Категорії товарів

Авторське мило "Солодкий персик"

Авторське мило "Солодкий персик"

Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.

Буде потрібно:

  • Англійська гліцеринова основа - 1 кілограм;
  • червоний пігмент;
  • жовтий пігмент;
  • діоксид титану (білий пігмент);
  • аромат "Персик-банан";
  • силіконова форма на 1 кілограм мила;
  • ваги кухонні;
  • 2 ємності для плавлення мильної основи в мікрохвильовій печі;
  • дерев'яні палички для розмішування;
  • спирт;
  • шприц;
  • верстат для нарізки мила;
  • рукавички;
  • коробки, стрічки для упаковки і прикраси готового мила.

 

Приготування: 

  1. Основу ріжемо дрібними кубиками і плавимо в мікрохвильовій печі.
  2. Розділимо рідку мильну масу на дві частини: 200 грам і 800 грам.
  3. У ємність, де 200 грам основи додаємо: 0,5 чайної ложки діоксиду титану, 6 крапель аромату «Персик-банан».
  4. В інші 800 грам основи додамо: 3 краплі червоного пігменту, 2 краплі жовтого пігменту, 14 крапель аромату. Вийде ніжний персиковий колір.
  5. Все перемішуємо одночасно і обробляємо спиртом.
  6. Виливаємо персикову основу в форму. Перед тим обробити спиртом.
  7. Коли перший шар основи візьметься щільною плівкою, починаємо акуратно вводити білу масу, використовуючи шприц або ложку. У готовому шматочку мила будуть красиві малюнки.
  8. Обробляємо спиртом другий шар основи і чекаємо поки охолоне. Для прискорення процесу застигання, можна поставити в холодильник.
  9. Витягуємо готове мило з форми на дошку. Рівно розрізаємо на частини шириною 1,5 сантиметра. Шматочок мила буде важити приблизно 100-110 грам.
  10. Залишити мило в сухому місці на добу.
  11. Упаковка. У глянцеві пакетики вкладаємо кожен шматочок мила. Декоруємо наклейкою і паперовою стрічкою. Політ фантазії, на етапі упаковки, без кордонів.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Рекомендовані товари