Категорії товарів

Олія Лавра нерафінована

Артикул: 4937-3869
Рейтинг:
Артикул: 4937-3869
76.00 грн
шт
Артикул: 4937-3869
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія лавра нерафінована, цінність якоъ знали в давнину, сьогодні застосовується в медицині, косметології та миловарінні.

  • INCI: Laurus nobilis oil 
  • Зовнішній вигляд: маса від твердого до напіврідкого стану, темно-зеленого кольору з яскравим пряним ароматом.
  • Співвідношення жирних кислот: олеїнова 30%, лінолева 25%, лауриновая 25, пальмітинова 14%, стеаринова 1,5%
  • Число омилення: 199-213
  • Йодне число (кількість ненасичених зв'язків олії): 68-80
  • Щільність: 0,88
  • Розчинність: не розчиняється у воді
  • Тип: невисихаюча, середньої розтікаємості
  • Метод отримання: пресування

 

Олія лавра - це потужний антисептик з дуже яскравими бактерицидними властивостями. Входить до складу знаменитого «аллепського» мила.

Її роблять з лавра «благородного», який був відомий своїми цілющими властивостями ще в епоху Древньої Греції і Риму.

Олія лавра в косметології

Нерафінована олія лавра виконує кілька важливих функцій:

  • Рятує волосся від випадання і стимулює його ріст;
  • Підтягує шкіру і вирівнює її;
  • Прибирає надмірну пігментацію;
  • Бореться з герпесом і лущенням губ;
  • Може використовуватися як засіб інтимної гігієни;
  • Активізує бар'єрні функції шкіри, розгладжує рубці, підсилює мікроциркуляцію;
  • Усуває неприємний запах стоп, лікує грибок.

 Все це зробило олію лавра однією з найулюбленіших компонентів багатьох кремоварів.

Лавр активно використовується для створення бальзамів і губних помад, гідрофільних плиток для проблемної шкіри, зміцнюючих масок для волосся, Бельди і кремів для тіла.

Використовуючи до 10% лавра в масляній фазі, можна приготувати креми від ревматизму, а також, мазі від запалень і фурункулів.

 

Властивості олії лавра в косметиці

Цінну олія лавра сьогодні можна купити в Україні практично в усіх великих інтернет-магазинах для приготування домашньої косметики і мила.

Її вартість вища в порівнянні з іншими базовими оліями. Це пояснюється її цінними властивостями і багатим складом корисних речовин.

У всіх частинах рослини присутні дубильні, гіркі речовини, смоли, а також, ефірна олія. У лаврі є кальцій, залізо, магній, цинк, калій, мідь, вітаміни (С, PP, A).

Основні косметичні властивості нерафінованої олії лавра:

  • бактерицидна;
  • загоювальна;
  • антиоксидантна, омолоджуюча;
  • антицелюлітна;
  • підтягуюча і матуюча.

Застосування для обличчя:

  • для загального тонізуючого ефекту;
  • для зняття подразнення шкіри;
  • догляд за жирною шкірою з акне і запаленнями;
  • засоби по догляду за пошкодженою шкірою.

 

Олія лавра і гірчичне олія для обличчя надають схожу дію. Виступають чудовим матуючим  засобом, обидві знімають запалення, а також, добре працюють зі зрілою шкірою.

 

Застосування для тіла

  • засоби для тіла з антисептичним і дезодорує;
  • лікувальні та загоювальні креми від запалень, екзем, подразнень;
  • антицелюлітний догляд;
  • репеллентна серія.

 

Застосування для волосся

  • усунення лупи;
  • для активного росту волосся;
  • надання блиску, шовковистості.

 

Дивно, але олія лавра благородного плутають з іншою олією - ефірною олією бей. Це різні рослини, з різними властивостями, єдине, схожими пряними нотами в ароматі.

Тому, зараз так легко купити олію бей, а отримати замість неї лаврову олія. Читайте уважно етикетку перед покупкою. Між іншим, олія бей, як і лаврова, шикарно підходить для волосся.

 

 Олія лаврового листа ідеальна для:

  • догляду за жирною шкірою, в боротьбі проти акне;
  • лікування захворювань шкіри: екземи, псоріазу;
  • боротьби з лупою, стимуляції росту волосся
  • лікувальних мазей від болів в суглобах, кремів від розтяжок, компресів від ударів.

 

Відсоток введення: 1-10%

  • 1-3% засоби для сухої, чутливої ​​шкіри;
  • 2-5% догляд за головою і волоссям;
  • 3-5% гідрофільні плитки;
  • 5-7% масаж, зміцнення нігтьової пластини, розігріваючий крем;
  • до 10% мазі від болю в суглобах.

У миловарінні відсоток введення коливається від 5% до 40%. Деякі миловари перевищують дозування.

Вважається, що чим вище відсоток введення лавра, тим більш вираженими антибактеріальними властивостями буде володіти мило.

Традиційне дозування коливається від 15% до 30%. З такою кількістю лавра, мило буде прийнятним для всіх типів шкіри.

 

 Якщо ви займаєтеся миловарінням, рекомендуємо обов'язково купити олію лавра і зварити з неї мило. Нехай це буде навіть не класика «аллепская» мила. Навіть з мінімальним введенням лавра буде помітний ефект.

Зберігання: в прохолодному місці, уникати прямих сонячних променів.

Особливі вказівки: обережно застосовувати у випадках захворювання нирок, при вагітності, схильності до кровотеч, людям з алергією і порушенням білкового обміну. Обов'язково потрібно проводити тест на чутливість!

 

 

 

  • Классификация Нерафинированное
Ирина
Купила Масло лавра нерафіноване. Кілька років займаюсь косметикою та миловарінням, тому добре знаю як виглядають ті чи інші масла. Чекала, що отримаю баночку з густо-зеленою пастоподібною масою (як на фото та в самому описі), а отримала пляшечку-крапельницю з ріденькою олійкою ледь зеленуватого відтінку. І це при ціні 5000 грн за кило (125грн/25гр)
Часто купувала в цьому магазині. Тепер, після такого обману, сумніваюсь в якості і всіх інших продуктів.
Я страшенно розчарована!
Написати відгук

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для мила з нуля

Соняшникова високоолеїнова олія, раф. для...

27.00 грн

Кризалідна олія

Кризалідна олія

49.00 грн

Олія Абрикосової кісточки рафінована косметична

Олія Абрикосової кісточки рафінована...

34.00 грн

Олія Насіння Моркви дикої  рафінована

Олія Насіння Моркви дикої рафінована

22.00 грн

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

Олія Чистотілу (масляний екстракт)

35.00 грн

Реп'яхова олія рафінована

Реп'яхова олія рафінована

17.00 грн

Рекомендовані товари