Категорії товарів

Папаїн

Артикул: 2659-2181
Рейтинг:
Артикул: 2659-2181
52 грн
шт
Артикул: 2659-2181
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-80 грн
Безкоштовна доставка від 2000 грн
  • Нова Пошта
    від 50 грн
  • Укрпошта
    від 30 грн
Безкоштовно перевізниками від 2000 грн

Папаїн - це рослинний ензим (фермент). Ензим - це біло до- «каталізатор» в біохімічних реакціях. Папаин витягують з «динного дерева», який ми знаємо як «папайю».

  • Зовнішній вигляд: білий порошок з характерним запахом.
  • Країна виробник: Китай
  • Рівень рН: 3-12
  • Розчинність: у воді, в водно-сольових розчинах, метил і етилових розчинах (70%).
  • Температурний режим: 50-60 ° С
  • Ензимну активність 51 600 од. на 1гр
  • Сировина: сік папайї
  • Спосіб отримання: фракціонування соку, кристалізація.
  • Синоніми: papain, papainase , papaine , papayotin , vegetable pepsin.

Плід рослини за будовою, формою і складом схожий на диню. Найвища активність папаїна спостерігається в ягодах рослини. У стиглих плодах папаїну міститься менше, ніж в зелених.

Крім папайї татів міститься в манго, банани, ківі, ананаси.

Папаїн - це протеолітичний фермент. Відмітна властивість таких ферментів - здатність розщеплювати білки.

Дія ферменту папаїну порівнюють з пепсином, який виробляє шлунок людини. Пепсин працює з тваринами білками в кислому середовищі. Ще один фермент - трипсин, діє в лужному діапазоні. Папаїн працює з білками, жирами, вуглеводами практично в будь-якому середовищі.

Використання папаїну:

  • Харчова промисловість: освітлення напоїв, поліпшення м'ясних продуктів (пом'якшення м'яса), в сироварінні, виноробстві та пивоварінні (стабілізатор), обробка шкіри;
  • Лікування захворювань шлунково-кишкового тракту (гастрити, екземи) і хребта (регенерація сполучної тканини);
  • Глистогінний засіб (сік);
  • Лікування опіків;
  • М'яка очищення контактних лінз.

Косметичне використання папаїну

Синонім папаїна - «біологічний скальпель». Він діє лише на мертві тканини і очищає поверхню шкіри. У живих тканинах виробляються речовини, які блокують папаїн.

Фермент папаїн паралельно прискорює загоєння ран, руйнує хворобливі мікроорганізми. Опіки, пролежні, ранки гояться значно швидше.

У домашній косметиці папаин застосовується для глибокої і дбайливого очищення шкіри. Його можна використовувати в догляді за чутливою шкірою. Він підійде і для шкіри з куперозом (судинні сіточки, «зірочки»).

Папаїн активний в кислих, нейтральних, лужних середовищах. «Робоча» значення pH - 3-12. Сприятливий показник - pH 5-8. У діапазоні від 5 до 7,5 pH прискорює гідроліз білків і пептидів.

Папаин активний навіть при високих температурах. Оптимальна робоча температура до 60ºС.

Косметичні властивості папаїну

  1. Очищаюча

Папаїн видаляє мертві клітини шкіри, не травмуючи живі ділянки. Очищення відбувається глибоке, але дбайливе, ніжне, без абразивів. Пілінг з папаїном рекомендується навіть для чутливої шкіри.

  1. Протизапальна

Антибактеріальне властивість папаїна допоможе зняти запалення. З папаїном пошкоджені тканини відновлюються активніше. Папаїн діє на опіки, рани, пролежні, в тому числі, з гноєм.

  1. Антицелюлітна

в антицелюлітному догляді папаїн, в комплексі з фізичними навантаженнями і правильним харчуванням, прекрасно впливає на зовнішній вигляд шкіри. В основному використовується в антицелюлітних сироватках.

  1. Омолоджуюча

Прибираючи мертві клітини, папаїн розгладжує зморшки і вирівнює мікрорельєф. Посилена регенерація сприяє омолодженню. Колір обличчя і загальний вигляд шкіри значно поліпшується.

  1. Уповільнення росту волосся

Активно використовується в засобах після депіляції. Папаин руйнує кератин. Тим самим, перешкоджає росту волосся.

  1. Усуває гіперкератоз

Папаин справляється з надмірним ущільненням рогового шару. Успішно бореться з мозолями, натоптишами і ін.

  1. Усунення пігментації  

Папаїн прибирає верхній шар з пігментацією. Шкіра освітлюється, веснянок і пігментних плям стає менше.

Папаїн ідеальний для :

  1. Ензимних пілінгів ;
  2. Антицелюлітних засобів;
  3. Засобів після гоління.

Невелике дозування папаїну вигідна, а доступна ціна папаїну радіє майстрів домашньої косметики  

Відсоток введення: 1-10%

  • 1-2% засоби після епіляції;
  • 3-5% догляд за проблемною шкірою;
  • 4-7% миючі засоби, зубні пасти, Убтан ;
  • до 10% пілінги , антицелюлітна серія ( пілінги починаємо з 1%, обов'язково тест на чутливість).

Зберігання: в холодному (нижче 4 º С) і сухому (вологість повітря не вище 60) місці.

 

Андрей
Купил для размягчения мяса, насыпал 5 грамм на небольшой кусок, вообще не работает
Софія
Коли буде в наявності?
Анна
Я лично ввожу в дезы и пиллинги
Ермакова Елена Ермакова Елена
Здравствуйте!
Я у вас купила папаин! Он вообще растворим в воде? У меня почему-то не растворяется!
Подскажите что делать!
Спасибо!
Написати відгук

Похожие товары

Кофеїн

Кофеїн

105 грн

Коензим Q10 (водорозчинний) 3г

Коензим Q10 (водорозчинний) 3г

65 грн

Оксид цинку 99,9%

Оксид цинку 99,9%

28 грн

Сквалан оливковий 10мл

Сквалан оливковий 10мл

93 грн

Сік Алое Вера 10:1 концентрат

Сік Алое Вера 10:1 концентрат

65 грн

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не кристалізований

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не...

29 грн

Рекомендовані товари