Категорії товарів

Пропілпарабен (Propylparaben)

Артикул: 4339-3365
Рейтинг:
Артикул: 4339-3365
12.00 грн
7.00 грн
-40%
шт
Артикул: 4339-3365
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Гарантійний термін до 25.09.2020г. Пропілпарабен (Propylparaben) Хімічна назва: Пропил 4 гідроксибензоат

Опис

   
Зовнішній вигляд Білий або майже білий кристалічний порошок
Вміст основної речовини% 98,99
Ррозчинність погано розчинний у воді
Температура плавлення ° С 96,1
   
Розширена інформація  

Пропілпарабен - пропіловий ефір пара-гідроксибензойної кислоти. Використовується як консервант, зазвичай в косметичних засобах на водній основі (креми,лосьйони, ш ампуні і т. Д.). Ефективний проти грибів і грампозитивних бактерій. Несумісний з неіоногенними і катіоноактивними речовинами. Погано розчиняється в воді;розчинний в спирті, пропіленгліколі, має низьку токсичність, не робить сенсобілізуючої та подразнювальної дії.

Пропілпарабен - один з найпоширеніших консервантів, широко застосовується в фармацевтиці та косметології.

Одним з переваг даного консерванта є його екологічна безпека. Ця речовина в природному вигляді може бути присутня в деяких видах рослин, вона швидко розпадається, потрапляючи в грунт, не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Основні властивості: 
- Ефективний проти цвілевих грибків; 
- Запобігає розмноженню грам-позитивних бактерій; 
- Не надає сенсобілізуючої дії; 
- Не подразнює шкіру; 
- Не токсичний в зазначених дозах.

Пропілпарабен використовується в широкому діапазоні pH, але найбільший вплив надає при pH менше 7.0.

Консервант застосовується в будь-яких косметичних засобах: 
- Маски і бальзами; 
- креми і лосьйони; 
- шампуні і гелі; 
- Зубні пасти.

Спосіб застосування

Пропілпарабен добре розчинний в спиртах і пропіленгліколі, але мало розчинний у воді. При підвищенні температури розчинність в воді підвищується, тому його вводять в водну фазу при температурі близько 95⁰С.

Рекомендований відсоток уведення: 
- Зубні пасти, ополіскувачі для порожнини рота - 0,001-0,05%; 
- Креми, лосьйони, шампуні та інші - 0,05-0,2%.

Відповідає: стандартам NF, BP, Ph Eur і SL98I.

Зберігати компонент слід в темному і прохолодному місці.

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Цитрат натрію, фарм.

Цитрат натрію, фарм.

12.00 грн

Phenoxyethanol PG  (Феноксіетанол PG)

Phenoxyethanol PG (Феноксіетанол PG)

18.00 грн

Sharomix 702 (аналог Euxyl K 703, Optiphen ND, Rokonsal ND) консервант

Sharomix 702 (аналог Euxyl K 703, Optiphen...

14.00 грн

Euxyl PE9010 (Еуксил, Феноксіетанол)

Euxyl PE9010 (Еуксил, Феноксіетанол)

19.00 грн

Sepicide HB

Sepicide HB

31.00 грн

Тимол ч

Тимол ч

22.00 грн