Категорії товарів

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

Артикул: 4845-3719
Бренд:
Украина
Рейтинг:
Артикул: 4845-3719
22.00 грн
шт
Бренд:
Украина
Артикул: 4845-3719
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Масло насіння дикої моркви, раф.

 INCI:   Daucus Carota Seed   Oil 
Сімейство: Зонтичні 
Зовнішній вигляд: жовтувата масляниста рідина з легким пряним ароматом. 
Щільність: 0,919г / см3 
Переважаючі жирні кислоти: петрозеліновая (ізомер олеїнової ЖК), лінолева, пальмітинова, стеаринова.  
Містить каротиноїди, токофероли, віт. К, бета- ситостерин, фуранохромони, гераніол.

 Дика морква - поширений бур'ян, часто зустрічається на полях і пасовищах, на узбіччях доріг; близький родич моркви посівної.

Плоди дикої моркви служать джерелом як ефірної, так і жирної олії, а також використовуються в фармацевтиці для виготовлення ліків (Уролесан, даукарин).

Масло насіння дикої моркви має унікальну властивість прискорювати засмагу і вирівнювати тон обличчя.

Знаходить   широке застосування в складах антивікових засобів, як регенеруюча, поживна, антиоксидантнаі пом'якшувальна добавка. 
Ефективно відновлює суху  шкіру. Швидко вбирається.

Може використовуватися   для профілактики розтяжок, лікування шрамів, рубців, усунення наслідків акне. 
Олія насіння моркви входить до складу дерматологічних препаратів для лікування псоріазу, розацеа, екземи, різних дерматозів.

Основих сфери застосування:  
- anti-age косметика; 
- масло, молочко, лосьйон для засмаги;
- денні креми; в складі нічних протинабрякових кремів;
- в засобах після гоління, епіляції; в постпілінговому догляді;
- в лініях для чутливої і атопічної шкіри; 
- зміцнююча олія для волосяних фолікулів; 
- в бальзами для губ, проти обвітрення і лущення;  
- захист від агресивних кліматичних впливів - мороз, вітер, ультрафіолетове випромінювання (antipollution).

Дозування до 15%

Не рекомендується застосовувати в чистому вигляді. 
Обережно використовувати при жирній і проблемній шкірі, оскільки олія стимулює роботу сальних залоз. 
Зберігати в темному прохолодному місці.

 

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для мила з нуля

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для...

27.00 грн

Кризалідна олія

Кризалідна олія

49.00 грн

Олія Лавра нерафінована

Олія Лавра нерафінована

76.00 грн

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

35.00 грн

Реп'яхова олія рафінована

Реп'яхова олія рафінована

17.00 грн

Олія Обліпихи нерафінована

Олія Обліпихи нерафінована

34.00 грн

Рекомендовані товари