Категорії товарів

Олія Кунжутна (сезамова) рафінована

Артикул: 1102-220
Рейтинг:
Артикул: 1102-220
28.00 грн
шт
Артикул: 1102-220
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія кунжутна рафінована добре пом'якшує і живить шкіру, утримує вологу і стимулює створення керамідів.

  • INCI: Sesamum Indicum Oil
  • Зовнішній вигляд: рідина, від прозорої до злегка каламутної, без запаху
  • Жирні кислоти: лінолева 43%, олеїнова 40%, пальмітинова 9%, стеаринова 5%
  • Число омилення: 186-195
  • Йодне число (кількість ненасичених зв'язків масла): 103-117
  • Щільність: 0,9
  • Неомиляєма фракція: не більше 1,3%
  • Розчинність: не розчиняється у воді
  • Тип: напіввисихаюча
  • Група: B2

 

Олыя кунжуту в косметології

Олію кунжуту дуже добре використовувати щодня для очищення шкірного покриву. Завдяки гарному проникненню в шкіру, кунжут повертає їй свіжість і чистоту.

У складі олії практично в рівних частинах знаходяться Омега-6 і Омега-9. Такий гармонійний баланс допомагає привести в порядок обмін речовин, зміцнити імунітет, вивести шлаки, токсичні речовини з тіла.

Комплекс вітамінів, антиоксидантів наділяють олію бактерицидними властивостями, ранозагоювальними.

Використовуючи олію кунжуту в косметиці і в харчуванні можна благотворно впливати на організм, загальний стан шкіри тіла і голови, волосся і нігтів.

Олія кунжуту успішно застосовують для масажів. Вона має приємний зігріваючий ефект. Нею можна розтирати груди при застуді або стопи.

Вітамін Е сприяє омолодженню старіючої шкіри і перешкоджає негативному УФ-впливу, разом з «сезамол». Це речовина, яка теж захищає шкіру від сонячних променів. Тому кунжут додають до складу сонцезахисних засобів, а також, в «anti-age» засоби.

Лецитин і протеїн допомагають зволожити і пом'якшити шкіру, повернути їй пружність, еластичність і зберегти вологу.

 

Косметичне застосування олії кунжуту

Сезамову олію радять для в'янучої шкіри. Вона ж підійде для сухої, грубої шкіри. Кунжут пом'якшить і зволожить. Усуне характерну сухість, лущення, млявість шкіри.

Завдяки поглинанню ультрафіолету, сезам додають в сонцезахисні засоби.

Кунжутна олія частий компонент в косметиці для чутливої ​​та дитячої шкіри. Де часто потрібно знімати почервоніння, заспокоювати подразнення, прибирати свербіж.

Крім цього, олія кунжуту знімає набряки під повіками і розгладжує зморшки біля очей.

Кунжут в складі масажної суміші допомагає розслабити м'язи тіла. На шкірі значно вирівнює мікрорельєф, зменшуючи пігментні плями, сліди від шрамів і рубців. Сприяє загоєнню тріщин, порізів. Допомагає лікувати екзему і псоріаз.

Сезам добре матує шкіру, попередньо витягаючи забруднення і очищаючи шкіру. Його додають для лікування акне.

Кунжутна олія добре впливає на шкіру голови. Чудово доглядає за фарбованим волоссям. Охороняє від пересихання, зволожує волосся, повертає втрачений блиск і м'якість.

Крім зміцнення волосся, кунжут добре зміцнює тонкі і розшаровані нігті.

 

Основні косметичні властивості рафінованої олії кунжуту:

  • Стимулює вироблення колагену;
  • Допомагає регенерувати шкіру;
  • Підтримує баланс води і жирів в шкірі;
  • Згладжує рубці, шрами, наслідки висипу;
  • Захищає шкіру від ультрафіолету;
  • Знімає почервоніння, свербіж, лущення;
  • Повертає свіжість старіючої шкіри;
  • Прибирає сліди втоми під очима;
  • Бореться з запаленнями, бактеріями

 

Застосування для обличчя

  • Живить і зволожує суху і чутливу шкіру;
  • Відкриває пори і очищає жирну шкіру;
  • Служить базою для дитячої косметики, так як випадків алергії вкрай мало;
  • Допомагає віковій шкірі справлятися зі старінням, мати здоровий, доглянутий вигляд;
  • Вирівнює мікрорельєф, розгладжує зморшки, зменшує пігментацію, регулює вироблення себума.

 

Застосування для тіла

  • Додається в антицелюлітні суміші;
  • Пом'якшує шкіру ліктів і п'ят;
  • Лікує дерматологічні захворювання;
  • Повертає пружність і еластичність.

 

Застосування для волосся і нігтів

  • Відновлює пошкоджене волосся;
  • Допомагає волоссю, схильному до сухості;
  • Зміцнює нігтьові пластини.

 

 

Відсоток введення: 2-100%

  • 2-5% шкіра навколо очей;
  • 5-10% дитяча косметика;
  • 5-15% догляд за нігтями;
  • до 20% в мило;
  • до 100% маски для волосся, бальзами від сухості.

 

Зберігання: в прохолодному і сухому місці.

 

Особливі вказівки: попередньо проводити стандартний тест на алергічну реакцію.

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Олія Гірчиці нерафінована

Олія Гірчиці нерафінована

12.00 грн

Олія Льону нерафінована

Олія Льону нерафінована

12.00 грн

Олія насіння Бавовни рафінована

Олія насіння Бавовни рафінована

25.00 грн

Олія Нім (маргоза) нерафінована

Олія Нім (маргоза) нерафінована

33.00 грн

Олія Рисових висівок рафінована

Олія Рисових висівок рафінована

21.00 грн

Олія кісточок Шипшини холодного пресування

Олія кісточок Шипшини холодного пресування

12.00 грн

Рекомендовані товари