Категорії товарів
Пряне мило з нуля
Рейтинг:
Поділитися:

Пряне мило з нуля

Такий пряний шматочок мила зігріє вас в холодні дні своїм ароматом. У складі три масла основних і ефірне масло кориці. М'яко піниться Милко натуральне і запашне. Ваше тіло буде вдячна за такий догляд.

Приготування мила з нуля кропіткий процес і вимагає чіткості. Тому потрібно підготувати всі інгредієнти, інструменти і приступити до створення.

Такий пряний шматочок мила зігріє вас в холодні дні своїм ароматом. У складі три масла основних і ефірне масло кориці. М'яко піниться Милко натуральне і запашне. Ваше тіло буде вдячна за такий догляд.

Приготування мила з нуля кропіткий процес і вимагає чіткості. Тому потрібно підготувати всі інгредієнти, інструменти і приступити до створення.

Дуже симпатичні пряні шматочки вийшли в розрізі. Смачний аромат медового пряника не залишить вас байдужими.

Що потрібно для приготування:

  1. кокосове масло - 74 грама;
  2. оливкова олія - ​​133 грами;
  3. пальмова олія - ​​133 грами;
  4. луг (NaOH) - 47 грам;
  5. вода холодна - 112 грам;
  6. ефірне масло кориці - 20 крапель;
  7. аромати «Медовий мус» - 30 крапель;
  8. рожева глина - 1 чайна ложка;
  9. кориця мелена - 1 чайна ложка;
  10. сухі пелюстки троянди - 1 грам;
  11. спирт з розпилювачем;
  12. посуд для приготування маси - 2 штуки;
  13. ложка і виделка;
  14. силіконова форма Куб на 500 грам;
  15. блендер, занурює;
  16. ваги кухонні;
  17. захист: окуляри, рукавички, фартух, респіратор;
  18. ніж і стусло.
Пряне мило з нуля

Процес приготування:

  • 1.

    В першу чергу одягаємо захист: окуляри, рукавички, респіратор, фартух.

  • 2.

    Беремо холодну воду і всипаємо по чуть-чуть луг, помішуючи. З лугом працюємо акуратно, так як він буде нагрівати воду!

  • 3.

    Залишимо остигати до температури 36-40 градусів.

  • 4.

    Далі беремо все зважені масла. Тверді розтопити в духовці або мікрохвильовій печі.

  • 5.

    Змішаємо всі масла у великій ємності і міряємо температуру.

  • 6.

    Луг і масла повинні бути однієї температури від 36 до 40 градусів.

  • 7.

    Луг вливаємо в олії і перемішуємо ложкою.

  • 8.

    Далі беремо блендер і занурюємо його, збиваючи хвилин 5 до стану сліду.

  • 9.

    На даному етапі додамо ефірне масло кориці, отдушку.

  • 10.

    Масу розділимо на дві частини і в одну з них додамо рожеву глину, мелену корицю.

  • 11.

    Форму обробити спиртом і ложкою викладаємо коричневу і світлу масу по черзі.

  • 12.

    Виделкою на поверхні робимо візерунки і обробляємо спиртом.

  • 13.

    Прикрасимо сухими пелюстками троянди поверхню мила.

  • 14.

    Накриваємо харчовою плівкою, теплою тканиною і відправимо в тепле місце (на батарею або духовку ледве теплу).

  • 15.

    У теплі годин 14 мило проходить стадію гелю.

  • 16.

    По закінченню потрібного часу, дістати мило і порізати на шматочки.

  • 17.

    Залишити в сухому місці визрівати тижнів зо два-три.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
135.00
0,5
0,5
1
91.00
0,5
0,5
1
40.905
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
26.00
0,5
0,5
1
140.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар