Категорії товарів

Мірістиловий спирт (Ercanol M 14 V)

Артикул: 5309-7937
Бренд:
Италия
Рейтинг:
Артикул: 5309-7937
20.00 грн
Бренд:
Италия
Артикул: 5309-7937
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Мірістиловий спирт (Ercanol M 14 V)

Країна виробник: Італія

INCI: Myristyl alcohol  
Синоніми: Ерканол М14, 1-тетрадеканол, тетрадеціловий спирт 
Зовнішній вигляд: білі тверді лусочки, без запаху; 
Температура плавлення: 38С 
Вміст основної речовини (С14): 98,8% 
Йодне число мг I2 / 100г: 0,2  
Число омилення мг КОН / г: 0,16

Розчинність: олії, воски, слабо в етанолі; не розчиняється у воді.

 

Мірістиловий спирт - природний, безпечний   компонент, альтернатива більш щільному цетил-Стеариловий спирту. Пом'якшувальний, вологоутримуючий агент, надає шкірі відчуття оксамитовості. Не комедогенний, не токсичний.  
Стабільна речовина, що не потребує застосування антиоксидантів. 
З хімічної точки зору являє собою насичений жирний спирт з прямим ланцюгом і 14-ю атомами вуглецю, найближчим аналогом якого є міристинова жирна кислота. У значних кількостях вона міститься в кокосовій, пальмоядровій оліях, олії бабассу. Історично вперше була виділена з мускатного горіха (лат. Myristica Fragrans), звідки і отримала свою назву. 
Багато жирні спирти поряд з мірістіловим служать сировиною для отримання пеномоющих речовин (ПАР).  
Жирні спирти з довжиною ланцюга понад 25 атомів вуглецю в складі ефірів формують різноманітні воски.

У косметиці застосовується як:
   - стабілізатор емульсій і загущувач для кремів, лосьйонів *; перешкоджає випаровуванню вологи, пом'якшує шкіру; 
   - емолент, со-емульгатор, кондиціонуюча добавка в складі масок, бальзамів, кондиціонерів для волосся, полегшує розчісування;

   - закріплювач запахів;

   - основний структуроутворювач в складі дезодорантів-антиперспірантів, твердих парфумів.  

Може застосовуватися в декоративній косметиці (надає помадам легкість нанесення).  
Мірістіловий спирт кращий в рецептурах по догляду за жирною і комбінованою шкірою, в той час як цетил-стеариловий і інші спирти з довгим ланцюгом (напр.,Бегеніловий) гарні для сухої і-або вікової шкіри, де важливі оклюзивні властивості і немає ризику перевантажити шкіру тугоплавкими компонентами жирної фази.

Також, легкий Ерканол перспективний з метою поліпшення консистенції і споживчих якостей твердих піно миючих засобів - це масляні плиточки для тіла, тверді шампуні, тверді гелі для душу і тверді кондиціонери.  

Відсоток введення: 0,5-10% 
Зберігати  в темному місці, закритому контейнері, можна при кімнатній температурі.

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Гуарова камідь

Гуарова камідь

10.00 грн

Коньяк маннан (коньяковий глюкоманнан)

Коньяк маннан (коньяковий глюкоманнан)

35.00 грн

Ксантанова камідь

Ксантанова камідь

10.00 грн

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

14.00 грн

Кстантанова камідь косметична

Кстантанова камідь косметична

35.00 грн

Пропіленгліколь 1,2

Пропіленгліколь 1,2

51.00 грн

Рекомендовані товари