Олія кісточок Шипшини холодного пресування
Олія кісточок шипшини отримана шляхом гарячої екстракції насіння шипшини.
Зовнішній вигляд: масляниста рідина.
Колір: червоно-золотистий.
Смак: гіркуватий смак зі специфічним запахом.
Склад олії шипшини:
- каротиноїди (провітаміни А)
- насичені і ненасичені жирні кислоти (ліноленові, лінолевої)
- вітамін С
- токофероли (вітамін Е)
Властивості олії кісточок шипшини в косметології та медицині:
- зволожує шкіру
- незамінний для старіючої, в'янучої і сухої шкіри
- природний УФ-фільтр
- лікує псоріаз та сухі екземи
- допомагає при стоматитах і гінгівітах
- застосовується при тріщинах на сосках
Протипоказання: жирна, схильна до вугрів шкіра, олія провокує появу нових вогнищ.
- Классификация Нерафинированное
Поки немає відгуків
Рекомендовані товари