Категорії товарів

Пряне мило з нуля

Пряне мило з нуля

Пряне мило з нуля

Такий пряний шматочок мила зігріє вас в холодні дні своїм ароматом. У складі три масла основних і ефірне масло кориці. М'яко піниться Милко натуральне і запашне. Ваше тіло буде вдячна за такий догляд.

Приготування мила з нуля кропіткий процес і вимагає чіткості. Тому потрібно підготувати всі інгредієнти, інструменти і приступити до створення.

Ингредиенты и инструменты для мыла с выходом 500 грамм:

  1. кокосове масло - 74 грама;
  2. оливкова олія - ​​133 грами;
  3. пальмова олія - ​​133 грами;
  4. луг (NaOH) - 47 грам;
  5. вода холодна - 112 грам;
  6. ефірне масло кориці - 20 крапель;
  7. аромати «Медовий мус» - 30 крапель;
  8. рожева глина - 1 чайна ложка;
  9. кориця мелена - 1 чайна ложка;
  10. сухі пелюстки троянди - 1 грам;
  11. спирт з розпилювачем;
  12. посуд для приготування маси - 2 штуки;
  13. ложка і виделка;
  14. силіконова форма Куб на 500 грам;
  15. блендер, занурює;
  16. ваги кухонні;
  17. захист: окуляри, рукавички, фартух, респіратор;
  18. ніж і стусло.

Приготовление мыла: 

  • В першу чергу одягаємо захист: окуляри, рукавички, респіратор, фартух.
  • Беремо холодну воду і всипаємо по чуть-чуть луг, помішуючи. З лугом працюємо акуратно, так як вона буде нагрівати воду!
  • Залишимо остигати до температури 36-40 градусів.
  • Далі беремо все зважені масла. Тверді розтопити в духовці або мікрохвильовій печі.
  • Змішаємо все масла у великій ємності і міряємо температуру.
  • Луг і масла повинні бути однієї температури від 36 до 40 градусів.
  • Луг вливаємо в олії і перемішуємо ложкою.
  • Далі беремо блендер і занурюємо його, збиваючи хвилин 5 до стану сліду.
  • На даному етапі додамо ефірне масло кориці, отдушку.
  • Масу розділимо на дві частини і в одну з них додамо рожеву глину, мелену корицю.
  • Форму обробити спиртом і ложкою викладаємо коричневу і світлу масу по черзі.
  • Виделкою на поверхні робимо візерунки і обробляємо спиртом.
  • Прикрасимо сухими пелюстками троянди поверхню мила.
  • Накриваємо харчовою плівкою, теплою тканиною і відправимо в тепле місце (на батарею або духовку ледве теплу).
  • У теплі годин 14 мило проходить стадію гелю.
  • По закінченню потрібного часу, дістати мило і порізати на шматочки.
  • Залишити в сухому місці визрівати тижнів зо два-три.

Дуже симпатичні пряні шматочки вийшли в розрізі. Смачний аромат медового пряника не залишить вас байдужими.


Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари