Категорії товарів

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не кристалізований

Артикул: 4861-3752
Бренд:
Індія
Рейтинг:
Артикул: 4861-3752
29 грн
шт
Бренд:
Індія
Артикул: 4861-3752
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

Сорбітол 70% - це водний розчин сорбіту. Без запаху. Не кристалізується.

INCI: Sorbitol
Зовнішній вигляд: рідина прозора, за консистенцією нагадує сироп
Хімічна формула: C6H14O6
Смак: солодкий
Температура плавлення: 95 С.
Температура кипіння: 296ºС
pH (50%): 6,5
Розчинність: в воді
Токсичність: нетоксичний, IV клас небезпеки

 Сорбіт - це спирт, одержуваний методом гідрогенізації глюкози, з подальшим відновленням альдегідних сполук.

Сорбіт також називають сорбітолом або глюцитолом. Сорбітол, як споріднений йому гліцерин, є хорошим зволожувачем. Крім цього, він володіє терпкою дією і виступає в ролі згущувача.

Його можна виявити в рослинах, водоростях, крохмаломістких плодах. Часто його використовують як підсолоджувач. Він відноситься до нешкідливих харчових добавок (Е 420). Застосовується у виробництві аскорбінової кислоти.

Сорбітол буває в рідкому вигляді, а також, випускається в кристалічному. У такій формі він добре взаємодіє з порошкоподібними інгредієнтами.

Одне з таких поєднань - це сорбіт і бікарбонат натрію. Останній іноді можуть називати «бікарбонат соди». Насправді, це чайна або харчова сода.

Ціна бікарбонату натрію, як відомо, невисока і купити бікарбонат натрію можна легко. Тому такий «дует» двох компонентів можна зустріти в багатьох медичних препаратах.

Застосування сорбіту в харчовій промисловості пов'язане з тим, що він добре замінює цукор, особливо в дієтичних напоях і продуктах. Він є в складі зубних паст, жувальних гумок, цукерок, безалкогольних напоях.

З його допомогою виробники не тільки надають продуктам солодкий смак, а й запобігають висиханню і ранньому затвердінню продуктів.

У медицині за допомогою сорбітола справляються з запорами, застосовуючи його як проносний засіб. Він бере участь у виготовленні капсул для різних препаратів, його додають в сиропи від кашлю, а також, використовують для виробництва вітаміну С.

 

Для косметичної сфери важливі дві його головні властивості:

  • загущення продукту;
  • зволоження шкіри.

 Зволоження шкіри відбувається завдяки тому, що сорбітол утримує вологу, а крім того, він може «витягувати» її і акумулювати із зовнішнього середовища, особливо якщо вологість повітря дуже висока.

Його зволожуюча властивість посилюється в поєднанні з іншими зволожуючими активами.

Ціна сорбіту завжди залишається дуже приємною. Купити сорбітол можна практично в будь-якому інтернет магазині для миловаріння або домашньої косметики.

 

Сорбіт використовують для догляду за:

  • порожниною рота;
  • волоссям (пошкодженими, сухими, тонкими);
  • сухою шкірою.

 У виробництві промислового мила сорбіт стає дешевшим замінником гліцерину. Така сировина економічно вигідніше.

Для косметичної сфери сорбіт - безпечний компонент. Його додають в найрізноманітніші засоби і декоративну косметику.

Сорбітол використовують для виготовлення:

  • мила;
  • зубних паст, дезодорантів;
  • лосьйонів після гоління;
  • засобів по догляду за сухим волоссям;
  • шампунів (в тому числі, дитячих);
  • зволожуючих кремів, масок.

У виробництві косметичних засобів сорбіт зібрав позитивні відгуки. Він наділяє засіб дуже приємною, м'якою і оксамитовою текстурою.


Відсоток введення: 1-50%

  • до 5% в якості активу;
  • до 50% в пасти.

 Зберігання: в щільно закритій тарі, при кімнатній температурі або в прохолодному місці, уникати попадання сонячних променів.

Примітка: при внутрішньому використанні може викликати побічні ефекти. Перш ніж купити сорбіт для внутрішнього застосування обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

 

 

 

Ангеліна
Чи можна використовувати в декоративній косметиці?
Михаил Прудников
Пришел с явным осадком в виде полупрозрачных шариков. Вполне возможно это из-за низкой температуры.Но ничего страшного, час в очень теплом месте (около батареи) и жидкость стала практически прозрачной. Спасибо
Написати відгук

Похожие товары

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

Пентіленгліколь (натуральний зволожувач)

52 грн

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий фактор)

Pantrofina NMF (натуральний зволожуючий...

34 грн

Сечовина (карбамід) (чда)

Сечовина (карбамід) (чда)

33 грн

Гліцерин 99,7% фармакопейний

Гліцерин 99,7% фармакопейний

58 грн

Молочна кислота 80%

Молочна кислота 80%

21 грн

D-Pantenol 75% (д-пантенол)

D-Pantenol 75% (д-пантенол)

98 грн

Рекомендовані товари