Категорії товарів

ПАР з олії Бабассу (Resassol AGB)

Артикул: 3349-2172
Рейтинг:
Артикул: 3349-2172
15.00 грн
шт
Артикул: 3349-2172
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

ПАР з олії бабассу високо цінується виробниками косметики за цілий ряд корисних властивостей. Ця амфотерна ПАР чудово поєднується з іншими поверхнево активними речовинами, володіє дуже м'яким очищуючим впливом на всі типи шкіри і волосся. Як компонент засобів банної лінії відповідає за утворення пишної стабільної піни. 

Зовнішній вигляд: рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору і в'язкої консистенції, що володіє відомим, але слабким запахом 
рН: 6,07 (для 10% розчин) 
Розчинність: з легкістю розчиняється у водному середовищі, причому в досить значній концентрації, але абсолютно не розчиняється в оліях 
Сполучуваність: добре сумісний з іншими ПАР ( анніоннимі , неіонними і катіонними) 
Походження: синтезована похідна жирних кислот олії бабассу 
Особливості: при зниженні температури в цьому ПАР можуть утворюватися дрібні білуваті пластівці, які зникають при нагріванні. При цьому не наноситься ніякої шкоди її корисним властивостям.  
  

Косметичні властивості: 
Одержуваний з масла бабассу компонент, по суті є ПАРом , має пом'якшувальну дію. Серед його властивостей: 
- Поліпшення якості і стійкості піни; 
- Кондиціонуюча дія (робить волосся більш слухняними і м'якими); 
- Пом'якшувальна дія на шкіру (допомагає запобігти подразненню від інших ПАРів ); 
- Збільшення густоти і в'язкості продукту; 
- Екологічність .

Застосування: 
Використовується як со-ПАР для поліпшення пінних властивостей косметичної суміші: 
- Очищаючі рідкі засоби - пінки, гелі, шампуні; 
- Піни для ванн; 
- Лосьйони-кондиціонери для волосся; 
- Миючі засоби для дитячої шкіри, в тому числі до року. 
У моно варіанті може використовуватися в очищувальних лосьйонах (в дозах, що не перевищують 2-3%).

Відсоток введення в косметичні засоби:

- в засоби для гігієни порожнини рота 1-3%; 
- в засоби для зняття макіяжу і в очищаючі лосьйони для обличчя 3-6%; 
- в гелі для душу і шампуні 3-10%; 
- в якості компонента, що поліпшує в'язкість косметичного продукту, 0,5-9%; 
- в засоби побутової хімії 5-15%.

Запобіжні заходи: необхідно уникати потрапляння цієї поверхнево активної речовини в очі. Якщо це сталося, слід довго і старанно промивати їх проточною прохолодною водою. 

Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 45% CAPB

22.00 грн

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

Полісорбат-20 (ERCASORB 2020 FD)

14.00 грн

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

Кокамідопропілбетаїн 30% CAPB

22.00 грн

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

ПАР із Виноградної оліїї (Resassol AGV)

35.00 грн

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

ПАР з Оливкової олії (Resassol AGO)

19.00 грн

Плантапон (Plantapon SF) ПАР

Плантапон (Plantapon SF) ПАР

51.00 грн

Рекомендовані товари