Категорії товарів
Мило з основи соняшник
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з основи соняшник

 Рецепт мила з основи соняшник  

Таке мило вас точно порадує. Аромат неймовірний, а вид цього мила, як ви самі бачите, прекрасний, літній або весняний - на ваш розсуд.

 

Що потрібно для приготування:

  • Силіконова форма соняшник   
  • 100 г прозорої мильної основи   
  • 4 краплі жовтого барвника   
  • 1 таблетка активованого вугілля  
  • Перламутровий пігмент перлинний
  • ½ чайної ложки олії зародків пшениці   
  • 15-20 крапель запашки Fresh lotus    
Мило з основи соняшник

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуйте всі інгредієнти, не забудьте про спирт і посуд для плавки мила.

  • 2.

    Розітріть в порошок таблетку активованого вугілля. В олію зародків пшениці додайте перламутровий перловий пігмент і трохи порошку активованого вугілля, ретельно все перемішайте до повного розчинення.

  • 3.

    10-15г мильної основи розплавте в невеликій ємності.

  • 4.

    Додайте в розплавлену частину основи олію з барвниками, перемішайте.

  • 5.

    Збризніть форму спиртом і акуратно залийте серединку форми, так, щоб основою були покриті тільки насіння, але вона не залізла на пелюстки. При необхідності очистіть недоліки ватною паличкою.

  • 6.

    Іншу основу поріжте на невеликі кубики і розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Постійно перемішуйте, не допускайте закипання.

  • 7.

    Додайте в основу жовтий барвник, перемішайте.

  • 8.

    В останню чергу додайте запашку, також ретельно перемішайте.

  • 9.

    Продряпайте поверхню чорно-перламутрової заливки зубочисткою, збризніть спиртом форму і заливайте жовту основу.

  • 10.

    Видаліть бульбашки з поверхні і знову збризніть спиртом.

  • 11.

    Не рухайте форму після заливки.

  • 12.

    Виймайте мило з форми через 1-2 години після заливки, коли воно повністю застигло.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
54.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар