Категорії товарів

Цетил-Стеариловий спирт С16:С18 (50:50)

Артикул: 4028-2921
Бренд:
Индия
Рейтинг:
Артикул: 4028-2921
21.00 грн
шт
Бренд:
Индия
Артикул: 4028-2921
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Цетил-Стеариловий спирт С16: С18 (50/50) Ceto Stearyl Alcohol , стандартний емульгатор для прямих емульсій «масло-вода», що отримується з пальмової та кокосової олій.

  • Колір білий
  • Запах: восковий, специфічний.
  • Розчинність: розчиняється в спирті, ефірі і оліях; не розчиняється у воді.
  • Співвідношення Стеариловогоі цетилового спиртів - 50/50

 

Властивості цетил-Стеариловий спирту в медицині і в косметології:

  • допомагає поживним речовинам досягати глибоких шарів шкіри
  • надає дезинфікуючу дію
  • створює плівку на шкірі, яка утримує вологу
  • зупиняє кров
  • додається для зменшення пор
  • пом'якшує шкіру
  • застосовується для швидкого змішування і кращого розчинення інгредієнтів
  • со-емульгатор рослинного походження
  • стабілізатор і пом'якшувач емульсій
  • володіє кондиціонуючими властивостями для волосся, полегшує розчісування і покращує структуру волосся в цілому
  • не подразнює шкіру 

Застосування в косметиці цетил-Стеариловий спирту, відсоток введення:

  • креми, засоби по догляду за волоссям - 1-4%
  • лосьйони - 0,5-2%
  • тверді дезодоранти - до 50%

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80)

19.00 грн

Пропіленгліколь 1,2

Пропіленгліколь 1,2

35.00 грн

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не кристалізований

Сорбітол 70% (Sorbitol) рідкий не...

22.00 грн

Ercamuls NF V со-емульгатор (аналог Polawax)

Ercamuls NF V со-емульгатор (аналог Polawax)

17.00 грн

Емульсійна база Olivoil Glutamate Emulsifie

Емульсійна база Olivoil Glutamate Emulsifie

33.00 грн

Емульфарма 1000

Емульфарма 1000

22.00 грн

Рекомендовані товари