Категорії товарів

Алантоїн

Артикул: 1805-2007
Бренд:
Германия
Рейтинг:
Артикул: 1805-2007
25.00 грн
шт
Бренд:
Германия
Артикул: 1805-2007
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Алантоїн (C4H6O3N4) - це порошкова речовина з дрібних кристалів білого кольору. 

 Чистого алантоїна в його складі близько 99,2 відсотків. Плавиться при температурі 226,5 градусів Цельсія. Показник його оптичного обертання становить плюс 0,05 градусів.

 Він містить 0,30 відсотків подібних речовин і стільки ж може втратити при сушінні. У алантоїном близько 0,03 відсотків золи і З ррmтяжелих металів. Небезпечно нагрівати його до 60 градусів Цельсія.

 Алантоїн абсолютно не має смаку, може вступати в реакцію з основними гідроксидами і азотною кислотою. Алантоїновая кислота може утворитися, якщо алантоїн нагрівати, додавши їдкий калій. Якщо нагріти алантоїн , додавши йодистий водень, то можна отримати гліколілмочевіну .   

 Отримують алантоїн двома шляхами - штучно або ж використовуючи зерна пророслої пшениці. Можна добути його і з кореневої частини лікарського живокосту - рослини, яке ще з давніх часів використовують у народній медицині. Живокіст - ефективний загоюючийзасіб, який допомагає ранам без проблем затягуватися в рекордно короткі терміни. До складу його входить фруктоза, глюкоза, глюкуроновая кислота, а ще він багатий мукополисахаридами , глюкозиди, танинами і каротинами.

 Ще одно властивість алантоїну - його в'язка здатність. Він знімає запалення шкірних покривів, лікує ушкодження і стимулює регенерацію шкіри.   

 

Якщо змішати його з біотіномом , додати пантотенат кальцію і аскорбінову кислоту, то можна зробити його більш насиченим вітамінами.

 

Алантоїн в косметиці

Він може пом'якшити дію різноманітних речовин, що є в складі косметичних засобів , на шкірні покриви, вгамувати запалення і зупинити запальні процеси, прискорити шкірну регенерацію і допомогти виростити нові клітини, зменшити пори і зробити шкіру м'якою. 


Якщо шкіра постраждала від сонячних променів або від вітру, то їй просто необхідні засоби з алантоїном . Він часто входить до складу дезодорантів і засобів для зміцнення або стимулювання росту волосся. Найчастіше в косметичних засобах не більш двох відсотків алантоїна .

 

Хочете купити алантоїн в Києві?  

Замовте його в нашому інтернет-магазині і виберіть зручний для вас спосіб доставки і оплати. Працюємо по всій території України, а також з країнами ближнього зарубіжжя.

 

Руслан
% ввода?
растворимость?
Руслан
Поддержу Татьяну.
Татьяна Осипчук
Пожалуйста, указывайте в описании допустимые проценты ввода и растворимость - в воде, в маслах, в спирте и т.д.
Спасибо
Написати відгук

Похожие товары

Оксид цинку 99,9%

Оксид цинку 99,9%

12.00 грн

Алюмокалієві галуни (ч)

Алюмокалієві галуни (ч)

15.00 грн

Камфора синтетична

Камфора синтетична

28.00 грн

Snailine (Фільтрат секреції равлика, муцин) 10г

Snailine (Фільтрат секреції равлика,...

54.00 грн

Aйсеріл (Eyeseryl) 5г, тетрапептид

Aйсеріл (Eyeseryl) 5г, тетрапептид

293.00 грн

Syn-Up (Сін-Ап), пептид 5г

Syn-Up (Сін-Ап), пептид 5г

163.00 грн

Рекомендовані товари