Категорії товарів

Лаванда перший сорт ефірна олія Німеччина

Артикул: 4139-3075
Рейтинг:
Артикул: 4139-3075
32.00 грн
шт
Артикул: 4139-3075
Способи доставки
  • Самовивіз
    Безкоштовно
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Укрпошта
    от 25грн
Безкоштовно перевізниками від 1500 грн

Лаванда - це одне з найпопулярніших ефірних масел в косметології і світі ароматерапії.

Заспокійливий запах вузьколистої лаванди заповнює сили і енергію. Чудово освіжає і відновлює.

Лаванда підходить практично всім, вважається одним з найбільш універсальних ефірних масел.

Особливості ефірного масла лаванди (перший сорт Німеччина)

INCI: Lavandula angustifolia Essential Oil

    Зовнішній вигляд: світла або жовта рідина, іноді з зеленуватим відтінком, з трав'янистим, свіжим ароматом і деревними, бальзамними нотами

    Країна виробник: Німеччина

    Розчинність: не розчиняється у воді (для розчинення потрібен емульгатор)

    Метод отримання: дистиляція паром

    Активні речовини: монотерпени (камфен, лімонен, γ-терпінен,); монотерпеноли (ліналоол, лавандулол); складні ефіри (линалилацетат, лавандулілацетат, геранілацетат); сесквітерпени; кетони і оксиди.

Лаванда вузьколиста - один з видів лаванди. Її батьківщиною називають різні території Південної Європи.

Існує безліч видів лаванди. Для вирощування підходить так звана група «англійської» лаванди, куди включаються кілька видів:

    лаванда справжня (vera);

    лаванда вузьколиста (angustifolia);

    лаванда лікарська (officinalis);

    лаванда колоскова (spica).

В даному виді лаванди близько 3% ефірного масла, терпени (борнеол, гераніол), а також, таніни близько 10%, органічні кислоти.

Ефірна олія лаванди має такі властивості:

    противірусну;

    протизапальну;

    анальгетичне і спазмолітичне;

    допомагає впоратися з нудотою;

    активізує процес загоєння шкіри.

Ефірна олія лаванди позитивно впливає на психіку, володіючи заспокійливим ефектом.

Лаванду застосовують і для дорослих, і для дітей. У перших вона може усунути безсоння, у других знизити гіперактивність, м'яко заспокоїти і розслабити.

Лаванду рекомендують використовувати для зняття нервозності, перенапруження, в перехідні кризові періоди і при депресії.

Крім цього ефірну олію лаванди підходить для використання в наступних випадках:

    для лікування виразок і пролежнів на тілі;

    при бронхітах, отитах;

    для зняття головного болю і м'язової;

    при сильних передменструальних болях і в період менструації;

    для лікування молочниці;

    для обробки інфікованих ран;

    при опіках, ошпарюванні окропом;

    для відлякування комах;

    ароматизації приміщень.

Це далеко не повний список можливого застосування лавандового масла. Крім цього, лаванда активно використовується в косметології та кулінарії.

Застосування ефірного масла лаванди в косметиці

Лавандове масло використовується в догляді за різними типами шкіри. Його додають в засоби і для жирної, і для сухої шкіри. Вона входить до складу засобів для догляду, як за підліткової, так і старіючої шкірою.

Лаванда допомагає шкірі з великою кількістю розширених пор, акне, комедонами нормалізувати обмін речовин, зменшити вироблення себума.

Вікову шкіру лаванда бадьорить і освіжає, покращує колір обличчя, активізує циркуляцію крові. Клітини шкіри оновлюються швидше, дрібні зморшки розгладжуються.

Також лаванда підходить для догляду за старіючою шкірою. Вона допомагає вилікувати герпес, і навіть серйозні шкірні захворювання, як псоріаз.

Це одне з відмінних масел для волосся. Щоб насолодитися лавандою практично відразу візьміть лише одну краплю лаванди і капніть на гребінець або гребінець і насолоджуйтеся приємною процедурою «аромарозчісування».

Лавандове масло додають в креми і бальзами після сонячного засмаги. Її використовують для створення ополіскувачів для рота.

Лаванда - це частий компонент французької парфумерії. Її холодний, тонкий, свіжий аромат з деревними нотами використовується для створення різних духів і ароматичних композицій, як професіоналами, так і майстрами домашньої косметики.

Ефірна олія лаванди чудово підходить для масажних сумішей. Вона розслабляє м'язи, знімає біль в них, покращує циркуляцію крові.

Завдяки цьому лаванду можна використовувати для усунення синців і попередження утворення гематом.

Точково в чистому вигляді лаванду наносять на прищі для припікання.

Лавандою можна збагатити навіть готовий шампунь. Досить 1-2 краплі ефірного масла на разову порцію.

Лаванда в поєднанні з лимоном добре підійде для догляду за шкірою рук і нігтями в якості регулярних ванн для рук.

У світі миловаріння не обійтися без ефірного масла лаванди. Норма введення коливається від 2% до 3-5% в залежності від типу мила. Класичний лавандовий аромат в милі не замінити нічим.

Відсоток введення: 0,5-3% в косметиці

Дозування приблизна (в краплях):

    для ванни - до 10крапель (використовуємо емульгатор);

    для аромаламп - до 5крапель на 1 раз;

    спрей для повітря - до 10крапель/5мл речовини-емульгатора;

    для полоскання рота - 1крапля/50мл води;

    для масажу - 2мл/100мл олії або готової бази;

    для розтирань - до 7крапель/5мл олії базового;

    для збагачення готових продуктів - 5крапель на 25мл.

Особливості: можна використовувати точково, бажано не порушувати норми введення, не рекомендується вагітним на ранніх термінах, гіпотонії, недокрів'ї, при хіміотерапії, епілепсії.

Зберігання: в темній скляній тарі, далеко від світла, в прохолодному місці або при кімнатній температурі, не допускати нагрівання.

  • До свята 8 Березня
  • Направление аромата Квітковий
eaf73d399fdc2b55edd7790bac8e46d0.jpeg
Inna Gavrikova
Ціна якість відмінна,аромат саме лавандовий,варю з цією олією мило холодним способом,все прекрасно,аромат стійкий.Рекомендую
Nadya
Дуже гарна якість масла, швидке обслуговування, гарно запакованно. Дякую.
Олеся
Якість сподобалась, насичений аромат лаванди! Рекомендую!
Написати відгук

Похожие товары

Бленд ефірних олій Лавандовий 8169

Бленд ефірних олій Лавандовий 8169

38.00 грн

Композиція Бадьорість 10мл

Композиція Бадьорість 10мл

54.00 грн

Композиція Грошовий магніт 5мл

Композиція Грошовий магніт 5мл

47.00 грн

Мандарин ефірна олія 10 мл

Мандарин ефірна олія 10 мл

65.00 грн

Мандарин ефірна олія Німеччина

Мандарин ефірна олія Німеччина

32.00 грн

Бленд ефірних олій Цитронелла 6251

Бленд ефірних олій Цитронелла 6251

38.00 грн

Рекомендовані товари