Категорії товарів

Олія Виноградних кісточок рафінована

Артикул: 346-3196
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 346-3196
15.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 346-3196
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Виноградна лоза - це не тільки сировина для смачного вина, а й природне джерело, «еліксир» для краси і здоров'я шкіри.

Олія виноградних кісточок, цінність якої знали в давнину, сьогодні застосовується в медицині, косметології та миловарінні.

  • INCI: Vitisi viniferae
  • Зовнішній вигляд: рідина світлого кольору, іноді жовтого відтінку, без запаху або з дуже легким, практично невловимим ароматом.
  • Співвідношення жирних кислот: лінолева 74%, олеїнова 15%, пальмітинова 6%, стеаринова 3,5%, ліноленова 0,3%, пальмітолеіновая 0,1%
  • Число омилення: 178-194
  • Йодне число (кількість ненасичених зв'язків олії): 134-144
  • Щільність: 0,92
  • Розчинність: не розчиняється у воді
  • Тип: напіввисихаюча
  • Метод отримання: гаряча екстракція

Олію виноградної кісточки використовують в різних сферах від кулінарії до миловаріння. Вона має багатий склад, а головне, корисні, і потрібні в косметичному середовищі, властивості.

Отримують олію шляхом екстракції при високих температурах. Холодне пресування використовується рідко, тому що кількість кінцевого продукту на виході виробництва виходить занадто маленьким.

В олії виноградних кісточок міститься до 1,5% неомильних речовин. Серед них феноли, стероїди. В олії міститься вітамін «молодості» - Е. Приблизно така ж кількість вітаміну Е знаходиться в кунжутній і бавовняній оліях.

Застосування виноградної олії в кулінарії, як мінімум, можна пояснити високою температурою димлення - 216ºС, проти, наприклад, 107ºС у нерафінованої соняшникової олії. Виноградну олію використовують не тільки для салатів, а й для випічки, смаження.

Олія виноградної кісточки ще чудово підходить для створення екстрактів. Їх застосовують, наприклад, в кулінарії (екстракти петрушки, базиліка та ін.). Олія не впливає на смак готового продукту, тому легко «приймає» в себе аромати екстрагованих речовин.

 

Олія виноградних кісточок в косметології

 Легку виноградну олію можна використовувати в догляді всім. І тим у кого жирна шкіра, і тим у кого суха.

Якщо узагальнити, то ця олія має такі властивості:

  • антибактеріальну;
  • зволожуючу;
  • антиоксидантну;
  • пом'якшувальну;
  • поживну;
  • тонізуючу.


Вона вважається прекрасною основою для масажних сумішей. Також її можна використовувати в чистому вигляді, збагативши декількома краплями, індивідуально підібраних ефірних олій.

Значна кількість лінолевої кислоти вплинула на здатність олії впливати на рівень вологи в шкірі і сприяти зволоженню і відновленню шкіри.

Виноградну олію радять застосовувати в догляді за жирною шкірою і схильної до жирності через те, що вона стягує пори. Поліфеноли в складі олії і антиоксиданти добре борються з вугровим висипанням.

Для сухої шкіри олію краще змішати з іншими. Це можуть бути зародки пшениці, жожоба, мигдальна олія.

Крім того, консистенція олії легка. Вона добре і швидко вбирається і не залишає після себе блиску і жирності на шкірі.

 

Застосування масла виноградних кісточок

 У щоденному догляді олія використовується як для обличчя і тіла, так і для нігтів і волосся.


Застосування для тіла

  • Ефективна проти розтяжок;
  • Тонізує і стимулює шкіру грудей, надаючи пружність і загальний тонус;
  • Використовується в догляді за вугруватою шкірою;
  • Застосовується в доглядових засобах до і після засмаги.

Застосування для обличчя

  • Зволожує і пом'якшує всі типи шкіри;
  • Усуває сухість і подразнення;
  • Помітно тонізує і освіжає шкіру;
  • При регулярному використанні вікова шкіра значно покращує свій зовнішній вигляд, вона стає більш пружною і еластичною;
  • Чудова профілактика від перших зморшок;
  • Дбайливо очищає в засобах для зняття макіяжу;
  • Володіє відбілюючим ефектом і застосовується для догляду за шкірою з пігментними плямами.

 

Застосування для волосся і нігтів

  • Ідеально в догляді за тонким і ослабленим волоссям;
  • Добре допомагає впоратися з проблемою посічених кінчиків волосся;
  • Можна в чистому вигляді використовувати для масажу шкіри голови або додавати в рецептуру маски для волосся;
  • Пом'якшує кутикули і зміцнює нігті.

 

Олія виноградних кісточок добре підійде для гідрофільних плиток і олій. Ці засоби м'яко знімуть макіяж і очистять шкіру. Також олія буде чудовим компонентом в бальзами для губ.

 

У миловарінні - це прекрасний зволожуючий пережир. Олія виноградних кісточок добре комбінується з кокосовою олією, оливковою, мигдальною. Норма введення - до 15%. Перевищення норми впливає на твердість кінцевого продукту.

Тренуєтеся робити свірли в милі? Сміливо беріть олію виноградних кісточок. Вона забезпечить довгий і хороший «слід» і дасть час для свірлення.

Відсоток введення: 1-20%

  • 1-3% очищаючі гелі, Убтан;
  • 5-10% сироватки;
  • 5-20% загоюючи засоби, масажна олійна суміш;
  • 10-15% засоби для розтирання, гідрофільні олії.

 

 

Зберігання: в щільно закритій тарі, при кімнатній температурі або в прохолодному місці, уникати попадання сонячних променів.

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Олія Календули  (масляний екстракт)

Олія Календули (масляний екстракт)

23.00 грн

Олія насіння Чорної Смородини рафінована

Олія насіння Чорної Смородини рафінована

18.00 грн

Олія Аргани (залізного дерева) нерафінована

Олія Аргани (залізного дерева) нерафінована

39.00 грн

Олія Таману нерафінована

Олія Таману нерафінована

71.00 грн

Олія Виноградних кісточок холодного пресування

Олія Виноградних кісточок холодного...

15.00 грн

 Олія Волоського горіха рафінована

Олія Волоського горіха рафінована

28.00 грн

Рекомендовані товари