Категорії товарів

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

Артикул: 3724-2950
Бренд:
Египет
Рейтинг:
Артикул: 3724-2950
25.00 грн
шт
Бренд:
Египет
Артикул: 3724-2950
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

INCI:   Cocamidopropyl Betaine, Аlkylamidopropyl Вetaine 
Іонність:   амфотерний 
Сумісність:   з аніонними, катіонними і неіонними ПАР 
Зовнішній вигляд:   прозора або блідо-жовта рідина, майже без запаху 
рН:   4,89 (5% розчин) 
Масова частка хлориду (%): 5,23 
Зміст твердих речовин (105град .Ц ельсія, 2 години): 39,3 
Бензоат натрію (%): 0,5 
Зміст активних компонентів (%): 29,97 
Вміст води (%): 60,7 
Зміст вільного амідоаміна (%): 0,2 
Вміст вільних жирних кислот (%): 1,11 
Питома вага при 20град.Цельсія: 1,054 
Молекулярна маса: 360 
Цве т (Хазен): 140 
Розчинність: легко в воді 
Поверхнево-активна речовина отримана з кокосової олії, по своїй природі це похідна кокамід і гліцінбетаіна, тому є настільки потужним підсилювачем пінності і стабілізатором піни. Кокамідопропілбетаїном приємно загущать шампуні і рідке мило, це амфотерний ПАР сумісно у формулі з ПАР будь-якої іонності. 
Як допоміжна, ПАР необхідна в складах шампунів для підвищення сумісності основних (аніонних) ПАР з шкірою і волоссям, посилення пінності,оптимізації в'язкості, а також зниження знежирюючої дії. Визнаний майстер знімати статику з волосся, КАПБ затребуваний в шампунях: його кондиціонуюча властивість полегшує посічення сухого і вологого волосся. 
Будучи гіпоалергенним компонентом, використовується в очищуючій лінії для дитячої шкіри і біокосметикі. У комбінації з аніонними ПАР покращує дерматологічні якості кінцевого косметичного продукту.

Властивості: 
- гіпоалергенниа і м'яко очищуюча, 
- амфотерна ПАР, 
- піноутворювач і стабілізатор піни, 
- підсилювач в'язкості, 
- сумісність з аніонними, катіонними і неіонними ПАР, 
- запобігає накопиченню статики на волоссі, 
- не подразнює шкіру і полегшує розчісування волосся, 
- основне або допоміжне ПАР в формулах. 
 

Косметичне застосування:   2-40%

- піномийні засоби і шампуні - 20-30% 
- очищувальна косметика і демакіяж - 5-20%, 
- піна для ванн - 20% 
- банна лінія для дітей - 5-15%
- змивний догляд для волосся - 10-15% 
- зубні пасти і еліксири - 1-3% 
- добавка для пінності мила (брускового і рідкого) - 6-10% 
- стабілізатор піни і посилення в'язкості - 2-10%, 
- побутова хімія - 20-40%. 

Зберігання:   щільно закритий при кімнатній температурі 
Запобіжні заходи:   не наносити на шкіру в чистому вигляді; в разі потрапляння в очі рясно промивайте їх прохолодною водою протягом 20 хвилин.

 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

Коко-Глюкозид (Coco-Glucoside)

48.00 грн

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

Кокосульфат натрію (Sodium Coco Sulfate)

41.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

22.00 грн

ПАР з олії Бабассу (Resassol AGB)

ПАР з олії Бабассу (Resassol AGB)

25.00 грн

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

43.00 грн

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

24.00 грн

Рекомендовані товари