Категорії товарів

Олія мангових кісточок рафінована (баттер)

Артикул: 1163-1246
Бренд:
Франция
Рейтинг:
Артикул: 1163-1246
35.00 грн
шт
Бренд:
Франция
Артикул: 1163-1246
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Рафінована олія мангових кісточок - це тверда речовина, яка може бути як білим або бежевим, так і мати жовтуватий відтінок.  

Плід, з кісточок якого воно виготовляється, також називають індійський манго, манги-фера. В англійській мові воно відомо як Маngо, в французькому як Маnquе, в німецькому як Маngоbаum, а на хінді як аm, аmb і сhutа. Рослина це відноситься до сімейства анакардієві або сумахових.Мангове дерево досягає у висоту до тридцяти метрів і не втрачає зелене листя круглий рік. Воно росте в Індії і на півдні Азії. Листя його вузькі і загострені, мають темно-зелений колір, а у молодого листя жовтий або червоний окрас. Квіти мангового дерева теж бувають червоними або жовтими. Вони невеликого розміру і ростуть на дереві пучками. На кожному пучку найбільше чоловічих квітів.Фрукти зріють до п'яти місяців. Вони досить великі, мають гладку поверхню і дуже добре пахнуть. Всередині кожного знаходиться велика овальна кісточка. Існує безліч різних сортів манго, і кожен відрізняється смаком, запахом, кольором і навіть формою плода.   

Масло манго, якщо його піддати кімнатній температурі, буде схожий з топленим маслом. Воно плавиться при сорока або сорока п'яти градусах Цельсія. Отримують його з м'якоті кісточок плода через холодне пресування.Це масло дуже багате на вітаміни різних груп. У ньому багато мінералів, антиоксидантів і рослинних ферментів. У м'якоті, яка становить практичний всю вагу кісточки, міститься близько десяти відсотків масла і дев'ять відсотків білка.   

У маслі манго міститься багато олеїнової, стеаринової, пальмітинової, лінолевої, арахідонової, ліноленової кислоти. Кількість їх може змінюватися в залежності від виду плодів, з якого було виготовлено масло. Неомиляємі речовини становлять близько двох відсотків.  Цінні якості масла мангоЦе масло має унікальний вплив на шкіру і волосся.

Компоненти масла допомагають шкірі постійно отримувати достатньо вологи і не пересихати, пом'якшують її, роблять оксамитовою, пружною і гладенькою. Крім перерахованого, це масло ще здатне прискорювати процеси регенерації, відновлювати пошкоджені шкірні покриви за короткий час. Воно допоможе розтрісканій сухій шкірі зажити і подарує їй необхідне зволоження. Після нього шкіра перестане лущитися і стане виглядати набагато краще. Масло манго може вивести залишки на шкірі шрами після ушкоджень і шкірних хвороб. Якщо ви завдасте його на шкірні покриви, вони будуть продовжувати дихати і насичення шкіри киснем стане навіть краще, ніж раніше.  

Якщо додати масло манго в крем, то його можна буде використовувати як омолоджуючий засіб, яке відновлює колір шкіри, надає їй свіжість і еластичність. Завдяки його цінним зволожуючим властивостям масло манго додають до складу різних кремів, більшість яких розраховані на нічний час використання.Якщо при виготовленні мила в нього додати трохи масла манго, то це мило не буде сушити шкіру.   

Воно володіє хорошою лікувальною дією і не рідко використовується для позбавлення від наслідків псоріазу або екземи.  

Масло з кісточок манго надійно захищає шкіру від шкідливого впливу сонячних променів, з цієї причини його часто включають до складу різноманітних сонцезахисних засобів. Воно може також вилікувати сонячні опіки.Якщо додати масло манго до складу різних косметичних засобів, то вони, крім усього, будуть вбиратися швидше і якісніше.Незамінним це масло і для тих, хто хоче бачити своє волосся здоровими і красивими. Після його використання волосся набагато краще розчісується, стають міцнішими і набуває здорового вигляду. Воно так само корисно для здоров'я волосся, як масло какао або ж масло дерева ши.  

Хочете купити масло манго в Києві?Ви можете зробити це в нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку по території України і в країни ближнього зарубіжжя.  Це масло з кісточок манго підійде для вікової шкіри і тієї, яка сильно пошкоджена. Обмежень за віком для цього масла немає. Його можна використовувати і молодим людям, і дітям. Це масло абсолютно нешкідливе, навіть якщо його використовувати без будь-яких добавок.  

Для кремів і лосьйонів можна додавати не більше двадцяти відсотків, для мила - не більше шести, а для кондиціонерів - не більше п'яти. При створенні різних засобів для шкіри і для губ можна використовувати масло манго як основу.Найкраще зберігається воно при кімнатній температурі в темному місці. Більше двох років масло манго не зберігається.

  • Классификация Рафіноване
Оксана
Запах ужасный, надеюсь на целебный косметический эффект
Написати відгук

Похожие товары

Кокосова олія Нерафінована (баттер)

Кокосова олія Нерафінована (баттер)

29.00 грн

Кокосова олія РДО (баттер)

Кокосова олія РДО (баттер)

24.00 грн

Олія Кави рафінована (баттер)

Олія Кави рафінована (баттер)

69.00 грн

Олія Моной ароматизована (баттер)

Олія Моной ароматизована (баттер)

47.00 грн

Олія Моной неароматизована (баттер)

Олія Моной неароматизована (баттер)

39.00 грн

Олія Пальмова РДО (Баттер)

Олія Пальмова РДО (Баттер)

17.00 грн

Рекомендовані товари