Категорії товарів

Іланг-іланг ефірна олія Німеччина

Артикул: 4330-3346
Рейтинг:
Артикул: 4330-3346
32.00 грн
шт
Артикул: 4330-3346
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Косметичні та дерматологічні властивості. Перешкоджає передчасному старінню шкіри, стимулює зростання нових клітин в глибоких шарах шкіри. Омолоджує, зволожує, «полірує» шкіру. Застосовується при лікуванні вугрової висипки, екземі і дерматозах. Зміцнює волосся і нігті.

Дивовижний, насичений аромат іланг-ілангу зобов'язаний своєму існуванню рослині під назвою кананга запашна - саме з його квіток одержують ефірну олію іланг-ілангу шляхом перегонки парою.

Це цінне, дуже ароматне масло здавна застосовувалося жителями тропічних широт для лікування малярії та інших інфекцій, для позбавлення від болю комариних укусів. Протягом багатьох століть іланг-іланг використовувався як пахощі і афродизіак. І до цього дня в Індонезії широко поширений звичай вистилали ложе молодят квітами цієї рослини - адже одне з основних властивостей іланг-ілангу - посилювати статевий потяг, розкривати чуттєвість, виліковувати від імпотенції і фригідності.

Косметичний засіб, догляд за шкірою і волоссям

Іланг-іланг володіє властивістю зміцнювати волосся і стимулювати їх зростання слід втирати в шкіру голови

Можна збагачувати маслом шампуні, креми, гелі для ванн.

Масло також ефективно в догляді за шкірою обличчя і тіла - як сухий, так і жирної. Стимулює кровообіг в капілярах, живить клітини, лікує подразнення.

Основні медичні властивості масла іланг-ілангу

У медицині та цілительство рослина знаходить своє застосування як:

- антидепресант;

- антісеборейний;

- антисептичний;

- афродизіак;

- гіпотензивну;

- розслабляючу і заспокійливу нерви.

Антісеборейний: Себорея або себорейний дерматит (екзема) - важке захворювання, яке породжене порушенням роботи сальних залоз. При цьому захворюванні ефірне масло іланг-ілангу може бути корисно тим, що воно знімає запалення і подразнення шкіри, регулює вироблення сала, а також справляється з самою інфекцією.

Антисептичну: При ранах і порізах, пошкодженнях шкіри будь-якого походження, людина піддається підвищеному ризику зараження тієї чи іншої інфекцією. Масло іланг-ілангу допомагає уникнути сепсису - воно перешкоджає росту мікробів і дезінфікує рану. Рослина не тільки захищає рану від вірусів, грибків і бактерій, але також і прискорює сам процес загоєння.

Джерела: znaharka.com.ua

  • До свята 8 Березня
  • Направление аромата Квітковий
Юлия литвинова
Масло великолепное.
Написати відгук

Композиція Новорічний настрій 10мл

Композиція Новорічний настрій 10мл

43.00 грн

Амбралюкс (Iso E Super) IFF 10 г

Амбралюкс (Iso E Super) IFF 10 г

45.00 грн

Апельсин гіркий ефірна олія 10мл

Апельсин гіркий ефірна олія 10мл

43.00 грн

Грейпфрут ефірна олія Німеччина

Грейпфрут ефірна олія Німеччина

23.00 грн

Лимон ефірна олія Німеччина

Лимон ефірна олія Німеччина

15.00 грн

Композиція Бадьорість 10мл

Композиція Бадьорість 10мл

47.00 грн

Рекомендовані товари