Категорії товарів

Олія насіння Бавовни рафінована

Артикул: 1103-273
Рейтинг:
Артикул: 1103-273
25.00 грн
шт
Артикул: 1103-273
Способи доставки
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
  • Кур'єром по Києву
    0-60грн
Безкоштовна доставка від 900 грн
  • Нова Пошта
    от 30грн
  • Інші транспортні служби
    от 25грн
(Укрпошта, Делівері, Автолюкс и др.)

Олія бавовняна рафінована (Cotton Seed, Oil Gossypium herbaceum seed oil, Gossupium hirsitum) отримана шляхом віджиму бавовняного насіння з подальшою очисткою.

У складі олії бавовняного насіння до 40% ненасичених жирних кислот, що дає право вважати цю олію джерелом жирних кислот Омега-6.

Властивості бавовняної олії:

  • підвищує регенерацію шкіри
  • бореться зі зморшками
  • сприятлива при розтяжках і целюліті
  • природний УФ фільтр
  • стабілізує ліпідний баланс
  • збагачує структуру волосся

 Олія бавовняного насіння використовується в косметиці:

  • після гоління і для епіляції
  • в масажних сумішах
  • в сонячній косметиці
  • в бальзами для губ
  • в шампунях і ополіскувачах
  • в милі і в кремах для старіючої і сухої шкіри
  • в лосьйонах для зняття макіяжу

 

 

  • Классификация Рафинированное
Поки немає відгуків
Написати відгук

Похожие товары

Олія солодкого Мигдалю нерафінована

Олія солодкого Мигдалю нерафінована

43.00 грн

Олія Гірчиці нерафінована

Олія Гірчиці нерафінована

12.00 грн

Олія Льону нерафінована

Олія Льону нерафінована

12.00 грн

Олія Кунжутна (сезамова) рафінована

Олія Кунжутна (сезамова) рафінована

28.00 грн

Олія Нім (маргоза) нерафінована

Олія Нім (маргоза) нерафінована

33.00 грн

Олія Рисових висівок рафінована

Олія Рисових висівок рафінована

21.00 грн

Рекомендовані товари