Категорії товарів

Водорозчинна олія Бабассу

Артикул: 2426-2188
Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 2426-2188
20.00 грн
шт
Бренд:
Италия
Артикул: 2426-2188
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Прозорість засобу втрачається, якщо рівень введення перевищує 3-5%. Водорозчинне бабассу при 10-15% «загелює» засіб, тобто, робить його гелеподібним, при цьому прозорість втрачається.

INCI: Babassu Oil Hydrogenized
Зовнішній вигляд: масляниста рідина, прозора
Активні речовини: олеїнова, лінолева кислоти,  капрова і каприлова кислоти, стероли і токотрієноли.
Число омилення: 48,8
Кислотне число: 0,95
Розчинність: вода, спирт
Рівень pH: 7,7 (у 5% розчині)

Властивості водорозчинної олії бабассу в косметології

  1. Створення незмивної косметики складно уявити без водорозчинних олій. Сьогодні різноманітність цієї форми випуску олій значно збільшується.
  2. Водорозчинне бабасу вже завоювало любов серед майстрів з виготовлення домашньої косметики. Це дуже приємна олія, легка, ідеальна для змивних засобів.
  3. Вона добре очищає пори і освіжає шкіру після використання. Водорозчинні олії дуже добре піняться, і бабассу не виняток.
  4. Саме завдяки шикарному піноутворенню її додають в шампуні і гелі для волосся. Крім гарного очищення, олія допоможе пом'якшити волосся, поліпшити його структуру, надати йому шовковистість і блиск.
  5. Вона підходить для дитячої косметики, так як не подразнює ніжну дитячу шкіру і зменшує запалення.

 Виділяють кілька основних властивостей олії: 

  • зволожуючу;
  • пом'якшувальну;
  • захисну;
  • загоювальну;
  • сонцезахисну;
  • протизапальну.

 

Водорозчинна олія Бабассу зволожить будь-яку шкіру і захистить від втрати вологи, завдяки захисноій функції.

Вона не тільки волосся робить м'яким і шовковистим, а й шкіру. Крім цього, вона стає пружною, через активізацію синтезу колагену.

Олія не закупорює пори, а тому, її можна додавати в усі засоби, в тому числі, для жирної, проблемної шкіри.

Застосування олії бабассу (ВРО) в косметиці

 В першу чергу, слід зазначити, що в миловарінні водорозчинні олії виступають повноцінними аналогами базових, доглядових олій при виготовленні мила із основи.

В такому милі буде досить до 5% водорозчинної олії. При цьому пінність мила не погіршиться, а корисні властивості олії в милі збережуться. Сама основа залишиться прозорою. Але пам'ятайте про норму введення!

 

У косметичній сфері з такою олією створюють:

  • Пінки очищаючі для обличчя;
  • Очищаючі гелі;
  • Сонцезахисні засоби;
  • Гелі та піни для ванни та душу;
  • Лосьйони і тоніки;
  • Шампуні і маски для волосся.

 

Відсоток введення: 1-20%

  • 1-5% тонік, міцелярна вода (демакіяж);
  • 2-8% догляд за волоссям;
  • 10% загоюючі засоби
  • до 15% дитячі засоби і гелі для душу.

Зберігання: в прохолодному місці, закритій тарі.

Може твердіти при зміні температурного режиму, можуть з'являтися маленькі крупинки, що не впливає на властивості олії. При нагріванні  знову стає прозорою.

  • Классификация Рафіноване
Любовь Горячова
В/р масла беру не первый раз ,качество отличное
Написати відгук

Похожие товары

Водорозчинна олія Мигдалю

Водорозчинна олія Мигдалю

18.00 грн

Водорозчинна олія Жожоба

Водорозчинна олія Жожоба

38.00 грн

Водорозчинна олія Авокадо

Водорозчинна олія Авокадо

18.00 грн

Водорозчинна олія Макадамії

Водорозчинна олія Макадамії

21.00 грн

Водорозчинна олія Бавовни

Водорозчинна олія Бавовни

20.00 грн

Водорозчинна олія Зародків пшениці

Водорозчинна олія Зародків пшениці

19.00 грн

Рекомендовані товари