Категорії товарів

Масло Пальмоядрове РДО (Баттер)

Артикул: 1645-1906
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 1645-1906
35.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 1645-1906
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Пальмоядровое масло РДО - це тверде масло (Баттері), рафінована, дезодорована і очищене.   

Джерелом масла служать плоди олійних пальм. Крім косметичної сфери, пальмоядровое масло активно використовують в харчовому виробництві.       

INCI: Palm Kernel Oil    
Зовнішній вигляд: напівтверда маса, від білого до жовтого кольору, без запаху або з дуже легким ароматом.    
Співвідношення жирних кислот:

лауриновая 45-55%,
миристиновая 14-18%,
олеїнова 12-19%,
пальмітинова 6,5-10%,
каприлова 2,4-6,2%,
капріновая 2,6-5%,
лінолева 1 -3,5%,
стеаринова 1-3%,
капронова до 0,8%,
ліноленова 0,2%,
арахінова 0,2%,
гондоіновая 0,2%,
пальмітолеіновая до 0,2%,
бегеновая до 0,2% .    

Число омилення: 230-254
Йодне число (кількість ненасичених зв'язків масла): 14,1-21,0    
Щільність: 0,88-0,91    
Розчинність: чи не розчиняється у воді    
Температура плавлення: 25,9-28,0 ºС    
Температура застигання: 20-24 ºС   

Пальмоядровое масло схоже з жиром, який присутній на шкірі людини. Це пояснює гарне засвоєння масла шкірою.   

Пальмоядровое масло часто використовують в масажних цілях. Після нього шкіра стає пом'якшеною і гладкою.Масло містить близько 55% лауринової кислоти. Вона, зокрема, відповідає за протимікробні та антисептичні властивості. Додатково масло має бактерицидну дію і допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.   Такий відсоток лауринової кислоти зближує пальмоядровое масло з кокосовим маслом. Але останнім цінується менше в силу того, що пальмоядровое виробляє загальний оздоровчий ефект, а також, м'якше очищає шкіру.   

Пальмоядровое масло Баттер за складом близько до пальмової олії, так як обидва виробляються з одного виду пальм, однак у пальмоядрового масла вище йодне і кислотне число.Токотрієноли і токофероли в складі пальмоядрового масла - антиоксиданти, які перешкоджають передчасному старінню шкіри і допомагають їй довше зберігати молодість і красу.   

Зміцнюючи бар'єрні функції шкіри, пальмоядровое масло допомагає їй відновити і налагодити водно-ліпідний обмін. Як підсумок, розгладжуються дрібні зморшки, шкіра утримує більше вологи і з часом покращує свій зовнішній вигляд.  

Масло часто застосовують:

в догляді за потрісканої, огрубілою шкірою;    
для збезводненої шкіри;    
для догляду за проблемною шкірою на ліктях, колінах;    
в догляді за сухими волоссям.   

Як і пальмова олія, пальмоядровое комедогенних, тобто, сприяє утворенню комедонів (закупорка пір) на шкірі.   

У чистому вигляді рафінована олія практично не використовується, так як воно позбавлене цінних і корисних речовин через додаткової обробки і очищення. Для шкіри корисніше буде нерафінована олія.Масло омилюється легко, його можна використовувати в милі в великому обсязі. Іноді зустрічаються рецепти і до 100% в складі.   

У таких випадках слід пам'ятати про відсоток води в рецепті, щоб в результаті мило не розкришилося при нарізці.   Мило з Пальмоядровим маслом буде твердим, білим, з хорошою пінкою. Воно забезпечує милу твердість, а піну робить стійкою і щедрою.   

Купити пальмоядровое масло і вибрати зручну фасовку можна в один клік на нашому сайті.Багато починаючі миловари зупиняють свою увагу саме на пальмовій і пальмоядрову олію в силу їх широкого поширення і цінової доступності.  

Відсоток введення:

1-100%       
до 20% гідрофільні плитки;    
до 60% миловаріння, іноді 100%.   

Зберігання: в щільно закритій тарі, уникати сонячних променів. При температурі менше 19°C з рідкого і напівтвердого стану масло переходить в твердий стан. При зберіганні масла враховуйте цю особливість.

Примітки: Прихильники «еко» підходу намагаються виключити пальмоядровое/пальмову олію зі своїх продуктів і замінити його більш цінними і корисними альтернативними. На це існує цілий ряд причин, від шкоди самого масла (суперечки про його канцерогенний характер) до негативного впливу на навколишнє середовище в ході виробництва масла.

Руслан Тымчук
Доброго дня.
Какое для этого масла число омыления для NaOH?
Написати відгук

Похожие товары

Масло Моной неароматизоване (баттер)

Масло Моной неароматизоване (баттер)

39.00 грн

Масло Оливкове рафіноване (Баттер)

Масло Оливкове рафіноване (Баттер)

43.00 грн

Масло Пальмове РДО (Баттер)

Масло Пальмове РДО (Баттер)

15.00 грн

Какао терте натуральне

Какао терте натуральне

22.00 грн

Масло Ши (каріте) нерафіноване (баттер)

Масло Ши (каріте) нерафіноване (баттер)

24.00 грн

Масло Ши (каріте) рафіноване (баттер)

Масло Ши (каріте) рафіноване (баттер)

19.00 грн

Рекомендовані товари