Категорії товарів

Мило-скраб "Кавовий десерт"

Мило-скраб "Кавовий десерт"

Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.

Нам знадобляться:

  • прозора англійська мильна основа - 500 грам;
  • діоксид титану;
  • запашка"Кава" - 10 крапель;
  • натуральна кава - 10 грам;
  • зерна кави;
  • силіконова форма для мила під нарізку на 500 грам;
  • кухонні ваги;
  • ємності для плавлення мильної основи - 3 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування мила;
  • спирт;
  • верстат і ніж для нарізки мила;
  • пакети прозорі і стрічки для упаковки готового мила.

Приготування:

  1. Нарізаємо мильну основу дрібно для комфортного плавлення.
  2. Плавимо, не допускаючи кипіння
  3. Додаємо запашку і добре перемішуємо.
  4. Розділимо масу на три частини (300/100/100 грам).
  5. У ємність, де 300 грам основи, додамо мелену каву і ретельно перемішуємо.
  6. Вливаємо частину маси в форму, обробивши спиртом.
  7. У наступну порцію, де 100 грам маси, додаємо діоксид титану (так у нас утворюється білий колір) і каву на кінчику ножа.
  8. Частину її вливаємо в форму до коричневої трохи охолодженої основи.
  9. У третю частину маси додаємо тільки діоксид титану, щоб була чисто біла основа. Перемішуємо і додаємо в форму поки шари ще не застигли повністю.
  10. Кожен шар обробляємо спиртом, щоб прибрати бульбашки на поверхні.
  11. По черзі вливаємо залишки кожної основи в форму.
  12. Паличкою зробимо малюнок, провівши хвилею.
  13. Прикрасимо зернами кави, поки шари ще рідкі.
  14. Ми залишаємо мило в сухому місці на декілька годин.
  15. Далі витягуємо мило з форми на дошку і обережно розрізаємо на рівні шматочки.
  16. Іменним штампом можна проштампувати кожен шматочок надаючи дизайнерський вигляд.
  17. Упакуємо в пакет зі стрічкою і прикрасимо зернами кави.

Кавовий десерт для вашого тіла готовий!


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари