Категорії товарів
 Полунично-м'ятний цукровий скраб
Рейтинг:
Поділитися:

Полунично-м'ятний цукровий скраб

Такий скраб не залишить вас байдужими. Він смачний на вигляд і аромат. Прекрасно відлущує тіло залишаючи шкіру гладкою.

Полунично-м'ятний цукровий скраб

Такий скраб не залишить вас байдужими. Він смачний на вигляд і аромат. Прекрасно відлущує тіло залишаючи шкіру гладкою. Порційні шматочки дуже зручні у використанні. І звичайно, як варіант подарунка - відмінне рішення!

Що потрібно для приготування:

  1. прозора англійська мильна основа - 200 грам;
  2. кремова мильна основа - 200 грам;
  3. аромат "Полуниця" - 10 крапель;
  4. пігмент червоний - 5 крапель;
  5. пігмент бірюзовий - 3 краплі;
  6. ментол кристалічний - 0,5 чайної ложки;
  7. цукор - 400 грам;
  8. спирт з розпилювачем;
  9. ємність для плавлення основи - 2 штуки;
  10. дерев'яні палички для розмішування - 2 штуки;
  11. ваги кухонні;
  12. баночки і стрічки для упаковки скрабу.
 Полунично-м'ятний цукровий скраб

Процес приготування:

  • 1.

    Тверду основу подрібнити і додати кремову.

  • 2.

    Розплавити, не доводячи до кипіння.

  • 3.

    Обробити спиртом, за допомогою розпилювача і розділити на дві частини.

  • 4.

    Додамо ментол і бірюзовий пігмент.

  • 5.

    Далі сипемо цукор одночасно помішуючи масу. Вона повинна стати густою і в'язкою.

  • 6.

    Залишимо трохи охолонути.

  • 7.

    Беремо другу частину основи і додаємо червоний пігмент, отдушку полуничну.

  • 8.

    Далі також сипемо цукор і залишимо охолонути.

  • 9.

    Коли основа стане як тісто і з неї можна буде ліпити кульки, приступимо до формування.

  • 10.

    Формуємо, обсипаємо цукром і викладаємо на дошку готові цукрові кульки.

  • 11.

    Нехай пару годин просохне.

  • 12.

    Складаємо в баночки акуратно і прикрашаємо стрічкою, біркою.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
83.00
0,5
0,5
1
149.00
0,5
0,5
1
64.8
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
27.00
0,5
0,5
1
42.00
0,5
0,5
1
4.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар