Категорії товарів

Апельсин солодкий ефірна олія Німеччина

Артикул: 4136-3066
Рейтинг:
Артикул: 4136-3066
10.00 грн
шт
Артикул: 4136-3066
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 700 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Масло солодкого апельсина - відоме і поширене ефірне масло. Воно знімає втому, прибирає безсоння, додає сили. Це відмінний тонік для шкіри. Компонент антицелюлітного догляду.       

INCI: Citrus aurantium var. dulci    
Зовнішній вигляд: рідина, від жовтого до темно-помаранчевого кольору з характерним запахом. Можливий осад і помутніння при низькій температурі.    
Країна постачальник: Німеччина    
Розчинність: в маслі, спирті    
Сировина: шкірка апельсина    
Метод отримання: віджимання і дистиляціяАпельсин перекладається як «яблуко з Китаю».

Місцем його виникнення вважають Китай. Виділяють II групи апельсинів: «солодкі» і «гіркі/кислі».   Спочатку в Європі росли гіркі апельсини (citrus aurantium L.). Маврам Іспанії вони були відомі як amarga або naranja agria. Інша назва цих апельсинів - «кислі». Солодкі апельсини (сitrus sinensis) прийшли на європейську територію пізніше. Португальці почали їх завозити в XVI столітті. В Іспанії солодкий апельсин називається «naranja», а у Франції «orange».   Через високу ціну і відносної рідкості рослини, робити ефірне масло почали тільки у вт.п. XVIIв. Спочатку солодкі апельсини були задоволенням для заможного населення.Зараз апельсини ростуть в США, Китаї, Мексиці, Середземномор'ї і Єгипті.  Використання ефірного масла апельсина   Апельсин - найпоширеніша культура «цитрусових». Це ефірне масло доступне і багатофункціональне. З цієї причини багато його люблять.   

Апельсиновий плід містить:мікроелементи:
залізо і цинк, калій, магній і ін .;    
вітаміни: С, А, К і групи B;    
моно і полі-ненасичені жирні кислоти.   

Запах апельсина впливає на емоційне відчуття людини. Він може надавати сил, оптимізму і енергії. Допомагає прогнати «погане» настрій, сконцентруватися і навіть прогнати безсоння.   Ефірна олія солодкого апельсина особливо люблять миловари. Адже він давно став символом затишного, теплого, святкового настрою.Його додають в мило ручної роботи, ароматичні саше, гелі для ванни і бомбочки. Попит на нього зростає в миловарню «сезон» восени і взимку.   

У побуті масло апельсина використовують в аромалампах для ароматизації простору. Також воно припадає до смаку любителям антицелюлітних масажів.   Виготовлення косметики ручної роботи неможливо уявити без ефірного масла апельсина.   

У косметиці апельсин - частий компонент в кремах, дезодорантах, антицелюлітних засобах.

У парфумерії - одна з основ у виробництві одеколонів і парфумів.  

Косметичні властивості ефірного масла апельсинаочищаючу   

Апельсин добре очищає і звужує пори проблемної шкіри. Він застосовується, коли на шкірі є рубці і шрамами, викликані вуграми.       

тонізуючу   Стимулює кровообіг і збільшує тургор шкіри. Виробляє спільну тонізуючий ефект.       

антицелюлітне   Ефірна олія апельсина використовують в антицелюлітних програмах. Він стимулює лімфоток і кровообіг.відбілюючий   Ефірна олія апельсина впливає на пігментні плями. Тон особи вирівнюється і стає на багато світліше.       

антисептичну   Полегшує перебіг екземи, псоріазу. Обов'язково купіть собі ефірне масло апельсина для домашньої аптечки. У холодну пору апельсин допоможе швидко впоратися з герпесом.  

Крім цього:

добре допомагає від лупи, допомагає позбутися від сухості волосся;    
використовується для ополіскування ротової порожнини (від запалень і кровоточивості);    
стимулює апетит, надає енергії;    
допомагає обвітреною, сухий і потрісканою шкірі;    
усуває поганий запах, дезінфікує.

Застосування по зонам:     

Для одличчя: для всіх типів шкіри, відбілює, омолоджує, звужує пори, відновлює суху шкіру;    

Для тіла: ванни з апельсином поліпшать і настрій, і стан шкіри, масло зніме запалення ясен, допоможе впоратися з целюлітом.   

Для волосся: прибере лупа, зміцнить і збагатить волосся, додасть блиск і еластичність, відновить сухе волосся.

Введення (краплі):     
1-2 к. Полоскання рота;    
3 к. Креми для обличчя;    
5 к. Шампуні;    
5 к. На 10 мл олії в масажних сумішах;    
3-5 к. Аромалампи і ванни.

Цікаві факти. З апельсинового дерева ще роблять масло петитгрейн (листя) і неролі (квіти).   

Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі.   Особливі вказівки: завжди проводьте алергопробу на чутливість до ефірних масел! Не використовувати в засобах по догляду за шкірою в сонячну погоду (притягує сонячне світло). У великому дозуванні може подразнювати шкіру. Слід уникати вагітним, людям, що страждають зниженим тиском, епілепсією.

  • До свята Новий Рік
  • Направление аромата Цитрусові
Юлия
Товар приехал в хорошем состоянии. Запах замечательный, очень довольна ( ╹▽╹ )
Буду заказывать ещё!
Спасибо (≧▽≦)
Ольга
Качество товара и работа магазина на высоте. Однозначно советую всем.
Анастасия
Очень понравилось это масло, запах прекрасный! Добавляла в мыло.
Олеся
Хороша і якісна ефірна олійка.
Иванна Литовченко
Самое вкусное и натуралистичное масло, словно настоящий апельсин. Заказала снова такое, а то покупала в аптеках разных производителей и не то. Остальные масла в этом магазине почти все понравились, что заказывала)))
Юлия литвинова
Масло прекрасное. Использовала в крем (молочко) для тела.
Написати відгук

Похожие товары

Лаванда перший сорт ефірна олія Німеччина

Лаванда перший сорт ефірна олія Німеччина

30.00 грн

Розмарин ефірна олія 10мл

Розмарин ефірна олія 10мл

63.00 грн

Лимон ефірна олія Німеччина

Лимон ефірна олія Німеччина

15.00 грн

Апельсин ефірна олія

Апельсин ефірна олія

35.00 грн

Лемонграс ефірна олія 10мл

Лемонграс ефірна олія 10мл

53.00 грн

Композиція Свіжість 10мл

Композиція Свіжість 10мл

42.00 грн

Рекомендовані товари