоб наситити шкіру. Можна його частина додавати в косметику. Кокосове масло багате на поживні жирні кислоти, які доглядають за сухою, запаленої, роздратованою шкірою. Користуючись косметикою в складі якої є масло кокоса, ви зробите себе красивіше з кожним днем.

Вітамін Е. Цей вітамін потрібен нашому організму, так як його нестача призводить до сухості, тріщин в куточках губ (моя проблема), в'ялості шкіри. Природно, цей вітамін повинен вживатися всередину організму, але і в косметику його так само варто додати для роботи зовнішньої. Вітамін Е захищає клітини від руйнування. А додавши його в косметичні засоби воно збереже термін його зберігання, так як захистить від впливу кисню.

Какао порошок - це макуха від какао бобів, який залишається після вичавлювання олії. І його ми так само зустрічаємо в косметиці. Я хочу додати в наш бальзам, щоб надати більш шоколадний присмак і вид. А так як у нас і кокосове і масло какао в складі, то в підсумку це буде просто райський десерт для наших вуст.

Ніби масло тане на губах цей бальзам. А коли вбереться, губи засяють здоровим натуральним блиском. Якщо у вас є сухі скоринки на губах, тоді користуйтеся протягом тижня. Результат побачите однозначно.

Здоров'я та краса наших губ залежить від здоров'я організму в цілому. Якщо ви правильно харчуєтеся, п'єте достатню кількість води, робите маски для губ, тоді вони без помад будуть блискучими і еластичними. Це частина тіла, яка так само вимагає дбайливого догляду. Адже спілкуючись з людиною, ми зупиняємо увагу на устах. А значить вони повинні бути красивими зафіксовані посмішкою.

Що потрібно для приготування:

Щоб приготувати чудодійний бальзам, потрібно всього лише кілька інгредієнтів і інвентар:

1. спирт з розпилювачем (для обробки баночок);

2. масло какао - 2 столові ложки;

3. масло кокоса - 2 столові ложки;

4. бджолиний віск - 1 столова ложка;

5. вітамін Е - 7 крапель;

6. какао терте (какао порошок) - 0,3 чайної ложки;

7. вода для водяній лазні;

8. каструля маленька;

9. ложка металева;

10. баночка або інша жаростійка ємність;

11. шприц без голки, для наповнення баночок;

12. баночки алюмінієві або туби як для помад;

13. наклейки декоративні.

Бальзам-масло для губ «Райська насолода»

Процес приготування:

  • 1.

    Завжди починаємо зі свого робочого місця. Виділіть куточок і виставите всі потрібні інгредієнти.

  • 2.

    Наберемо половину каструлі води.

  • 3.

    На плиті доведемо до кипіння і ставимо на мінімальний вогонь.

  • 4.

    В жаростійку посуд кладемо віск і ставимо на водяну баню.

  • 5.

    Коли віск почне плавитися, додамо масло какао і какао терте.

  • 6.

    Плавимо постійно помішуючи.

  • 7.

    Поступово все буде плавитися і можна додати масло кокоса, так як воно швидше тане, ніж інші інгредієнти.

  • 8.

    Знімаємо розплавлені продукти і в цей момент додаємо вітамін Е.

  • 9.

    Добре перемішуємо, щоб маса була однорідною, як рідке масло.

  • 10.

    Баночки для бальзаму обробляємо спиртом. Мені до душі алюмінієві.

  • 11.

    Далі беремо шприц (я взяла з дитячого ліки) набираємо масу в нього. Так порції виходять акуратними без патьоків.

  • 12.

    Вливаємо в баночки до краю.

  • 13.

    Остигати йому краще в сухому і прохолодному місці кілька годин.

  • 14.

    Закриваємо акуратно кришкою нашу баночку.

  • 15.

    Зверху наклеїти наклейку "Бальзам для губ" або "Бальзам ручної роботи". Або може у вас є брендові наклейки. Тут ваша творча хвиля спрацює.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
31.00
0,5
0,5
1
70.00
0,5
0,5
1
446.00
0,5
0,5
1
71.00
0,5
0,5
1
162.00
0,5
0,5
1
21.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар