Категорії товарів

Олія Бабассу (баттер) рафінована

Артикул: 1152-1346
Бренд:
Бразилия
Рейтинг:
Артикул: 1152-1346
26.00 грн
шт
Бренд:
Бразилия
Артикул: 1152-1346
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Рафінована олія бабассу - це тверда олія «баттер», з високим вмістом лауринової кислоти, яка впливає на захисні, антимікробні властивості олії.

За складом і характеристиками бабассу наближена до косової олії. Однак має істотні відмінності. Наприклад, вона набагато краще піниться, тому в миловарінні буде набагато сильніша, ніж кокосова.

  • INCI: Babassu (Orbignya oleifera) Butter
  • Зовнішній вигляд: тверда маса, від світло-жовтого до жовтого відтінку, без запаху.
  • Співвідношення жирних кислот: лауринова 48%, олеїнова 15%, пальмітинова 8%, капрінова 7%, каприлова 4%, стеаринова 4%, лінолева 2%.
  • Число омилення: 250
  • Йодне число (кількість ненасичених зв'язків олії): 10-22
  • Неомиляеєма фракція: 0,2-0,8% (з них 45-135 мг токотрієноли - антиоксиданти)
  • Щільність: 0,91
  • Розчинність: не розчиняється у воді
  • Температура плавлення: 30-32ºС
  • Метод отримання: пресування, рафінація і дезодорація

 Бабасу за своїми властивостями і хімічним складом схожа з кокосовою олією. Вона багата на ненасичені жирні кислоти і вітаміни.

По складу бабасу дуже схоже на шкірне сало, себум. Ця схожість забезпечила бабассу застосування в засобах для всіх типів шкіри.

Олія є прекрасним емолентом, вона добре розподіляється по шкірі. Після неї немає жирного блиску і липкості. Бабассу швидко вбирається, робить шкіру шовковистою і еластичною.

Бабасу вважається дуже хорошим зволожувачем. З цієї причини його додають в багато засобів по догляду, як за жирною, проблемною, так і віковою і навіть дитячою шкірою. До того ж, воно не забиває пори.

Рафінована олія бабассу захищає шкіру, запобігаючи можливому зневодненню.

З огляду на високий вміст лауринової кислоти, єдине обмеження щодо використання бабассу ставиться до можливого пересихання шкіри. Однак дотримуючись норм введення цього можна уникнути. Використовувати в чистому вигляді з цієї причини його небажано.

Лауринова кислота забезпечує бабассу сильну антибактеріальну дію. Тому бабассу добре підійде для догляду за пошкодженими ділянками шкіри.

Крім цього, бабассу допоможе відновити ламке, пошкоджене, мляве волосся за допомогою масок і бальзамів.

Основні властивості рафінованої олії бабассу:

  • захисна;
  • зволожуюча;
  • відновлювальна;
  • антивікова;
  • антибактеріальна;
  • УФ-захист;
  • поліпшення піноутворення (мило).

 Бабасу буде хорошим рішенням у випадках

  • Пошкодженої, зневодненої шкіри;
  • Лущення і огрубіння деяких ділянок шкіри;
  • Сухого, пошкодженого, позбавленого краси і природного блиску волосся.

 Окремо виділяють бабассу в миловарінні. Це прекрасна олія для того, щоб поліпшити миючі властивості мила з нуля і зробити піну рясною і кремовою.

У милі рекомендована норма введення бабассу до 30%. Бабасу при значному введенні в «нулівку» допоможе посилити ефект від ефірної олії м'яти і самого ментолу.

У кремоваренні бабассу підсилює стабільність. Найчастіше норми введення не перевищують 10-15%. Хоча зустрічаються рецептури і з більш високим вмістом.

Відсоток введення: 1-25%, 100%

  • 2-10% дитячі засоби;
  • до 10% сонцезахисна серія і догляд за волоссям;
  • 10-15% від лущення шкіри;
  • до 25% догляд за губами.

 У миловарінні можна використовувати 25-30%. І до 100% застосовується тільки в масках не на регулярній основі.

Зберігання: в щільно закритій тарі, не вище 25ºС. Може випадати в осад у прохолодному місці, що не впливає на властивості. При нагріванні повністю відновлюється.

Примітка: не рекомендується використовувати в чистому вигляді, тільки в поєднанні з іншими оліями.

  • Классификация Рафіноване
Елена Бугаенко
Масло понравилось.
Оксана
Удивило то, что баттер был расфасован в стеклянную бутылочку с узким горлом. На мой вопрос к продавцу как так может быть и как достать оттуда масло? было сказана - что было в то и разлили. А взять масло из банки можно только путем нагревания. Странный подход.
Написати відгук

Похожие товары

Какао терте натуральне

Какао терте натуральне

22.00 грн

Олія Авокадо (баттер) рафінована

Олія Авокадо (баттер) рафінована

72.00 грн

Олія Алое Вера рафінована (баттер)

Олія Алое Вера рафінована (баттер)

36.00 грн

Олія Ілліпе рафінована (баттер)

Олія Ілліпе рафінована (баттер)

59.00 грн

Масло Какао косметичне дезодороване

Масло Какао косметичне дезодороване

34.00 грн

Масло Какао натуральне недезодороване

Масло Какао натуральне недезодороване

42.00 грн

Рекомендовані товари